0 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (477 puan) tarafından
Eczacılar elındekını satmanın pesınde kullanıp memnun kaldığımız ürün var mı kollar boyun bel  katlanan yerler hep isilik tüm  vücut kullanıma uygun fikir lütfen  

4 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Bade naturalın saf gül suyu var onu kullanıyorum ben fayda etti baya. Yok etti resmen. Bi de buzdolabına saklıyorum ben 
-Reklam-
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kantaron yağı bire bir sadece isilik icin kimyasal kullanma taraftari degilim 5 yasinda kisin bile isilik oluyor asiri terleyen bir cocuk oldugu icin hunde 2 kere yikiyorum fazla isilik olursa hemen kantaron sürüyorum bazen gerek kalmiyor bol bol yıka gecer canim 
(477 puan) tarafından
Aaaa benımkıde kısın bıle terliyor allah askına kafayı yıycem neden terliyor lar  sizin ki kaç yasında   sarı kantoron yağı mı alayım
(477 puan) tarafından
Yada dırek marka yazsanız lütfen ama
(1,628 puan) tarafından
Canim aktardan aliyorum ben herhangi bir markasi yok kırmızı olandan alıyorum ben yanık yara isilik alerji kuru cilt egzama bölgesel ağrı hepsine cok iyi geliyor 5 yasinda oglum 9 aylikken bu asiri terleme yuzunden korkup doktora goturduk troidlerine vs baktirdik tüm testleri yaptırdık. Doktor ter temiz genetik kaynakli bu kadar terliyor dedi babasi da asiri terler oglumun kisin bile sırıl sıklam cocuk karlı havada bile su gibi kalıyor sırtı 5 yasina geldi hala ayni
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Doktor hamazinc yazdı bize canim iyi de geldi resmen bu yaz cehennemi yaşıyoruz sabah akşam yıka canim gecer o doktor bize suyun içinden çıkarmayın havalar çok sıcak dedi bol bol yıkayın hasta olur diye korkmayın dedi
0 oy
(8,120 puan) tarafından
Hametan hametol gibi pişik kremlerinin hepsi olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Susus (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,242 soru

23,662,324 cevap

309,059 kullanıcı

...