0 oy
464 göst.
Aile kategorisinde (136 puan) tarafından
Ya kızlar çok kafama takılan bir şey bu gerçekten ben kesinlikle çocuk düşünmüyordum hazır değildim 2 yıl önce evlendim bu arada eşim çok israr ediyordu acayip istiyordu ben istemiyordum eşimi çok sevdiğim için kabul ettim ama korkularım vardı eşim çocuk olduktan sonra beni ihmal eder eskisi gibi sevmez ilgilenmez diye bunu onunla konuşuyordum ama sen bana çocuk verirsen seni daha çok severim çocuğumun annesi olcan yanlış düşünüyorsun diye diye ikna etti ve bı oğlumuz var şuan 3 ayına gircek ama benim söylediklerim tek tek çıktı galiba eskiden eşim ise giderken ve gelirken beni öperdi şimdi sadece oğlumuzu öpüyor sadece ilgi ve şefkatini oğlumuza gösteriyor geçen bak dediğim gibi oldu dedim sen elin kizisin o benim oğlum dedi sonra da şaka yaptım dedi çok sinirlendim ve üzüldüm bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama eşim böyle böyle U dönüşü yapınca kemdini kandırilmis ve kullanılmış hissediyorum ve eşimden baya soğudum artık siz ne düşünüyorsunuz benim tepkim ne olmalı sizce 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence düzelir o da daha 3 aylık baba babalığı tatmıs onun mutlulugunu bebeginizle paylasiyor siz o kadar kirildiginizi belli etmeyin o konuda sizde onu kiskandirin artik sen degilsin oglum falan deyin yani tek ilgisizligi oluyorsa evladinizdan dolayı olsun baska sekilde gostermesin allah 
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından

Çocuk olunca eşler arasında mesafe oluyor ister istemez bende kızıma aşığım ve kızım için yeniden sıfırdan sayfa açıyorum. 

Evlat bambaşka birşey 

0 oy
(4,361 puan) tarafından
Daha lohusa sürecin tam bitmemiş sanırım, aslında eşin bu süreçte sana daha fazla ilgi göstermeli ki bunu düşünmeyesin ama anlayamamış durumu demek ki. Alıp karşına normal bir dille ben çocuktan önceki gibi benimle de ilgilenmeni bekliyorum, evet çocuğumuz benim için de dünyanın en değerlisi ama birbirimizden uzaklaşırsak zamanla daha büyük sorunlar yaşarız. Dikkat etmen gerekiyor biraz bu konuya diye söyleyebilirsin. Belki farkında bile değil. 
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Evlat can parçarsıdır ben eşime hep derim çocuklarımı benden çok sev diye burada o kadar çok  bayan varki eşinden şikayet eden babalık yapmıyor diye sen biraz çocuğunu kıskanıyorsun eşinden eşin öpmüyorsa seni sen öp  sarıl ona eşinden bekleme hep konuş derdini anlat bu yanlış düşünceden vaz geç bence biran önce ayrıca eşininde sana yaptığı şaka hoş değil 
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Benim esimde cok kisa surede bebek istedi ve oldu. Zaten kotuydu bebekten sonra iyice kotu oldu. Oglumun her ihtiyacini masraf olrak gordu ne gerek var almaya dedi. Cocuk isteyen oydu dogum oncesi 1 takim kiuafet bile almadi ogluna. Gece bir biberon mama bile icirmedi. Cocuk ile ilgili surekli bana hesap sormalar yok emzirmiyorsun yok dikkatli beslemiyorsun ogunleri eksik , ek gida cesit yapmiyorsun derkej oglum 2 yasinda suan hala cocuk kaka yapamasa benden bilir . Gecen 10 dk bakti cocuk gozunu bisiklete vurdu morarmis, aynisi o iste iken olsa geldigindw 1000 tane soru sorar. Onlar baba oluyorsa bizde anne oliyoruz ve cogu sorumluluk bizde .
0 oy
(460 puan) tarafından
Eşinin yaptığı şaka hıoş değil ama bir yandan da gerçek

Benim oğlum da eşimden önce gelir sonra eşim gelir yinede öyle şakaya gerek yok

Bence konuş neden öpmüyosum falan diye ve kendini geri çek sende öpme falan 
0 oy
(294 puan) tarafından
Şaka gibisiniz yemn ederm ben isterim eşim tüm sevgi ve ilgisini cocuğuma versin napıcam Bn sevgiyi :D  
0 oy
(93 puan) tarafından
bence biraz abartıyorsunuz. ya da psikolojik olarak henüz normal hayata dönememişsiniz. küçücük şeyler bile size dev gibi sorunmuş gibi görünüyor olabilir. bazı şeyler için çok evham yapıp korkmamak gerek. insan korktuğuyla sınanıyor. şaşmıyor bu..
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Şey yazıyorlarya üzülmeye bahane ararken ben :) aslında sevmem bu cümleyi :D ama bunu okuyunca direk o geldi aklıma :) evlat eşinden,herkesten öncedir. Tabi çocuğunuzu daha çok seviyordur bi yerde senden vazgeçebilir ama çocuğunuzdan geçemez. Onu daha çok özlüyordur mesela. Senden ilgisini kesmesi doğru değil ama düzelir daha yeni baba yeni heves ondan 
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Kız sen çocuk musun :) normaldir adam ilk defa baba olmuş el kdr birşey küçücük çok tatlı 2 çocuğum var bende eşimde çocuklarımız doğunca birbirimizi unutuyorduk ama korkma geçici bir durum bu az daha büyüsün öyle olmaz eşin. Gerçi benim oğlum 5 yaşında babası dün gece 1 de işten geldi uyuyordu çocuk öptü kokladı kizimda 8 yaşında onuda öptü kokladı bir güzel bir onu bir onu öptü.beni opmedi hiç bende güldüm vay be bende burdaykm dedim ama dedi aşkım onlar çocuk onları görünce herşeyi unutuyorum seni seviyorum fln dedi öptü 
0 oy
tarafından
Ben anne olduktan sonra gözüm evladımdan başka kimseyi görmez oldu. Şu hayatta evladımdan ve annemden daha çok sevdiğim hiç kimse yok, olamaz da. Aynı şekilde eşim de kızımızı benden çok sevsin ilgisini versin isterim. Böyle bir konuda kıskançlık söz konusu bile olmaz 
0 oy
(2,655 puan) tarafından

Eşim de hep derdi şimdi oğlum oğlum diye ölüp bitiyor:D ne güzel işte ilgili babalar ❤️ 20 günlük bebeğim daha ben de şakasına söyleniyorum beni unutacaksın yakında diye, oğlumuz burada tek sadece anne babası var günah ona diyor yani çokta üzülme sevin hatta tabii ki bizim yerimiz de onların gözünde ayrı bunu da hep söyler de belli eder de 

0 oy
(2,550 puan) tarafından
Çocuğunu mu kiskaniyorsun sen :)))
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Yenisiniz daha düzelir söylemeye devam et 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.