0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Koltuğa tutunup kalkıyor sıralıyor ama desteksiz ayakta duramıyor bugün parkta dikkatimi çekti bebek arabasını sürüyordu o an aklıma yürüme arkadaşı geldi doktora götürdüğümde 18 aya kadar zamani var dedi bende üzerine düşmedim ama parkta diğer çocuklar gibi oynasın istiyorum 

Sizce alsam faydasını görür müyüm 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kız ne yapacaksın yürüme arabasını masraf onlar birde elinden de çıkmıyor :D ben sana söyleyeyim oğlum 13aylıktı duvarlara toplar astım renkli toplar ondan sonra işte o kalkarak duvardan tutuna Tutuna toplarla oynayacağım diye 3 günde yürüdü 

(1,036 puan) tarafından
Var canım cok sevinirim bizde bu sayede hergun yeni bir şey deneriz artık oyuncaklarla oynamıyor vakit geçirmek içinde iyi olur:)
(51,174 puan) tarafından
benim ilk postlarda Instagram kullanmayanlar icin paylastiklarim vardi oradan dur bulayim linkini benim sipam büyüdüğü icin takipten ciktim
(1,036 puan) tarafından
Uğraştırdim senide hakkını helal et canım teşekkür ederim
(51,174 puan) tarafından
helal olsun kiz ne demek
-Reklam-
+1 oy
(51,174 puan) tarafından
ilk adim arabasi almistim arkadasim doğum gününde onunla yürüdü küçük degildi ama
(1,036 puan) tarafından
Rica etsem linkini atabilir misin canım çok fazla çeşit var
(51,174 puan) tarafından
yarin resmini atayım o bizim burdan bebe esyasi satan bir yerden almisti
bu a101 bime gelenler kucuk oluyor
kizim altı yasinda hala rahatlikla oynuyo
(1,036 puan) tarafından
Çok iyi olur canim haklisin boyutu da onemli benim ki emsallerini gecti artik teşekkür ederim
(51,174 puan) tarafından
benimki de tombik ti hala yapili 13 aylik yürüdü kendilerini hazir hissettiklerinde yuruyorlar
(1,036 puan) tarafından
Aynen aynen benimki de tombik 13 kilo ;)) bencede sorunu yok illaki yürüyecek ama gezmelere götürdüğümde keyif alsın istiyorum
+1 oy
(14,490 puan) tarafından
Kesinlikle faydası olur yada olmaz diyemem ama mantık olarak evet itekleyerek destek aliyo ve cesaretleniyolar..
(1,036 puan) tarafından
Bebek arabasını kitlemeyi unutmuşum baktım sürüyor:)) o an aklıma geldi gerçi surekli gözü önünde olan şeylere pek ilgi göstermiyor arkadaşın duvara top asma fikri hoşuma gitti bir onu deneyeceğim bakalim
+1 oy
(11,304 puan) tarafından
İlk arabam gibi bişey alabilirsin canım 
(1,036 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle birsey bakicam teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Ben gördüm canım 8 aylıkken tutunup kalkmaya başladı o zaman hemen aldım onun sayesinde hem emeklemeyi ogtendi hemde 10.ayinda 1 2 adım atıp düşe kalka yürümeyi 12.ayinda tamamen desteksiz yürümeyi öğrendi 
(1,036 puan) tarafından
Masallah kuzuya :)) bir kaç gün etkinlik şeklinde teşvik edip gozlemleyecegim bakalim başarılı olamazsam bende öyle bir şey alacagim canım herkeste faydasını görmüş anladığım kadarıyla teşekkür ederim yorumunuz icin
+1 oy
(2,790 puan) tarafından

Ben bundan almistim simdi ikinci cocugada kullaniyorum acayip iyi

image

(1,036 puan) tarafından
Cok guzel bakayım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(511 puan) tarafından
16 da yürüdü oğlum acele etme yürüyecektir ellerimden tut yürüt evde 
(1,036 puan) tarafından
Bizde öyle yapıyoruz ama çok huysuzlaniyor o şekil yapınca kendini yerlere atıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 432 göst.
15 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
6 Haziran 2022 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,804 cevap

36,824 kullanıcı

...