0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
25 gun önce dogum yaptim oglum.kardesi.olsun cok istiyodu cok.hevesliydi dogumdan 1 ay önce degismeye basladi oglum en.kucuk bişeyde ben bu evden gitcem babanaye gitcem ananeme gitcem demeye basladi sen git bu evden diyo seni sevmiyorum diyo babamla.ise gitcem babamla yasicam diyo çok üzülüyorum daha once bana cok düşkündü bensiz hic durmazdi simdi babasina duskun oldu benden baska herkesi istiyo napicam cok üzülüyorum benimde hatam var tabi ogluma bu ara cok kizar oldum eşim herseye kiziyosun sen diyo farkinda degilim aslinda ben oglum benden sogudu gitti elimde degil cidden ogluma tahamulum kalmamis bunu farkettim 2.bebekten mi bilmiyorum ne yapmam gerek 

7 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Küçük çocuğa zarar verirken mi kızdın canım ya da aaa o bebek annecim dokunma falan dediysen ona alınmış olabilir 
(215 puan) tarafından
5 yasinda dun anaokuluna yazdirdik yaşı geldi okula gitmek istemiyor esim illa gitsin dedi evde cok sıkılıyo çocukları cok seviyo
(137 puan) tarafından
Valla canim dikkat et geçen okulda bir veli vardı konuşurken doğuştan mı geliyor fiziksel problem dedik kadın ağlayarak anlattı büyük çocuk 6yasindayken küçüğü 7aylikmis onu kucağına alıp kaçırmaya çalışırken üstüne düşmüş çocuğun kaburgasiyla kalça kemiği kırılmış sonra fiizk tedaviye getirmeye başlamış. Üzmek için yazmadım ama dikkat et büyügune biraz onla vakit geçir sevdiğini çok şöyle
(215 puan) tarafından
Cok sagolunn
tarafından
Benimki de hala doğmasına 3.bucuk ay var ama kızıma bende çok kızıyorum nazar mı değiyor bilmiyorum görümcem bu eve ne zaman gelse o gün ben çok agrasif biri oluyorum yani anlatamam çok sinirli kızıma kızıyorum tahammül edemiyorum eşim hiç kızmaz asla popisine bile vurmaz asla ama ben yaparım kendime çok kızıyorum ya bende üzülüyorum hamilelik hormonu da değil yani anlam veremedim kızıma kızmak dahi istemiyorum ama o da çok huysuz inatçı kendini yerden yere atar daha 16 aylık bu halde ilerleyen zamanda ne olur bilinmez ya ben ne yapayım bana da akıl verin ya
tarafından
Gorumcemin çocuğuda olmuyor abimden kaynaklı yani anlayacaginiz nazar mı değiyor bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ah ah benimde ilk oğlum 2 ay sonra 5 yaşına giriyor bir kardeşi var 3 yaşında 2. Kardeşide 4 gün sonra doğacak  bizimiide siz beni sevmiyorsunuz ilgilenmiyorsunuz hep göktuğ la güneşi seviyorsunuz diyor
(215 puan) tarafından
Cok üzülüyorum benim Oglum kardesinden dolayi degil bence beni istemiyor nedense birden oldu evi basima.yiksa ses cikarmamam gerek annecim yapma diyince hemen seni istemiyorum git bu evden diyo
(1,292 puan) tarafından
İlgi bekliyor canım bir süre  yaptıkları yaramazlığa kayıtsız kalmayı deneyebilirsin
(215 puan) tarafından
Öyle yapayım cok sağolun
0 oy
tarafından
Buyuk ihyimalle kardesini kıskandıgı için o sekilde tavirlar sergiliyor sizde yapma zarar gelir vs diyince size tepki gösterebiliyo nazik bir dille anlatın ona o daha kucük sende bu kadar kücüktün vs sen güclusun ama o guclü olmadigi icin kolunu vs cekme ben seni cok seviyorum arada bir sarılın öpün onu iyiki benim oglumsun vs gibi seyler soyleyin unutur zamanla bu tavrini 
(215 puan) tarafından
Aksama kadar sarılıyorum öpüyorum ben sensiz duramam hic annem diyorum oda beni opuyo sariliyo sonra en kucuk bişeyde yapma annecim diyince gitcem evden seni sevmiyorum diyo ben hic bisey icin onu uyurmicam yani
tarafından
Aslında sizin cumlenizi yanlis algiliyor mesela yapma etme demek yerine mesela annecim oyle yapmak yerine bu sekilde yapalim diyip belli etmeden odagini degistirin diger turlu yapma kelimesine odaklanir size karsi tavir alır butun cocuklar icin gecerli bu durum direk demek yerine baska bi oneri sunarak aklini çelmek daha iyi ve yapma dur gibi kelimeler cocuklarda ters tepiyo malesef
(215 puan) tarafından
Cok sagolun yardımcı oldunuz dediginiz gibi yapicam
tarafından
Rica ederim
0 oy
(10,678 puan) tarafından
İşte kizmakla hata etmişsin canım onun için o kadar zor bi durum ki anlayışlı olman lazım ve bu konuda eşinin desteği lazım banane ananede ilgili belliki destek almanda fayda var ben senin yerinde olsam bebeğin ihtiyaclarini oğlumla birlikte karşılarım mesela emecek mi oğluma da meyve hazirarim sende gel yanımda otur ye derim bi yandan oğlumla konuşurum sohbet ederim sıcak kanlı davranırım altı mi değişecek bana bez getirir misin uffff çok kokutmus swni gidi yaramaz derim pglumu guldururum gaz mi çıkardı gülerim oğlumu guldurecek şekilde banyosunu bile yaptırırken koy küvetin filesine oğlun ellerini kopuklesin sen yıka yani kardeşine karşı sorumluluk verirsen aslında kucukle ilgilenirsin ama büyük öğün benimle ilgileniyo diye düşünür biseyler yaptığı zaman kızmak yerine ben buna çok üzüldüm sanırım aglicam de biraz duygusal davran sonra çocuk iclenip yaklaşır zaten o zamanda o şeyi yaptiginde ne zarar gelebileceğini anlat ben çok üzülürüm böyle olursa falan dersin en önemlisi de babası işten gelince küçüğü babaya at buyukle oyna 1 saat buyuke oynaşan yeter yarım saat bile yeter bak boye yaarsan ikisini de aksatmazsin anladın mı ailelerden destek aabilirsen bazen buyukle ilgilensinler bazen kucukle ama guveniyossn tabiki 
(215 puan) tarafından
Söylediklerinizi hepsini yapıyorum fazlasiyla hemde emin olun ama mesela televizyona oyuncak atmis annecim atma kırılır bak dedim gitcem evden diyo hemen sevmiyorum swni diyo
(10,678 puan) tarafından
İşte zor bi dönemden geciyo ama söylediklerini anlayabilecek yaşta peki sen gidersen ben napcam ben seni çok seviyorum üzülürüm çok ağlarım ya hasta olursam de
(215 puan) tarafından
Söylüyorum banane diyo bazen ben sensiz duramam.anne diyo 2 dk sonra.yine ayni gitcem bu evden diyo kafayı yicem cok üzülüyorum ya
(10,678 puan) tarafından
Sen sakinliğini koru senin için çok zor onun için daha zor bi durum ikinci çocuğu olan anneler çoğunlukla yasiyo bu durumu
0 oy
tarafından
Bebekten yapiyodur sevmesini sağla her dokunduğunda olmaz filan deme onunla bez  getir kardesine bi dakika bak diyerek diyalog kurmasını sağla bizde 4 yasiz bi kac kez siz beni sevmiyosunuz dedi bizde biz dilegi sevmiyoruz dilek boklu küçük sen büyüdün diyip sarıldık sonra bi daha demedi ve kardesine alışıyo farkediyorum

4 yaş ve 2 ayliklar
(215 puan) tarafından
Cok.sagolunn
0 oy
(137 puan) tarafından
Aklıma şey geldi acaba büyükler annen kardeşinle ilgilensin sen bizle kal filan mı dediler  .her defada evden gidicem demesi bir çocuğun aklına gelir mi bilemedim. Ya da yanında mi konuşuldu böyle böyle olursa evden giderim denildi de aklında kaldi
0 oy
(566 puan) tarafından
Aynı şeyleri ben de yaşadım. Bebeği ona sevdirmeye çalışın biraz. Daha çok konuşarak empati kurdurarak yani bizim de kardeşlerimiz var bizim De abimiz var benim de ablam var falan diye. Çevrelerden ya da kendi hayatımızdan örnekler verebilirsiniz kendi çocukluğunuzu anlatabilirsiniz.Onun yanında daha çok ilgi göstermeyin küçük bebeğe onu biraz daha sevin evladın ayrısı olmaz ama hani bütün ilgiyi onayı yoğunlaştırın biraz.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 461 göst.
10 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,516 göst.
23 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 861 göst.