0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız ' biz beceremedim ' diye bir post açmıştım . Kaynanamlarda tam 3 ayımız tamamlandı . Allah şükür hicbi sorunumuz yok ama nedense burayı bı türlü kabullenemiyorum sanki bir,iki günlüğüne gelmişim evime tekrar gidecem hissiyatı var . Evimi , yalnızlıgı, sessizliği çok özledim . Ben ,eşim ve kızım kendi evimizde çok mutluyduk . Burda da mutluyuz ama adı üstünde aile evi, kıyafetim hep düzenli olmalı , eşimle doğru dürüst bı sohbetimizin olmaması , odamızda bile f8sıldayarak konuşmamız ve kızımın aşırı derecede şımarık olması beni çok yordu . Ama şunu çok iyi anladım herşey lafta kalırmıs . ben kendi evimdeyken kaynanamlar sırf onlara taşınalım diye bı sürü şey söylediler . İşte ben torunuma bakacam , sürekli parka götürecem , gelin gelsin dinlensin ben işimi yaparım demesi . ( Bu arada hamileyim ve bu hamileliğim çok ağır geçiyor) , oğlum gelsin rahatına baksın burda daha iyi olurlar diye heryere yaydılar . :)ama hepsi sözde kald8 gerçi bı beklentim yok kimseden ama keşke böyle yaymasalardı . Şimdi hastanelik bı durumum olduğunda kızımı kaynanama bırak8yorum geldiğimde bı sürü laf söylüyor yada eve gelene kadar sürekli ar8yor . Kız durmuyor, k8z ağl8yor , ne zaman geleceksin diye. Kızım bensiz heryerde durur asla sorun çıkarmaz. Eşine gelirsek elinden gelse hemen geri kiraya döner sırf bu evden çıkmak için, eşimin herşeyine karışırlar ( zamanında bu aynı ev meselesinde izin vermemiştim . Şimdi beni haklı buluyor beyefendi) 

Yani anlayacağınız yuva üstüne yuva olmaz bunu en çok eşim anladığı için çok mutluyum . 2_3 yıl dişimizi sıkacaz sonra beraber çalışıp ev alıcaz . 

Not : öylesine bir posttu şikayet , linç, dert , fikir istemedim hanımlar bilginize . Sadece içimi döktüm 

1 cevap

0 oy
tarafından
Yaa canım benim Allah sağlıkla kucağına versin evladını . İnan ki kaynana değil kndi ailende bile olmuyor asla sorun yok ama kızım artık sürekli birlerini görünce simardi birde iki yaş sendromu eşinle özel alanın çok daralıyor aile evi saray da olsa kendi evim derim tez zamanda çekirdek ailenle kendi yuvan olsun inşallah 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 942 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde aleyna6363 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hilal nur (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,840 soru

23,767,483 cevap

315,784 kullanıcı

...