0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (474 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar geçenlerde doğum yapmıştım kızım 3gunluk sarılık oldu 11dedi doktor yarın goturcez hastaneye düştümu diye sarılık nolcak naparlar bi bilgi verin bana 

5 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
İnşallah gecmıstor baktınmı suratında varmı sarılık bol bol emzırseydın
(1,207 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama 12 de yatış yapılırdı.
(838 puan) tarafından
Yatırmamıs ama doktor
(1,207 puan) tarafından
Şaşırdım yani bizimki 11 kusurdu yatış verilmişti.
(838 puan) tarafından
Alahım korusun bebeklerımızı ya ben daha doğurmadım inşallah öyle bıseyle karsılasmam ama kızımda 11falandı doktor bısey demedı o yuzden
(1,207 puan) tarafından
İnşallah 11 kusurdur sınırda yatması gerek demişti bize. 12 sinir diye biliyorum bende 17 çok çok yüksek 17e beklenmez yani
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Canım bol bol emzir doktor vücuduma bakar sarılık fark ederse kan isteyebilir sonuçlara göre ilerler korkma benim kızım sarılık fark ettiğimiz de 15-17 gibi bir değerdi gününe göre değerleri oluyor en son gittiğimiz de 19 olursa yatırırım demişti kaç günlükte hatırlamıyorum belki haftalıkta 20 olmuş tek bir gün kaldık ışık altında düşüyor çok şükür gayet sağlıklı kızım olabilir böyle durumlar yarın doktorun dediğine göre önlem alınır hiç korkma 
(474 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
(1,030 puan) tarafından
Ne demek canım
0 oy
(2,688 puan) tarafından
İğneyle kanını alıyorlar damardan birde cihazla bakıyorlar sarılığına çok yüksekse mavi ışık değilse bol emzir deyip gönderip sonra yine çağırıyorlar
(474 puan) tarafından
Yüksek olmaz inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Hic korkma yeni doğan sariligi hep olur. 2 saatte bir bol emzirme yada mama takviyesi ile kısa sürede düşer normale döner.Dogum sonrasi 12.5 ile bizi çıkardılar sütüm 4. Gün geldi benim o süre zarfında sarılık başladı zaten mama destekli emzirdim. Tekrar kontrol ettiler devam mama destekli emzirme dediler 10. Gün tekrar gittik düşmüştü ama teninden sarılık nerdeyse 2. Ayin sonunda komple düzeldi. 11 lerde tehlikeli bir durum yok ,Eltimin oğluna 15 de 2 gun yatis vermişlerdi o da hemen düzelmisti 

Hiç korkma 2 saatte bir beslendiginden emin ol o kadar. 

Bu arada tebrik ederim ,Allah anali,  babalı sağlıklı  ve mutlu büyütsün inşallah.
(474 puan) tarafından
Saol Allah razı olsun cümlemizin inşallah ❤️
İnşallah yatış demezler düşer zaten yeni çıktık hastaneden tekrar yatmasını istemiyorum çok saol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (474 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.

410,139 soru

12,332,153 cevap

39,261 kullanıcı

Kategoriler

...