0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (819 puan) tarafından

Bu seneye kadar hic terledgimi bilmem ama bi is yapamiyorum alnim ve sadece biyik bolgem  resmen   su gibi  akiyor elimde peceteyle dolasiyorum 2 gundr    gunes kremi kullanmaya basladim      iyi gbi  ama yinede terliyorm

image

5 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Canım güneş kremini lekeler oluşmadan surmen gerekiyordu   . Evde bile olsanız muhakkak güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin kızlar. Akşam uyurken yüzünü tonikle temizleyip nemlendirici kullanıp uyu sabah da uyanınca yüzünü sadece suyla yıka üzerine c vitamini kullan onun da üzerine güneş kremi güneş kremini 3 4 saatte bir yenilemen gerekiyor. Çok terlemeyle de ilgili bu zamana kadar öyle birsey yoksa hormonal bir sorun olabilir bir doktora gitmeb de fayda var 
(6,116 puan) tarafından
Hangi c vitaminini kullanıyorsun canım
(261 puan) tarafından
The purestin ürünlerini kullanıyorum ben eczanelerde satılıyor şu ana kadar en iyi gelen marka bana bu
(6,116 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Güneş kremini evde olsak da kullanmak lazım kötü olmuş cildiyeye git bence
0 oy
tarafından
Yaa bir zamanların bu dertten muzdariptim. Psikolojim bozulmuştu resmen insanlar sadece bıyık bölgeme bakıyordu ve aşırı rahatsız oluyordum. Bıyık olmasa da iz olduğu için çok dikkat çekiyor şükür geçti 
0 oy
(2,463 puan) tarafından
Kararmalar için kesinlikle tam bir tedavi şart, aksi türlü eksilmek yerine artıyor. Cildiyeye de gidebilirsiniz, daha kârlı çıkarsınız ama mutlaka kendi bakım rutininiz olmalı.

Sadece gece için;

1. Yüz temizleyici jellerden temiz içerikli herhangi biriyle temizleyin.

2. Ardından önce L-Ascorbic asit (C vitamini)

3. Emdikten sonra Arbutin serum

4. Emdikten sonra Niacinamide serum

5. Hemen ardından Hyaluronic asit sürün ve emilmesini bekleyip temiz içerikli bir nemlendirici sürerek yatın. Güneş görmemeli. O sebeple kesinlikle yatmadan hemen önce uygulayın.

Gündüz için;

1. Temizleyin.

2. Niacinamide sürün.

3. Hyaluronic asit sürün.

4. Nemlendirin, emdikten sonra 2 saat arayla yenilemek şartıyla 50 faktör güneş kremi sürün.

Daha ilk haftadan hatta ilk günden bile fark edersiniz ama kesin olarak 1 aya kalmaz yüzünüz eski ten renginizden de beyaz ve lekesiz olacak. Gözenekler ve kırışıklıklar da azalacak. Pigmentasyon ve sebum dengesi sağlanmış olacak.
(1,367 puan) tarafından
Bir şey soracağım bayağı bilgili birine benziyorsunuz bu konuda , şükür ki benim cildim de sıkıntı yok vişt problemi yaşamıyorum, ama böyle sıra sıra bir sürü ürün yazmak cildi inceltmiyor mu zarar vermez mi, bunların için hep kimyasallar var sonuçta, tabii ki ben sıkıntı yaşamadığım için bilmiyorum ama merak ettim doğru mu bu kadar ürün kullanmak , kullandığım tek şey yüzümü organik bir sabunla temizlemek ve de güneş kremi kullanmak, fazlası cildimizi tahriş eder aşındırır diye düşünüyorum
(2,463 puan) tarafından
Her kadının en az 25 yaşından evvel cilt bariyerini eğer bozuksa tedavi etmek, değilse korumak üzerine kurulmuş bir cilt bakım rutinine sahip olması gerekiyor.
Bu ürünleri 2 5 damla arası kullanarak ve ilk zamanlar haftada 2, sonra da yavaş yavaş 2 günde bir şeklinde kullanmak lazım. Boca edersek mahvederiz, her şeyin fazlası zarardır. Tuz gibi.
13 yaşından beri cildini düzeltmeye çalışan biriyim, karaciğerimde iltihap varmış. Dolayısıyla ne yapsam fayda etmedi. En son cildiyeye gidip 11 ay ilaç kullandım. Doktorum bana lekeler ve gözenekler için (ki cildim bebek poposuna çoktan dönmüştü, müthiş görünüyordu) buna yakın bir rutini verdi ve 1 ay sonra tekrar kontrol istedi.
1 ayın sonunda yüzüm pürüzsüz ve pasparlaktı. Artık ne kullandığımı sormaya başladılar. Sonra doktorum azalttı ve değiştirdi. Ardından ben 8 sene boyunca buna devam etti. 26 yaşındayım ve yüzüm 18 yaşım gibi bebeksi kaldı. Hiç makyaj yapmadım. Doğumdan beri 7 aydır ancak ayda 2 3 kere bakım yapsam bile yüzüm kötü olmadı. Biraz gözeneklerim belli olmaya başladı sadece. Şimdi onları da tekrar düzeltmek için başlamam gerek.
Cildimi inceltmedi aksine Hyaluronic asit sayesinde daha dolgun ve ışıltılı görünüyor. Ben fazla damla kullanmadığım için belki de, bilmiyorum.
Ayrıca hepsini doakozmetikten alıyorum, en güvenilir ve kaliteli ama ucuz olan yer orası.
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Fito krem biraz iyi geliyor canım lekelere benimde ağda dan yanmisti dudak üstüm aynı böyleydi geçti günde iki kere sürdüm fito krem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
19 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
16 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.

397,147 soru

11,878,231 cevap

35,994 kullanıcı

...