0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Eşimi kuzey ırağa göreve gönderiyorlar ne zaman geleceği belli değil bıktım artık çocukların herseyden önce babaya ihtiyacı var askeriyede 10 yılı doldurdu başka Bi memuriyete geçme hakkı yok mu ki nasıl oluyo bu isler bilgisi olan var mı ?? Çocuklarımın halini gördükçe askerle evlendiğime bin pişmanım yine de Allah bugünümü aratmasın :((((((((((

7 Cevaplar

+1 oy
(3,529 puan) tarafından
O işler zor be canım dayın olcak dünde tam bu konuyu konştk arkdslar sürekli görev sürekli görev adam yok kalmadı çünkü askerine değer vermiyor eskisi gibi değil artık göreve gönderdiği askerinin yatağı yok masa sandalyede yatıolar bizde arıoz bi torpil bişi ama dediğim gibi zor
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
7 yıldan sonra memurluğa geçiş yapabiliyor ama çok zor ,Artık herkes asker 

Allah yardımcın olsun canım çok zordur eminim 

Benim eşim de asker 
(673 puan) tarafından
Saol canım :( siz hangi sehirdesiniz??
(1,041 puan) tarafından
Hatay da 3 yıl kaldık depremde tayin çıktı Amasya’dayım şimdi canım
10 yıldan sonra yüklü bi miktar tazminat veriyorlar canım dükkan falan açamaz mı eşin
Eviniz var mı
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Üniversite mezunu ise geçme şansı var benim eşim öğretmendi mezuniyeti .asker olmuştu.6 yıl sonra öğretmenliğe geçti .uzman ve astsubayların da zabıtaliğa geçme hakkı var diye biliyorum araştırmak lazım Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Allah hepsine can sağlığı versin. Gerçekten zor arkadaşlarımdan biliyorum. 
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Görevde 7 yıl dolunca başka memuriyete geçiliyor. Polis, gardiyan, zabıta, itfaiye eri gibi.
0 oy
(779 puan) tarafından
Benim kuzenim askerdi . Suriyede görev yapıyordu bıraktı o . Ve şimdi zabıta olarak görev yapıyor.  Şimdi çok memnun. Evine yakın ,erken eve geliyor izinleri var falan 
0 oy
(17,399 puan) tarafından
Benim eşim asker değil güvenlik korucusu ama korucular da gidecekmiş. Kura çekmişler 3er kişi gidip 1.5 2 ay kalacaklarmis. Hiç istemiyorum eşimin gitmesini ya. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kaserap (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 564 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 831 göst.