0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Enfeksiyon için surup yazmıştı doktor nokta nokta alerji oldu kullanmasam enfeksiyon ileri derecedeymiş dozunu azaltayim dedim ama fark olmadı alerji olduğunu nerden biliyorum kızıma ne zaman dolven Şurup içirsem aynı böyle alerji oluyor şimdi bu Şuruplar da böyle yaptı pazartesi günü randevumuz var kullanmayı kestim bugün sadece ates düşürücü kullanicam 

Doğal yollardan doktora gidene kadar enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim tavsiye verin kizlar

Sirkeli su yapıyorum her çiş yaptığında onunla siliyorum kızımı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,954 puan) tarafından
Hastaneye tekrar gidip ilaci degistirin ilacsiz enfeksiyon dusmez
(1,112 puan) tarafından
Pazartesi zaten randevu var gidicez onu bekliyorum canım ama daha da ilerlemesinden korkuyorum
(5,954 puan) tarafından
Bir acile gozuk canim anlat durumu belki onlar bir cozum onerir
-Reklam-
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Hiç bir şey yapamazsın canım hastane gidip ilacın alerji yaptığını soylemelisin oda ilacı değiştirir başka şekilde geçmiyor enfeksiyon 
(1,112 puan) tarafından
Pazartesi randevumuz var erkenden onu bekliycez o zaman
(4,379 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım
0 oy
(4,775 puan) tarafından
Doktor sorar genelde ilac alerjisi var mi diye? Keske doktora deseydiniz. Ilaci degistirmeniz gerek ama dolven zaten antibiyotik degil. 
(1,112 puan) tarafından
Dolvenin antibiyotik olmadığını bende biliyorum orda anlatmak istediğim alerji olduğundan eminimdi ve nerden bilebilirdim Şuruplarin alerji yapabileceğini canim
(4,775 puan) tarafından
Ben iyilesemez dedigin icin dedim, onun muadili baska bi ilac yazdirabilirsin. Arti daha once olmustu demissin yani alerji olmasa da bi reaksiyon oldugunu biliyosun yani diyebilirdin anlaminda dedim.
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Doktora tekrar gidin farklı etken maddeli ilaç yazsın. Dozunu azaltmanız hiç vermemeniz ile aynı. Boşu boşuna vakit kaybı. Unutmayın ki enfeksiyon doğal yollarla çözülebilseydi antibiyotik hiç icat edilmezdi :(
(1,112 puan) tarafından
Biliyorum canım doğal yollarla olmayacağını iki gün için söyledim pazartesi gidicez zaten
(5,451 puan) tarafından
Bence acile götür canım. Bolu boşuna tedavisi gecikmesin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
15 cevap 344 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda1 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy