+1 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından
Hanımlar ben tam evden çıkacağım zaman oğlum içi süt dolu biberonunu kırdı. Benimde acelem vardı. Hemen bi bezle cam kırıklarına deymeden sütü alabildiğim kadar almaya çalıştım. Ama hâliyle sütün tamamını alamadım. Neyse acelem olduğu için hemen süpürgeye çektim. Evden çıktık. Benimde hiç aklıma gelmedi o sütün koku yapacağı. Eve 3 gün sonra geldim ve evi temizlicektim işte süpürme silme falan. Süpürgeyi çalıştırdım ve inanılmaz kötü bi koku geldi o an kafama dank etti sütün koku yaptığı. Süpürgenin toz haznesini ve filtresini sabunlayıp yıkadım ama koku hâlâ var. Bugün bidaha yıkadım ve hortumunu da yıkadım şuan ıslak kurumasını bekliyorum. Başka ne yapabilirim o kötü kokunun gitmesi için. Bi öneriniz var mı? Sırf o koku eve yayılacak diye evi süpüresim gelmiyor. Hadi şimdi yaz olduğu için pencereler açık koku biraz sonra çıkıyor ama kışın napıcam bu kokuyla. Tavsiye edebileceğiniz bişey var mı nasıl geçecek bu koku? 

5 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Yere yumsatıcı dök onu çektir süpürgeyle :) 
(2,728 puan) tarafından
Sıvı şeyler bozar kız makinayı ben olsam denemem
(132 puan) tarafından
Ne bileyim canım sırf o koku geçsin diye denemeyi düşündüm bi an. Sütde çok azdı onu da çekmiştim koku haricinde şükür bişey olmadı acaba bunu da az bişey denesem  yinede sıkıntı olur mu ki?
(2,728 puan) tarafından
Filtreyi değiştir belki yıkasanda gitmemiştir
(132 puan) tarafından
Bugün bidaha sabunlayıp yıkadım eğer hâlâ koku geçmediyse bide filtreyi değiştireyim canım sağolasın. O kokudan kurtulmak için herşeyi denicem artık yapacak bişeyim yok
(523 puan) tarafından
Bende o yüzden dedım sütü cekmıssın yumsatıcı veya yüzey temızleyucı çek sütun gıttıgı yere o da gıder bence mantıklı
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
????????????
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Sünger gibi filtre var süpürge de onu yıkadın mı
(132 puan) tarafından
Evet evet onu da yıkadım ama koku geçmedi. Bugün bidaha sabunlayıp yıkadım kurumasını bekliyorum
(1,717 puan) tarafından
Benim sulu süpürge makinem öyle kötü kokardı bende suyunun içine azıcık yumuşatıcı yada yüzey temizleyici koyardım kötü kokudan eser kalmazdı
0 oy
(132 puan) tarafından
Kızlar başka cevap yok muu????
0 oy
(14,653 puan) tarafından
filtreyi yikamissin zaten oda kokusu sk ustune bide oyle kurusun sonra calistir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 379 göst.
4 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde pinar1771. (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 150 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.

404,258 soru

12,110,791 cevap

36,440 kullanıcı

...