0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
5 gündür eğitim vermeye çalışıyoruum don yıkamaktan evi zıp pırt silmekten fenalık geldi . Kedi gibi dakka başı işiyor tuvalete sık götürmeme rağmen çıkınca hemen yapıyo . Tuvalet b.k kokuyo artık yıkamaktan yıldım ay ne zaman bitecek afakanlar bastı iyi değilim ya ....

8 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Yeni başlıyor daha ne bitmesi 
(347 puan) tarafından
Ay demeyin öyle şimdiden pes etmek üzereyim psikolojim bozuldu :/
-Reklam-
0 oy
(14,763 puan) tarafından
kavramasina bagli kac yasinda 
(347 puan) tarafından
3 yaşına 2 ay var ama anlamamakta ısrar ediyor zaten geç konuştu 40 kere anlatıyorum en sonda anlıyor
(14,763 puan) tarafından
anlatma biraz cisli dursun rahatsiz olsun sonra sonra alisiyor bizimki de 2 ay kala vermistim egitimi 1 ay demeden cozdu pes etme bezleri felan da kaldir gormesin
(347 puan) tarafından
Hiç rahatsız olmuyo valla ben görüyorum sürekli değiştiriyorum ona kalsa öyle pis gezecek. Bez aklına gelmiyor da geceyi nasıl alıştı gece uyanmıyo ki
(14,763 puan) tarafından
aksam 9 dan sonra icecej birsey vermedim kizim 10 da uyuyordu gece 1 de bi kez bi de 5 de goturuyordum kucaklayip oturtuyordum yapiyordu sonra geri yatiriyordum
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Ev kirlenmesin diye değil ama sürekli parka çıktığımız için tuvalet eğitimini evde vermedim. Annemlerin köy evine gittim. Ama hiç öyle bir yere işemedi şükür. Sadece ilk hafta yatağa yaptı gece. İlk günde oğlene kadar altına kaçirdi ama geçti. 
(347 puan) tarafından
Keşke benimde öyle imkanım olsa İstanbul sıcağında parkta duramıyoruz köy evi de doğuda. Gece yatağa yaptığında siz kaldırdınız mı yapsın diye benimki uyanmıyo alez serdim öylece uyuyo sabaha kadar
(2,947 puan) tarafından
Canım ben gece ilk 3 gün kaldırdım. Sonra dedim ben kaldırırsam alışır. Ellemedim. Gece 1 kere ıslatıyordu ama uyanmadi hiç. Alez vardı bizde de.
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ay ne bitmesi daha var ay benimde başıma az gelmedi tuvalet eğitiminde benim kızım çişini alıştı ama büyük tuvaletini korkuyordu yapmıyordu bende biliyorum tuvaleti geliyor ama direniyor neyse alıştırma kilodunu giydirdim bekliyorum baktım içine işledi değiştirdim normal Kişot giydirdim geldik salona baktım kızım ağlıyor altına yapmış birde parkeye geelmiş ay been orayı temizleyene kadar midem ağzıma geldi birsürü çamaşır suyu döktüm zemine okadar iğreendim ki Ogünden sonra kızım alıştı 
(347 puan) tarafından
Ahhh iki gün önce parkeye büyüğünü yaptı görünce o da korktu ama yapmaktan korkmuyo salıyor direk. Aynı midem bulanarak sildim . Alıştırma külodunu da giymek istemiyor. Küçüğünü zaten bırakıyo sürekli, büyüğünü de yaptıktan sonra yaptım diyor yanıma geliyo . Ne kadar sürdü alışması valla çabuk bitsin diye dua ediyorum iyi değilim
(1,717 puan) tarafından
Lazımlık aldın mı çocuklar klozetten veya tuvaletten korkuyorlar çocuktan çocuğa alışma süreci değişiyor birde varsa çevremde ondan büyük çocuk getir yanına iki defa o gitsin tuvalete özensin destek yaşıt olarak önemli

Büyük kızım 3 günde alıştı çünkü görümcem geldi yanıma hastaydı 40 gün kaldı bende ve onun kızlardı gidince buda giderdi onlarla birlikte onları izlerdi ve onlarr gittikten sonra ben temizlikten önce alışsın istedm ve 3 günde alıştı diger iki kızım büyük kızımın desteği ile çabuk alıştılar ama yine 3,4 gün den fazla sürdü
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Düşün ki kızı bezden çıkardım 2 gün sonea makine bozuldu :)

Elimde ayağımda yıkadım hep gerçi hala alinmadi hala öyle yıkıyorum da en azından isemelwr bitti 1 ay 9 gün oldu bizde çıkalı bezden

Habire domestoslu suyla sildim valla yapacak bişi yok alisiyolar neticede.

Şimdide mesela lazimligi tuvalete döküyo diye boyna domestos yapiyrm ister istemez afedersin sicriyo etrafa..

(608 puan) tarafından
Mrvnr sen dogurdun mu kız biz ikimiz ayni hamileydik benim ki bugün bir aylık oldu sen nasıl oldun
(14,490 puan) tarafından
O başka mrvnr olabilir kuzum bnm ufak 3 yasinda
0 oy
(2,790 puan) tarafından
1 buvuk aydir ayni durumdayiz soyluyo artik ama 
0 oy
(446 puan) tarafından
1.5 ay oldu daha yeni yeni öğrenmeye başladı oğlum ama hala kacirdigi oluyo kakasını hala arada kaçırıyor ev sanki *** çiş kokuyo ben de sizin gibi artık igrenmeye başladım halıları kaldırdım inşallah eylüle tamamlanırsa heryeri sil süpür boya yapıp Allah nasip ederse öyle kısa hazirlanmayi bekliyorum inşallah oğlumda tamamen ogrenir de yeterli ogrensinler temizlenir artik
0 oy
(868 puan) tarafından
Bende başlayacaktım iki buçukta ama çişim geldi yada kaka yaptım demiyor yinede deneyeyim ddim sonra ddim 1 yıl daha kalsın tam konuşsun öyle yapayım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 481 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 476 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,647 göst.
16 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 658 göst.
12 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Buket masal (2,490 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,766 cevap

36,823 kullanıcı

...