0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından

29.haftam bitmek üzere. Doğuma az kaldı doğum nasıl olur falan diye düşünüyordum. İlk doğumum normal oldu ama aşırı zorluk çektim. Şimdi buradaki hastaneye suda doğum gelmiş. Bir dahaki kontrolüme 1 Ay var 33 haftalık falan oluyorum bebek 2 hafta önde gidiyor o zaman belli olur mu doğumum nasıl olur, doktora da sorucam suda olur mu diye. Yapan var mı nasıl daha mı rahat..? Gerçi rahattır banyoda bile suda rahatlıyoruz. Ama bilemiyorum var mı yapan

image

Böyle görünüyor 

5 Cevaplar

0 oy
(5,456 puan) tarafından
Benim arkadaşım yaptı canım. Gayet memnundu. İstanbulda yaptı ama hangi hastane bilmiyorum
(718 puan) tarafından
Devlette acaba ayrı Bi ücret alıyorlar mıdır
(5,456 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok. Özelde yaptı o
(506 puan) tarafından
Evet alıyordi şimdi alıyorlar mı bilmem
-Reklam-
0 oy
(4,538 puan) tarafından
Annem 40 yıl önce yapmış suda doğum, çok rahat geçtiğini söyler her zaman. Ama suda doğum olacaksa epidural vs yaptıramazsın bilgin olsun. Ben epidural yapılana kadar suda kaldım, sonra epidurali yaptırıp öyle doğuma başladım. 
(718 puan) tarafından
İlkinde de bir şey yaptırmadım ki zaten o yüzden farkını bilmiyorum. Ama sağ olasın
0 oy
(1,065 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ay acaba sezeryandan sonra suda doğum olur mu var mı böyle bi şey  baktim şimdi hakikaten gelmis giresuna vay anasini lan keşke iki sene daha bekleseydim heleni burda doğururdum ahahah
(718 puan) tarafından
Bilmiyorum kii hatta yapıyorlar mı onu bile bilmiyorum gidince sorucam valla dhdbhdd
0 oy
(506 puan) tarafından

Tanıdığım var da sonrasında baya ağrı çektim diyordu. Ben ultra normal doğum yaptım çok ağrı çekmedim çok şükür...

(718 puan) tarafından
Ultra normal doğum nasıl oluyor kız
(506 puan) tarafından
Normal doğumun aşırı hatta hastaneyi ayağa kaldıracak şekilde olması oluyor:) :)
(718 puan) tarafından
Anam benimki de öyle o zaman djdjdhd ta dışardan sesim geliyormuş. Kardeşim diyordu abla Bi senin sesin geliyordu telefonda zor konuştum diye. Djshshx
(506 puan) tarafından
Sanırım
0 oy
(841 puan) tarafından
Kız kardeşim yaptı çok kolay geçti daha önceden bir normal doğumu vardı bilseydim onu da böyle yapardım dedi hiç bir zorluğu olmamış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 344 göst.
24 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 507 göst.
2 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
4 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Gizem (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,955 cevap

41,321 kullanıcı