+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (13,565 puan) tarafından
Kızlar ben kilo aldım diyorum annem karnın ortaya toplanıyor diyor ikinci gebelik böyle olur diyor. 9+5 bu arada minik yani daha iyi de yiyorum şu ara tatildeyim diye :) kim haklı bu noktada kııız

6 Cevaplar

0 oy
(16,065 puan) tarafından
Ay yok benimki hiç belli değildi. 7 8 aylık hamileyken bile herkes soruyordu emin misin hamile olduğuna diye. 
(13,565 puan) tarafından
Kilo aldım diyorum anneme ama o yook:)
(16,065 puan) tarafından
Daha çok erken ya bebeğin belli olması için. Bebek değildir o görünen göbektir ;)
(13,565 puan) tarafından
Göbek valla etli butlu gacıyım:)
-Reklam-
0 oy
(5,687 puan) tarafından
Yok ya ikinci gebeliğim de 7,5 aylığa kadar kimse fark edemedi. Tabii aralarında 12 yıl olunca galiba 
(13,565 puan) tarafından
Kilo aldım annem konduramıyor ya :)
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Diğer postunuzu okumuştum hamile değilim diyordunuz, gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza 
(13,565 puan) tarafından
Yerleşmeymiş canım o ilkinde olmayınca ben regl diye düşündüm teşekkürler
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Bende 7 haftalık gebeyim arada karnım çıkar ama sabah hiç yok tabi öğlen falan göbek gören şimdiden çıktı diyor ama küçüktür daha göbek çıkmaz daha diyorum ama ikinci ilki gibi değil deniliyor
(13,565 puan) tarafından
Kız bilemedim bence benimki hamurişi göbeği :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Benim ikinci gebelikte karnım daha erken çıktı, şu an 28;haftadayım ama bunda karnım daha büyük olacağa benziyor. Ama ilk 12 haftada bebek henüz çok aşağıda olduğu için karında belli olmaz, sizinki kilodan olabilir 
(13,565 puan) tarafından
Kilo zaten balım annem beni avutuyor :)
0 oy
tarafından
Kilo o nagişim kilo bende de aynisi var 7+1 olduk bugün çok şükür ☺❤
(13,565 puan) tarafından
Çok şükür balım da bu kez hızlı girdim şimdiden 57yim ben
tarafından
Bende 67 canım ☺☺ bakalım kaçla biter Diclem de de 60 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ☺
(13,565 puan) tarafından
Bizim kuzuda da ben 54 ile kalıp 65 ile girdim sen de az almışsın hülyoşum diclede.☺️ bunda da az alalım inşallah zor veriliyor ya
tarafından
Ayy inşallah canim inşallah tek duam o az alalım inşallah ☺ vallahi vermesi zor oluyor balım midem çok bulanıyor ama yine yiyorum maşallah ☺ sende durumlar nasıl ama bunda daha çok şükür kusma yok inşallah böyle devam eder
(13,565 puan) tarafından
Ben aşermiyorum hülyam ya kızda da yoktu bunda da yok çok rahat geçiyor benim gebeliklerim ilk hafta bir bulandı midem onda da şüphelendim zaten. Yeme konusunu hiç deme canın çeker demeyeyim de Kastamonu hatunları biliyorsun hamur çok sever eli hamurdan çıkmıyor annemin ☺️inşallah böyle gitsin de burada doğurduk demek nasip olsun ❤️
tarafından
Amin canım benim amin Allahin izniyle o günleri de görmek nasip olur ❤ bende de daha aşerme yok ama midem felaket bulanıyor yaa hele sabahları var ya yataktan kalkasım bile yok inanki ☺ oyyy yüz bin kere maşallah canım inşallah böyle rahat ve kolay geçer ne güzel maşallah ☺❤ ahhh deme bu Kastamonu hatunlari beni de şişirdi ekmek hamur işi çok yaparlar çok yan tarafta bir teyze var Allah razı olsun senden de ondan da çok yapar hele şuan hamile olduğumu öğrendi daha çok her gün telefon açar canın ne istiyor ne yapalım bak günahım senin boynuna demeye başlıyor ☺☺ annenin de ellerinden öperim canım benim Allah başınızdan eksik etmesin uzun sağlıklı ömür versin inşallah ❤
tarafından
Nagişim canım benim unuttum sorsam sen hangi folik asiti kullaniyorsun bir de başka ek olarak vitamin verdi mi doktor
(13,565 puan) tarafından
Amin hülyam ne güzel dua etmişsin Allah analarımızın ömrünü bereketli etsin inşallah ❤️balım ben folidoce kullanıyorum şu an. Diğer vitaminler için 12.hafta dedi bana Dr çok yüklenme bulantın olmasın dedi. Ama folat mı kullansam emin değilim o daha etkili diyorlar bu vitamin markalarının hemen hepsinde var. Dönüşte bir sorcam inşallah bunu. Haftaya da buranın devletine randevu aldım açıkçası Zonguldak ta olsam bu hanımda doğururum dediğim bir Dr hanımla karşılaştım. Kontrole de kendi çağırdı diyarbakırda urfada ayda bir zor kabul ediyor Dr lar. Ona da soracağım vitamin işini Bi balım
tarafından
Amin canım benim amin ♥️
Ayyy Rabbım hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah gerçekten sistemi ne hale getirdiler canım yaa ne olacak böyle bilmiyorum inanki
Hade hayırlısı olsun inşallah bende salı gününe gidecem tekrar bakalim tahlil vermiştim ona göre ilaç yazarım dedi doktor
Folat daha mi iyi diyorsun canim
(13,565 puan) tarafından
Birkaç Dr var takip ettiğim folat daha iyi emiliyor demiş canım ama yine kontrolünde olduğum Dr a sorucam Bi. Benim kan değerleri normaldi en son belki ondan önermedi balım ilaç erken dedi. Evet Dr resmen şans işi en son kendi dr uma randevu bulamadık başkasına gittim diyarbakırda ve asla memnun kalmadım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 177 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep7070 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,436,286 soru

23,618,932 cevap

306,718 kullanıcı

...