0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Hanımlar 14 aylık erkek bebeğim bir şey sinirlendiğinde veya herhangi bir isteği olmadığı anda kafasını sertçe yere vurmaya başlıyor birkaç kez tutuyorum durduruyorum korkuyorum bir gün bir şey olacak diye ve bu normal mi sizce bebeği böyle yapan var mı.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O hareketi unutturun bence kafa travması oluşur onceden bizim komsunun kızıda yapıyordu ondan kaynaklimı bilmiyorum ama havale gecirmisti korkutmak istrmem havale gecirmese bile kafa travmasina bagli her sey olabilir allah korusun kafa koruyucu yastiklar var durdurursa ondan alın yada 
(851 puan) tarafından
Tamam canım, çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim ablam oğluna oyle canım 1 yasimda 6 aylikda başladı canım 
(851 puan) tarafından
Peki herhangi bir pedagoga götürdü mu
(310 puan) tarafından
Yo ablam götürmedi
0 oy
(351 puan) tarafından
Oğlum 2.5 yaşında istediği olmadı zaman hala yapıyor son 6 aydır var bu durum başlarda uyardım hayır yapma gibi ama daha da inatlasip yapıyordu görmemezlikten geldim bir müddet unuttu son bir haftadır tekrar yapıyor görmezden gelin bence 
(351 puan) tarafından
Valla canım kendi çocuk doktorumuza zamanında böyle yapıyor ne yapmalıyız diye sormuştuk oda çocuk henüz hislerini sözcüklerini ifade etmeyi bilmediği için yapar siz ilgisini başka yere çekin görmeyin bir müddet demişti işede yaradı ama son 1 haftadır tekrar aynısını yapmaya başladı
(351 puan) tarafından
Psikolojik yada ruhsal bir problemden kaynaklandığını düşünmüyorum yani bu benim fikrim çevremde çoğu kişide olağan bir durum çok sık duyuyoruz
(851 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. İnşallah ondandır. Pedagogla konuştum. Uzun bir süre izle yogunlasirsa getir değerlendirmeye alicam dedi. Korktum bende . İnşallah kısa sürede geçer
(351 puan) tarafından
Endişelenmekte haklısın elbette canım sor soruştur bir müddet izle bakalım geçer Allah'ın izniyle
(851 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Cocukken kiz kardesim yapardi zihinsel vs bir problem degil maalesef vebeklerin cogunda olan bir huy.Dukkat etmek gerekiyor maalesef cok bilincsiz ve sert atiyorlar kendilerini.
(851 puan) tarafından
Aynen canım haklısın hatta kucağımda bile kafasını bana vuruyor aşırı şekilde canım acıyor.
0 oy
tarafından
Benim kızımda 16 aylık çok nadirde olsa yapıyor ama sert yapmıyor cani yandığı için 
(851 puan) tarafından
Benimki canıni acıta acıta yapıyor valla.
tarafından
Ya izin verme diycem de yapma deyince inada yapıyorlar koç burcu mu sınırlı oluyorlar inatlaşma

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eylem Asya (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (137 puan) tarafından soruldu

409,951 soru

12,325,880 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...