0 oy
1,628 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Kızlar Eltimin eşi 6 aydır cezaevinde ve 3 çocuğu var elimizden geldikçe destek olmaya çalışıyoruz ama eşimi sık sık araması beni ciddi derece de rahatsız etti mesela oğlu eve girmiyor gecenin bi yarısı arayıp kayınım gel bu çocuk eve girmiyor gel sok onu eve dior sürekli görüntülü arıyor gerçekten ota boka arar oldu bazen abarttıgımı düşünüyorum ama elimde değil sanki eşimi aramak için bahaneler arıyor 

42 Cevaplar

0 oy
(6,897 puan) tarafından
Engelle gitsin eltine de şöyle birşey olunca beni ara diye şuan kimseye güven yok kimsenin hakkına girmek istemem ama 
(294 puan) tarafından
Sonu öyle olucak galiba kuzum
(6,897 puan) tarafından
Sonunu başını bilmem herkes yerini haddini bilecek valla kayınpeder yok mu ya da başka biri kendi abisi kardeşi
(294 puan) tarafından
Wllaha 7 tane kaynım var
(6,897 puan) tarafından
O zaman biraz da onları arasın
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Canım mesafe koydur eşine gitmesin fazla 
(294 puan) tarafından
Bugün sabah bi baktık kapı çaılıyor ama nasıl deli gibi hala yataklarım yerdeydi bi açtık eltim kahve içmeye gelmiş
0 oy
(92 puan) tarafından
Bi zamnlar bnm eltimde öleydi cocugu amcasını özledi diye görüntülü aramalar eltimin kardesi hakkında konuşmak için araması kaynıma ulasamaz esimi arar gibi gbi en son bi olayımız oldu ben sürekli eşime rahtsiz oldugumu sölüyrdum eniştem bni arıyormu yada ben abini arıyormuyum diyordum esim bnmi arıyom derdi en son heryerden engelledim bişey için aramış herlde sonra bereberdik ben abime ulasmıyorum heryerden engellemişsin fln eşimin haberi yoktu bn engellemedim dedi bende ben engelledim işin varsa beni ara ben eşime sölerim cok önmliyse mecbursan ararsın en fazla 1dk konusursun dedim esim bana kızdı neden engelledin fln diye bende aramasın ben burda esek bası degilim o zmn bende herseyde abini arayım olurmu dedim o zmndan beri aramaz oldu engelle eşinede söle rhatsz oldugunu
(294 puan) tarafından
En son bende öyle yapıcam ota boka arıyor sanki hep bi bahane arıyor ya
(92 puan) tarafından
Englle gtsin cok önmliyse seni arasın önmliyse sen veresin esine yada sölersin zaten ne gerek var onu aranasına acıkcada söle arama bişey olunca beni araba bn sölerim cok lazım olursa ben sölerim o seni arar de yenge yengeligini kayın kayınlıgını bilecek herkez haddini ve yerini bilmeli
0 oy
(577 puan) tarafından
Bir dahaki aradığında sende git 
(294 puan) tarafından
Bugün sabah yataklarım yerde pat diye bize geldi neye uğradığımı şaşırdım
0 oy
tarafından
Aynisi bizim ailede var babaları vefat ettiği için malesef herşeyde amcayi arıyorlar o kadında bu durumdan mutlu değil ama ergenlerle uğraşmak kadın başına zor laf dinlemiyorlar amcalarindan ceknirler diye arıyordur 
(294 puan) tarafından
Arayabilir ama herşeye aranmaz kuzum ya gecenin 2 de km kimi arıyor ki
tarafından
Yani bazen onlar yapıyor ama Kadin kardeş gibi kaynanamla sıkıntı olmuyor
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ben bazı yorumlara katilmiyorum devir kötü insan kendi babasına abisine güvenmiyor elti bu slnucta aradimi sen aç 

Msj attimi sende tersle gece gece ne yapcan önemli birşey olsa ilk beni ara de hep tersle eşinde arada terslesin herşeyin bir zmni var diye 

Çocuk içeri girmiyor diye aradığında esinde sen annesin kız köy içeri ben ne yapabilirim ki isim var desin kapatsın bir daha aramaz eşinde terslesin ama
0 oy
(6,250 puan) tarafından
Vllh cnm sırf akılda kuşku girsin diye değil bir kadın şüphe duyuyorsa orda mutlaka bir gerçek vardır,ben ciddi gerçekten bir kayın ve yengesini bir arada samimiyeti bir şekilde gördüm ve o gün ablama gidip hıçkıra hıçkıra ağlamıştım aklım almadı cnk gerçek olamaz diye hep öyle sanıyordum dur deyip 2. Közde yakalayana kdr:(
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Eşinize bir şey diyecekse önce sizi aramasını söyleyin. Önce sizinle iletişime geçsin. 
(294 puan) tarafından
Anlamıyor ve bugun çat kapı yataklarım yerdeyken bize geldi şok oldum haberim bile yoktu
(1,125 puan) tarafından
Densiz demek ki
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Bir tık sen öne atıl amca olarak tabiki yardım edecek ama sınırını bilerek sen aç uygun olmayan saatlerde telefonu 
(294 puan) tarafından
Bugun çat kapı gelmiş kahve içmeye delircem
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Valla eşim 3 aydır yok kaynim bekar yakında oturuyor asla arayıp kaynima çocuklar söyle böyle demem o nasıl Bi kadın ya baya rahat maşallah 
(294 puan) tarafından
Bende bu kafadayım ya
0 oy
tarafından
Hic normal bir durum degil bence tamam maddi olarak yardim edilir vs ama gecenin bir yarisi da aranmaz ki yani o adamında evi ailesi var sonucta bekar olsa her zaman musait olur gidip gelir oda tam dogru drgil ama gecenin 12 sinde ne diye cocik eve girmiyo diye aranir anlamadim bence cok güvenmeyin ki alttaki cevabinizda okudum siz cevap verince meseja goruldu atiyorsa ben bundan illa kaynim baksin gibi bi dusunce sezerim cok gondermeyin bence alissin hem nereye kadar boyle 
(294 puan) tarafından
Evet bende o duruma çok şaşırdım onuda geçtim bugun çat kapı yataklarım yerdeyken bize geldi şok oldum
tarafından
Ara ara laf edin sizde dile getirin dik ve sert bir tavirla
0 oy
(617 puan) tarafından
Bundan sonra muhattabi sen ol bence aşağıda yorumlari biraz okudum bekar kaynim var esim sehir dışına cok giderdi eskiden ben bir cocugumla merkeze uzak yerde oturuyordum gece hastalansak bilr arayamadim utandimki evli olsa muhtemelen gece bir sikinti oldugunda eltimi kaldirirdim o kocasini kaldirsin diye.. bana hic dogru gelmedi yani bide cocuk sokaktan gelmiyor yoksa komsuyla kavga ettik diye aranmaz yani hasta olur para kalmaz cocuklar ac kalir ancak bu gibi durumlarda ulasirdim yani bence devreye girme vaktin gelmis 
(294 puan) tarafından
Az kaldı wllaha sınıyor beni
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kötü düşünme canım kaç yaşında oğlu belki gerçekten eve sokamıyorum kadın başına en azından sözü geçen biri olsun çocukları kötü duruma düşmesin diye diyordur ama görüntülü aradığın da ne diyor görüntülü açmasın olmadı eşin normalden ara desin
(294 puan) tarafından
Kötü düşünmek istemiyorum tabiki ama biminsam gece 2 de aranmaz sanki aramak için sebep arıyor
0 oy
(4,001 puan) tarafından
Eşine değil sana ulaşsın bence acil bişey olursa sana söylesin sende eşine söyle, kötü zanda bulunmak istemem ama devir kötü vallahi damadıyla kaçan kaynanayi bile duyduk 
(294 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım tamam eşin destek olabilir ama bu kadın hem abartmış hemde ne olursa olsun insan kaybını sureklide görüntülü arayamaz ya yani havalar sıcak üstü müsait degkdir yani en basidi işi vardır gece 12 de mesaj atma rahatlığı da ayrı bir alem zaten valla bana normal gelmedi derim hayırdır yenge bu saatte ne yapacam kocamın nerde olduğunu yani bence yanlış şahsen buz bu devirde kadınin üvey oğlunu büyütüp kendine koca yapmasini izledik müge anladı neler neler illaki şüphe düşer görüntülü aramalar bilmem mesaj atmalar nerdesin diye ona ne nerde oldugundan 
(294 puan) tarafından
Aynen öyle çok rahat ya bugun çat kapı yataklarım yerdeyken çıkıp bize gelmiş
(3,603 puan) tarafından
Valla canım onu sen sert bir dille uyar deki ben böyle şeyleri sevmem
0 oy
(84 puan) tarafından
Canım hiçbir edepli kadın kocası özellikle cezaevinde olan bir kadın gece gece kocasının kardeşine mesaj atmaz neredesin kaynım diye Ben bu işin içerisinde değişik şeyler ararım ama hemen tanık koymadan önce önce bir takip et ararsa sen aç hatta de ki merak etme biz senin her zaman yanındayız bir şey olduğu zaman sen beni ara Benim eşim çok müsait olmuyor güzellikte söyle baksın tekrardan senin kocanı ararsa işte o zaman de ki bu işin içerisinde bir şeyler var
(294 puan) tarafından
Bakym en son konuşcam onunla
0 oy
tarafından
Seni neden aramiyor.o aradığında sen cevap ver
(294 puan) tarafından
Eşim işteyken arıyor eve glincede arıyor bi anda oluyor
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Kocan ne diyor bu duruma ?
0 oy
(3,326 puan) tarafından
Burnuma kötü kokular geliyor sanki
(294 puan) tarafından
İnsllah korktuğum şeyler degildir
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Benimde icime sinmedi devamli aramasi eltine soyle bisey oldugunda onu degil beni ara  seni arasin esini degil
(294 puan) tarafından
Konuşmayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,132 göst.
0 oy
28 cevap 884 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 693 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpmuazz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,586 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,402 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...