0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından
Sizce ebelikmi guzel yoksa hemsirelikmi

10 Cevaplar

+3 oy
(28,741 puan) tarafından

Ebelik merhametli ebelere ihtiyacı var ülkemizin bazıları gerçekten merhamet yoksunu en zor anda anlayış yok

(577 puan) tarafından
Keşke artı verebilsem suraya
(28,741 puan) tarafından
☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Hemşireliği tercih ederdim sanırım. Doğum yaparken ebelere acımıştim. Yanlarında devamlı acı çeken birileri var diye 
(5,543 puan) tarafından
bence ebelik.:) dogurttur cik dogurttur cik.  hemsireler hasta yasli coluk cocuk alt temizlemeye kadar yapmiyolarmi sanki. onlari yapan kim hastabakicilarmi bilmiyorum da.:) dogum ani eksinli guzel ya ben o ani severim sanki
(18,262 puan) tarafından
Hemşireler alt temizlemez heralde ya bilmiyorum da. Ben Kendi doğum anımda ebeme acimistim. Hep bagirti acı duyuyo diye bı de kadının eline vurmustum falan asdaadddssfd
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Bünye bağlı kaldırabilecekse doğum anını falan yapabilecekse ebelik güzel ama yapamazsa edemezse hemşirelik 
0 oy
tarafından
Benim kuzenim ebelik okuyordu 1 ay dayanabildi onlar öyle bagirdikca ben üzülüyordum diyordu sonra acil hemşiresi oldu 
0 oy
(211 puan) tarafından
Okul bitince ebeler daha düşük puanla atanıyor. Birde herkesin o güzel anına şahitlik etmek bence harika bir duygu. 
0 oy
(5,087 puan) tarafından
Ebe ataması az tabii ki hemşirelik. Hem yök hem sağlık bakanlığının kadrolu alımı var. 
0 oy
(14,586 puan) tarafından
ikside cok guzel bence ☺
0 oy
(35 puan) tarafından
Eğitim olarak neredeyse birebir aynı. Aralarındaki tek fark ebeler kadın doğum dersini çok alıyor, hemşireler dahiliye dersini. Meslek olarak, ebelik çok güzel ama mezun olunca doğumhanede çalışma durumun çok az. Çünkü yaş almış ebeler doğumhanelerde çslılıyor genellikle, emekli olmadan zor oralara geçmek. Yataklı Servisler, sağlık ocakları, asm ler de çalışırsın. Hemşirelere göre atama sayısı daha az. Hemşirelik de çok güzel daha çok ataması. Hastanelerde tüm birimler karışık nerdeyse ebe hemşire olarak. Yani hastanelerde çalışırsan çok ebe hemşire ayrımı kalmıyor, aynı birimde aynı işi yapıyorsun. Ebelik, doğum yaptırmak bazen basit görülebiliyor, ama ciddi riskli bir birim. Anne ve bebek sana emanet. Sonu muazzam güzel :)
0 oy
(975 puan) tarafından
Ebeleri çok severim doğum anımda bir tane vardı gerçekten onun sayesinde diri durabildim ağlarken eliyle göz yaşlarımı siliyordu çok minnettarım ona bence ebelik :))
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sağlık ocağındaki ebelik en rahatı:)
(10,977 puan) tarafından
Bende bunu düşünmüştüm :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 357 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,112 cevap

36,262 kullanıcı

...