Kizlar ben bi halt etyim kendimce hakliyim ama ayipta ettim diye sonradan kendimi yedim bursada yasiyorum evim saat 2 den sonra oturma odam ve mutfagim ful gunes aliyor aksam yaklasik 7 ye kadar ve hava zaten cok sicak biz gunduzleri esim isteykn oturma odasini oek kullanan olmaz siler supurur kapatirim tv izlemek isteyen girer sadece cocuklar odasinda olur genelde bende zaten 10 aylik kizla ugrastigim icin gunun tamamk nerdeyse mutfak ve yatak odamda veya arkada kucuk balkonda olurum neyse esim isten gelince aksam 4 5 gibi odanin kalin perdesini kapatir klimayi acar oturur bu gayet normal bisey gunesten iceri isiniyor diye 1 haftadir karsi komsum bana kafayi takti beni her gordugunde kiz yine perde kapandi kocan gelince diye laf sokuyor ama imali bi sekilde yani afedersiniz resmen kocanla ordami yatiyorsunuza getiriyor lafi bide diger komsularda var oluyor yaninda sokakta bu denirmi erkekler gelip geciyor köy yeri bende en son bugun yine diyince dayanamadim evet haberin yokmu kocam gelince kamerayi acip ciplak film cekiyoruz dedim oyle diyince aaaa cok ayip o nasil laf filan dedi ama cok kizdim o nasil laf ya insan perdesini illa lamba yakincami kapatir bir degil iki degil evimde 4 tane cocugum var aklimimi kacirdimda gunduz saati cocuklarim ayakta esimle yaklasacam neyse eve ciktim sinirim gecince keske demeseydim dedim sizce yanlismi yapmisim ozur dileyip gonlunu almalimiyim yoksa haklimiyim bu arada daha once dediginde tv filan izliyor sicak diye aciklama da yaptim kirmadan