0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sizin canınız birşey çekse yapmazsa aynı şeyi kardeşimiz canı çekse yapsa zorunuza gider mi? Ankara'ya yollamış 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,861 puan) tarafından
Belki o an imkanı yokmuştur yapamamistir bu yüzden anneme küsmem ablam var o da gurbette salçasını turşusunu hep.annem yapar benimkini kayinvalidem yapar yapmasa da kendim yaparım niye yapmadın demem kimseye yük olmak istemem
-Reklam-
0 oy
(16,109 puan) tarafından
Ben küserim ama önce söylerim böyle böyle oldu bana yapmadın ona yaptın diye. Sebebini bilsin isterim. 
0 oy
tarafından
Bunun için küsmem
0 oy
(1,471 puan) tarafından
İnsanın nazi annesine geçer. Kirilirdim da küsmezdim herhalde. 
0 oy
tarafından
Vallahi canım anneye bu sebepten dolayı küsülmez evet birazcık darılabilirsin bir insandır tabii ki de kıskanabilir insan hani bana niye yapmadı diye normal ama sana şunu söyleyeyim benim doğumum olduğu gelmedi kızım oldu gelmedi şu an hamileyim gelmedi ne bir aradı ne bir sordu evet tabii konuşmuyorlar yani bir anne evladına dayanamaz yani sen dua ettiğini senin yanında canım o yüzden bu tür şeyler için kalbinizi birbirinizi kırmaya hiç gerek yok dünya iki günlük dünya bugün varız yarın yokuz keşke yanında olsaydı diyebiliriz keşke demeden değer bilmek lazım boş ver bu tür şeyleri kafaya takma yanındaysa kıymet bil bol bol ona seni seviyorum de sevdiğini söyle göçüp gittiklerinde söyleyemiyorsun veyahut konuşamadığı zaman diyemiyorsun
0 oy
(4,587 puan) tarafından
Gitmez, belki senin istediğin dönemde bir sıkıntısı vardı, belki yorgundu veya uğraşacak hali yoktu. Sürekli olmayan bir durumsa bence alınmanı gerektirecek bir konu yok.
0 oy
(565 puan) tarafından
Sen yanında mısın.o gurbetteyse o yüzden yapmak zorunda kalmıştır dıcem ama anne yapar ne olursa olsun.ama küsmezdim söylerdim sorardım niye ??? Diye
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Küsmem. O an öyle olmuştur. Ama yapar gönderir biliyorum. 
0 oy
(14,937 puan) tarafından
kusmem ama kirildigimi anlar kesin tutamam kendimj 
0 oy
tarafından
Valla canım ben kimseden biseyler beklemeyeli uzun zaman oldu bu anam da olabilir babamda kimseye minnet etmem kimse kimseye hiç bişey yapmak zorunda değil baskasina yapmix bana yapmamış diye de düşünmem ha belkidusunmek gerekir haklı olan swnsindir ama ben bana karşı tavrına bskiyotum insanların insanlığına bskiyorum benim canim bişey istese de annem yapsa demem kalkar kendim yaparım yapmiyosam alırım param batsın o da yoksa benzer biseyle kendimi kandırır otururum o kadar da boğazıma düşkün değilim yani birileri bana sunu yapmadı ben degersizim moduna girmem 
0 oy
(296 puan) tarafından
Küsmem ama darilirim ve daha da bişey istemem 
0 oy
(2,946 puan) tarafından
30yasindayim suana kadr canimn cektigi hic birsey yapilmadi evlenmeden oncede sonrada.ama abilerimin falan olsn hep yapildi.hatta yemek yerken onumden cekip sen hep yiyorsn onlar calisiyor onlar yesin bile dendi.yani kusmedim anneme ama hep yuzune vurdm bunlarj.asla lagimi esirgemedjm.ama noldu biliyormusun asla ama asla benm icn biz ona baktik biz yaptik ettik lafini diyemediler.suan bile yuzune vururm ve annem herseyn farkinda cokta pisman.esimk arayip aglamisligi bile var hep laf sokuyor zoruma gidiyor diye.iyimj yapiyorm bilmiyorm ama canmin yanmasi beni cok acimasjz birine dönusturdu malesef.
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Belki kırılırım ama küsmem zaten yeterince çok derdi var bir de ben üzmek istemem
0 oy
(29 puan) tarafından
Anneme ne sebepten küsersem küseyim hayatım yolunda gitmedi lafını et ama küsme 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
21 cevap 514 göst.
0 oy
22 cevap 714 göst.
0 oy
11 cevap 303 göst.

Kategoriler

1,439,795 soru

23,670,493 cevap