0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben anlatayım kızlar. Baya oldu kac sene önce ben lc waikiki diye hatırlıyorum biseyler almıştım sıradaydım önümde de bir kadın vardı benden büyüktü baya. Sıra az kaldığı için paramı elime almıştım 200 TL vardı sanırım bende kadında da 200 TL vardı sonra kadın demez mi o benim param paramı ver diye. Benim elimdeki benim paramdan bahsetti ben kadın şaka yapıyor sandım abla dedim bu benim param. Kasadaki kızlara dedim yalan söylüyor isterseniz kameradan bakalım gerek yok dediler. Böyle yapan çok var dolandırıcılar dediler. Ay çok üzülmüştüm iftira kadar p.is bisey yok nedense aklıma geldi bugün ⁷

5 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Benim bir anım daha var ama anlatmicam şimdi. Kimse inanmaz :))))
tarafından
Yok kız paylaş
(582 puan) tarafından
Benden günah gitti :))
tarafından
Bekliyorum aşkım :)
(582 puan) tarafından
Yazdım valla. İnşallah mahkemelik olmam :)))
tarafından
Bakayım hemen
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından
esimle sevgiliyken bulustuk oturduk felan bende canta cuzdan tasimazdim bekarken sigara paketinin icine koydum parami esim dedi bak sigara duserse para da gider adam ileri goruslu tabi dolmusa bindim parayi verdim sonra yok oldu tabi dolu sigara da gitti para da :D 
tarafından
Ah canım kötü olmuş
0 oy
tarafından
Post yukarı 
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Ee sonra kadın ne tepki verdi para meselesini nasil çözdünüz merak ettim 
tarafından
Kasiyere söyledim onlarda bana inandı zaten kadın kamerayı duyunca gitmişti diye hatırlıyorum
(2,544 puan) tarafından
Ay sen teyzeye bak, Allah korusun böylelerinden senin için gerçekten değişik bir ani olmuş
tarafından
Ay evet canım ya şok geçirmiştim
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Lc demişken yakın zamanda bir iki parca bişey aldım sonra hamilelere bebeklere özel kasanın yanına gidip öncelik talep edebilir miyim dedim tamam dedi kız işlemi aldı baskasının bana gelince öncelik isteme nedeniniz nedir dedi hamilelik dedim ıkıncı sıradakı kadın hemen atladı bende hamıleyim dedi buyrun o zaman sizden sonra ben geçerim dedim. Kadın hayır dedi bende dedim hak yiyomusum gibi davranmayın şirket bunu bize tanımıs sonucta dedim kasiyer kızda dedi kullanıp kullanmamak size kalmıs dedi. Hemen aldı işlemimi ben giderken kadın dumura ugramıs bekliyordu :D
tarafından
Ne değişik insanlar var ya :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde tckarisi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy