Kızlar önceki postlarımdan da bilirsiniz belki. Ben sürekli halsiz yorgundum. Elim kolum kalkmiyordu anlayacağınız. 2 sezeryan doğum yaptım. 60 kg dan 92 ye çıktım. Bir türlü de veremiyorum.
Her neyse. Geçen tahlil verdim. Demir ile D vitamini düşükmüs. Doktor D Colefor diye hap verdi.20.000 lik. Haftada 2 gün kullan dedi.
İnternette de damla olanı çok övdüler. Onun emilimi daha hizliymıs. Bu hapi kullanmasam da o damlayı alsan. D2K3 mü ne adı!
Sizce onu mu kullanayım yoksa bunu mu? 1 hafta oldu ilacı kullanali. Yani bugün ile beraber 3 tane hap ictim.
Lütfen yardımcı olun canlarım
Postum üste ciksin
Bence bu ilacı bitir tahlil ver işe yaramazsa damla verecek zaten beyaz ekmek falan ye iyi gelir sabah güneşine kollarını aç güneşlenen
Ben sprey formunda olanı aldım şuanda onu kullanıyorum ama alırken eczacıya sorsaydin keşke. Yada tekrardan git konuş daniş
Benimkide 6 cıkmıstı doktor sana verdiğinin aynısını verdi, sonra ben kendim damlayla devam ettim bitince
Peki zayıfladın mi kuzu? Benim göbek çevresinde yağlanmalarım oldu. 60 kg idim. D vitaminim düşünce 93 e kadar çıktım. Sende kilo sorunu var mi
Yok canım hiiç kilo problemi olan biri değildim, bekarkende d vitaminim hep 10 du hatta kemiklerim batardı 42 kiloydum, evlenınce kilo aldım şuan 53 kiloyum, ve en son kemiklerim ağrımaya kasılmaya baslayınca bi tahlil yaptırıyım dedim bide ne göreyim baktımki d vitaminim 6 ya düşmüş takviye kullanıyorum. Kiloyla alakalı bir durummu bilmiyorum.
Solgar ın d vitamini takviyesini tavsiye ederim eşim ve oğlumun aşırı düşüktü ne kullandılar geçmedi yeni eczacı arkadaşım tavsiye etti 2 ay kullandılar gecen kan verdik gayet düzelmişti
diğer markalar takviye, eksiği kapatmaz. doktorun verdiği eksiği kapatır, sonra takviye alarak diğerlerini alabilirsin
Ben devletin verdiklerine güvenmiyorum ayrıca almaya çalışıyorum kendim araştırıp.. Geçen eşim almış artık bilmiyorum bakmadım güvenilir mı bilmem ama kullanıyorum d3 k2
Damla daha faydalı oluyor hızlı etki gösteriyor çok düşmüş zaten hap bitince damla kullan
1,487,960 soru
24,323,287 cevap
345,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın