0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından

14+4 haftalıgım ilk cocugum kız bugün ki gittigim kontrolde kardeşinin kız olduğunu ögrendik ben bikac kere rüyamda hep erkek gördüm doktor kız deyince şaşırdım annem dahi eşim ben erkek hissediyoduk rüyalarımdada görünce öyle olur dedik ama hayırlısı kız evlatmış yeter ki saglikli olsun bütün hamilele arkadaslarim sağlikla kucagimiza alalim bu arada ilki sezeryan oldugu icin ikinciside sezeryan Aralık başi gözüküyor doğum ya sizin ?

image

8 Cevaplar

0 oy
(14,763 puan) tarafından

masAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 

benim oglum olacak insAllah 38+1 deyiz agustosun 1 inde 40 hafta bitecek bakalim ne zaman gelirse artik bekliyoruz 
(454 puan) tarafından
ilk cocugun mu
(14,763 puan) tarafından
yok ikinci
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Sağ salim alırsın kucağına inşallah ♥️ 
(454 puan) tarafından
amin ecmain
0 oy
(7,492 puan) tarafından
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim gözün aydın 

Bende daha 7+1 olduk daha yolun başındayız biz ☺ ilki benim balım  normal oldu bu da Allahin izniyle bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum yaparım inşallah 
(454 puan) tarafından
ilki kızmıydı
(7,492 puan) tarafından
Evet kızım var çok şükür
0 oy
(12,936 puan) tarafından
Şubat benim yine çiçeğim inşallah benim de sezaryen olacak. Bakalım 12 haftada kontrol var tahmin yürütecek mi bizim Dr:)
(454 puan) tarafından
kac haftaliksin
(12,936 puan) tarafından
9+5 canım henüz
0 oy
(11,303 puan) tarafından

Bende iki kız anasıyım mükemmel bi duygu :)

(454 puan) tarafından
ikinci side kızım olucak bunda rüyamda bikac kere erkek görmüştüm şasırdim doktor kız deyince hayırlisı kız evlatmis demek ki
0 oy
tarafından
Ay benimkide sezeryan ilki ve kız kızımda hamileyken bende hep erkek gördüm rüyamda erkek istemiştim çünkü herkes erkek diyordu ama ben kız çocuğuna daha sempatiktim şimdi ki de erkek ikinci sezeryanim ekimin sonu yada kasımın basnda olacak insallah
(454 puan) tarafından
sen rüyanda erkek görmüssün erkek evladin olucak benimde tam tersine rüyamda bi kac kere erkek gördüm bugünki kontrolümde doktorum kız dedi değişmez dimi dedim yok gördüm dedi
tarafından
Ben kızıma hamileyken hep rüyalarımda erkek görmüştüm erkek dediler ama kızım olmuştu bunda rüya gormedim bu da erkek pedi erkek de olabilir yani kızım her gören bunun peşi erkek dediler bundan sonra erkek dediler sonra gerçekten erkek çıktı tabi kızımda yanilmislardi
(454 puan) tarafından
benim kendi annem ortancı kardeşim hamileyken tahmin etmisti senin erkek olucak diye tabi bu sadece tahmin kardesimin erkek oldu 9 aylik olucak . sanırım herkes erkek olabilir deyince rüyama girdi demek rüyalar yanıltıcı ikinci kızım geliyor
0 oy
(69 puan) tarafından
Rabbim. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende kız istiyorum olmadı 2 tane oğlum oldu 
(454 puan) tarafından
amin cnm
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimde iki tane kızım var :) Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin 
(454 puan) tarafından
amin ecmain

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde pembesever (243 puan) tarafından soruldu
0 oy