+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,101 puan) tarafından

Kızlar ben çalışıyorum annem bakıyor köyde  kızıma. Benim büyüdüğüm mahallede oynuyor akşam ezanlarina kadar benim arkadaşlarım çocukları da var onlarla büyüyor bizim gibi. Hep beraber oynayip büyüyorlar. Bizim çocukken oynadığımız oyunları oynuyorlar. 

Eşim de gece de oda buradaydı akşam üzeri hep birlikte oynadık çocuklar biz büyükler çocuklar gibi koştuk oynadık yakan top, kurt baba, is top hep beraber bizde oynardık çocukluğum geldi aklıma ahh ne çabuk büyüdük :'( 

Bizde öyleydik arkadaşlarla aksam ezanlari olur girmezdik eve . Piknik yapardık çamurdan pasta yapardık hey gidi hey yaş 28 oldu yaşlandık galiba :(:D

4 Cevaplar

+1 oy
(14,586 puan) tarafından
kizin buyukmus aslinda anaokuluna veya krese versen daha iyi olmax mi aksamlari yan yana olursunuz hem 
(14,586 puan) tarafından
anladim canim
(9,718 puan) tarafından
Eski nickin neydi :)
(2,101 puan) tarafından
Ecrin in annesi:) kızım doğdu baya 7 8 aylıktı burdaydim :)
(9,718 puan) tarafından
Hmm baya kıdemli eskilerdenmişsin :))
(2,101 puan) tarafından
Evet canım hamileliği burda geçirmiştim yeni öğrendim de bulmuştum burayı:) sonra kız 7 8 aylık oldu pek girmemeye başladımn
-Reklam-
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Yas oldu 30 şuan bende köydeyim ama ne kızım şuan o yaşta ne de onun yaşında bi cocuk var hey gidi günler hey. Sinek ilacı arabasının arkasından bisikletle giderdik bugün o geldi benim de aklıma. 
(2,101 puan) tarafından
Ayy bizde yapardık onu. Bizim var arkadaşın abisinin iki çocuğu var onlarla oynuyor aynı yastalar diğerleri büyük ama çok güzel anlaşıyorlar
(12,933 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel ya bende seneye kreş düşünüyorum olursa 3.5 yaşında olacak
(2,101 puan) tarafından
Kreşler çok pahalı kuzum ya
(12,933 puan) tarafından
Fikrim yol canım şuan için ama bakalım nasip
0 oy
(710 puan) tarafından
Gitti cocukluk birdaha gelmez canim gelmezzz:((((( bizler eskiden guzeldik be oynamayi bilirdik birsuru oyunumuz olurdu külluklerde gezer tabak vs toplar evcilik oynardik camurdan evler agactan bebekler eski bezden kiyafetler toplu sobeler celik comak elim sende renkli istop ve birsu oyun simdikiler oyle degilki sabah gozunu acan ekran basina tv ye telefona kosuyor parkta bile cocuk sesi yok ama suda var eskiden biz sabah kapiya cikar gece yarisi girerdik kimsede demezdiki git kapinda oyna ses yaoma simdikiler hemen hadi kapina git diyor birde cocuk kacirma taciz tecavuz yoktuki rahattik biz simdi oylemi sesini duymasak hemen nerde diye ödumuz patliyor keske bizim zamanimiz gibi kalsaydi hersey tamam lux yoktu ama mutluyduk
(2,101 puan) tarafından
Evet mutluyduk köyde öyle büyüyor çocuğum benim mesela evde olsa bu kadar net öğrenemezdi bu oyunları burda ondan büyük abileri ablaları var yaşıtları var onlarla oynuyor büyükler ilk okula gidiyor onlar öğretiyor onlara çok güzel oynuyorlar. Akşam ezanina kadar oynuyorlar çok mutlu oluyorum gördükçe . Ekran illa oluyor ama burda olunca o kadar aramıyor
0 oy
tarafından
Bende aynısı bebekligini gördüğüm bebelerin şimdi benden uzun boyları olduğunu görünce diyorum yaşlandık diye 
(2,101 puan) tarafından
Kız sorma burda akrabanın oğlu var ya ben büyüttüm altını temizledim annesi işi oldu mu bana bırakırdı şimdi çocuk benim kızıma oyun öğretiyor 9 yaşında çocuk
tarafından
Benim dediklerim 15 16 li yaşlara geldi beeee ahhh zaman ahhh
(2,101 puan) tarafından
Ahh ahh gerçekten yaşlanıyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde _Masal0211 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 115 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
+1 oy