0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (901 puan) tarafından
Kızlar yukarıda kayınbabanın alt katta en oturuyorum dun PTT esime mahkeme var diye bazı belgeler getirmişti gelmiş bana dıyo bundan sonra sen cıkma işte bazıları var dolandırıcı evrak imzalayıp herşeylerini elinden alıyorlar bende dedımkı eşim sonucta benım okuma yazmam var. Eşimin  olmasa ztn gitmezdim dedim neyse az öncede kızım dondurma istedi bende isteme dedim bir baktım kucuk gorumcem ne sacma dedi  bugun ekmek kalmamıştı ekmek istedim getirmediler eşim tırcı bu arda evde değil onlarda yemek yiyorum siz olsanız cıkar mısınız yukarıya gecende kaynana post acmıstım ztn ona bakıp yorumlarsanız sevinirim

5 Cevaplar

+1 oy
(2,313 puan) tarafından
Yani adam kötü birşey dememiş,ama sende kendince haklısın eşinle ilgili sonuçta 
(901 puan) tarafından
İstemiyor kapıya bile cıkalım sankı esir gibi
-Reklam-
0 oy
(710 puan) tarafından
Canim malesefki bu aralar dolandirci cogaldi esimde bana hep der posta gekdiginde beni ara sakin biseye imza atma diye okonuda bisey olmaz ama ekmek getirmemek dondurmaya sacma demk ne bileyim esinde yokmus yaninda biraz daha dayan esin gelince konus derim
(901 puan) tarafından
Bugun dedim esime istemiyor tırcılık yapmanı ya burdan gidelim yada bir duzenlo iş bul istemiyorum artık yukarı cıkmak esım dedım esimde dedı kafanı yorma hersey asagda var evinde yap ye
0 oy
tarafından
Sanırım tek olay bu değil dolmuşsunuz gibi geldi rahatsız oluyorsanız gitmeyin tek değil misiniz yapın yemeğinizi huzurla yiyin
(901 puan) tarafından
Cok bunaldım abla bugun de eşim telefon acmiş işte demiş abilerini kardeşlerini dusum ona göre herşeyin al kendileri hersey alır abisi bekar 3 tanede kardes var bize ne onlardan siz düsünmüyorsanız
tarafından
Sen bence araya mesafe koy en güzeli mesafe kimse saygısızlık edemez hemde huzurun olur birde boşver bu kadar takma kafaya hepsi aynılar sevmediğin şeyleri söyle güzelce saygızlık yapmadan baktın anlamıyorlar koy mesafeyi
0 oy
tarafından
Kayinpederin demek istemişki erkeğe kapıyı açma karşısına çıkma.seni bellki korumak istemis
(901 puan) tarafından
Oda olabilir ama ve. Bunaldım abla artık yuzume konusmayıp surekli dedikodumu yaparlar
tarafından
Ayrı ev çıkmayı düşünmediniz mi
(901 puan) tarafından
Arsa aldık kendimize ama şuan paramız yok ev yapmaya keske olsa şimdi durmam
tarafından
Sabredeceksin canım saygını yitirme bosver birlik kadar kötü bisey yok.cocuk varsa sabret
0 oy
(50,552 puan) tarafından
kendi evinde yeme imkanin varsa ye

dondurma olayi ne alaka anlamadim 

ekmek falan gidip kendin alamiyor musun illa onlarin mi vermesini bekliyosun
(901 puan) tarafından
Var canım kızım dondurma istedi bende isteme dedim kimseden birsey hamileydim halin yoktu cıkacak sonra mecburen gitti.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 597 göst.
0 oy
17 cevap 531 göst.
0 oy
28 cevap 2,410 göst.
29 Kasım 2022 Aile kategorisinde Zelal...Swdn... (11,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 429 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (378 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,101 cevap

36,262 kullanıcı

...