0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim çocuğum dün akşam hastaneye gittik arabadan indik kucağımda çocuk ve çanta var acil bölümüne geçeceğim eşime dedim ki çocuğu sen al çantayı ben alayım o da ikisini de taşıyabilirsin dedi sonra yanımızdan bir bayan geçiyor ellerinde su şişeleri var bayana seslendi abla istersen götürebilirim dedi bayanda bırak ben kendim taşırım dedi sonra da eşim bana insanlara iyilik yapıyorum söylediği cevaba bak diyor ben de sen ilk önce iyiliği kendi karına yap dedim gerçekten bana değer vermiyor siz olsanız böyle bir eşine nasıl davranırsınız

20 Cevaplar

+7 oy
(5,495 puan) tarafından
Çantayı alıp kafasına atsaydin keşke ilk sana yardımcı olsun  
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ezerim onu oraya 
+2 oy
(8,085 puan) tarafından
Eşin tam bir p.islik. 
tarafından
Ahh canım sağol keşke bunu önce Anlasaydım .
(706 puan) tarafından
İcimdekilere tercüman olduğun için +
0 oy
(14,835 puan) tarafından
hele dangalak adam yanindaki karisina yapacagi iyligi baskasina yapmaya calisirsa olacagi bu cantayi vursaydin kafasina akli basina gelirdi 
0 oy
tarafından
Terbiyesiz saygısız 
0 oy
(84 puan) tarafından
***** ******** değer vermiyo evet
0 oy
(3,131 puan) tarafından
Yüzüne bakmam bidaha o laflarıda günlerce burnundan getiririm .başka kadına yardım edecek hâl bırakmam
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Ayyy böyle erkeklerin burnunu sürttürüceksinnn valla nasıl sinir oldum şuan da durmayın şöyle adamların yanında ya 
tarafından
Ne yapalım peki hep haklı hep o haklı beni eziyor başkaları için üzüyor sadece resmiyette kocam eş değil . Arkamda duracak eşim yok ben hiç eşim var demedim eş bu değil
(2,492 puan) tarafından
Değilse yanında durma ozaman ezdirme kendini canım
0 oy
(112 puan) tarafından
Eşin ben erkeğim diye ortada dolaşabiliyormu gerçekten eğer birine yardım edeceksen önceliğin eşin olmalı çocuğun olmalı karının üzerinden bir yükü almaktan  acizsin senin başka birine yaptığın iyilikten ne hayır gelir ben ona hak ettiği gibi iki çift laf söylerim sonra bidaha yüzüne bakmam   
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Eşin malın önde gideni bence böyle bir adamın her dediğini yapmazdım bana nasıl davranıyor konuşuyorsa aynını yapardım 
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Bazı postları yemin ederim hayretle okuyorum ve inanmak istemiyorum
0 oy
(51,590 puan) tarafından
anam o siseleri kafasina patlatırim sakinimdir ama tersim pistir 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
El iyisi ev kötüsü senin eşin 
tarafından
Evet kesinlikle öyle ben yoruldum
0 oy
tarafından
Benim eşim öyle yapsa önce bana sahip çık sen tanımadıklarını boşver derim 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Tövbe yarabbim tövbe 
0 oy
(1,125 puan) tarafından

Çantayı da çocuğu da ben taşıyorum sana ne ihtiyacım var ki sen eve git derdim

0 oy
(4,236 puan) tarafından
Başkasına melek karısını düşman en nefret ettiğim tip eşek gibi taşıyacak ama insan olan anlar halden 
tarafından
Aynen tamda bu eşim canım geçmiş olsun bana
0 oy
(709 puan) tarafından
Tovbe bismlillah karisi var cocugu var ona yardim etmiyor bayana iyilik yapiyor sevap kazanmak istiyorsan once esine kocalik yap en buyuk  sevap bu sacmaliga bak ya 
0 oy
(4,601 puan) tarafından
Saçmalığa gel eşine yardım etmeyip yolda geçen kadına yardım eden kocayı eşek sudan gelinceye dek dövmek lazım 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Bu nasıl bir pisliktir Allah'ım eve gelince ağzına sic.ardim onun sustun mu gerçekten o evi başına yikardim 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,057 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 462 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 911 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Anne123 (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 378 göst.