0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Beni vekâletini vermemekle çocuğu tamamen alırım ile tehdit ediyor aklı sıra ben onun aklını alacam da hadi hayırlısı 

İnsana bebeğe kadına şiddettin yatarini bilmiyor kamu davasına dönüşsün de görsün gününü diyor deli kafam ama dur bakalım az daha  beklicem tersi durum yapmaya kalkacak olursa yakacam onu açık açık da dedim 

Vekâletini verme sürecini uzatirsan aileme bize birşey yapmaya kalkarsan boşanma sürecini uzatirsan kamu davasına dönüştürecem diye demek ile iyi mi yaptım bilmem ama oh iyi ki de dedim. Oofff sinirimi bozdu ya...

Eskilerin bir lafı vardır ya 

Bosanabilecegin kişi ile evlen diye ne kadar doğruymus asıl yüzleri boşanınca boşanma aşamasında çıkıyor...

5 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
O eskilerin lafı gerçekten çok doğru gerçek yüzleri bosanacagin zaman çıkıyor neden bosaniyorsun bilmiyorum ama kötü bir insansa muhattap bile olma avukat herşeyi halleder zaten 
(508 puan) tarafından
6 aylık kızım ve ben fiziki şiddet gördük öldürmeye çalıştı
(119 puan) tarafından
Yok artık bebeğin suçu nedir kesinlikle bebeği senden alamaz hem sana hem bebeğe şiddet uygulamış hâkim öyle birine vermez ikincisi bebeğin küçük daha anne kuzusu ayrıca emziriyor musun bilmiyorum ama emzirdigin için yine alamaz yani her türlü alamaz boşuna alırım der
(508 puan) tarafından
Zaten alamicak amacım onun vekaletini de almak
(119 puan) tarafından
Canım vekaleti de zaten sana verirler kuzenimin eşi kuzenimi aldattı sadece telefonda konuşmuş aldattığı için çocuğu babaya verdiler babaanne bakıyor 9 aylıktı şuan 2.5 yaşında belirli günlerde görüyor vekalet de kuzenim de
-Reklam-
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Sen daha şikayetçi olmadın mı merve ondan. Ya 6 aylık bebeğini öldüresiye dövmüş merve daha neyi bekliyorsun. Daha neye dur bakalım. Siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz. Pes
(508 puan) tarafından
Şikayetçiyim şikayetçi olmaz olur muyum onun vekaletini de almacam
(5,458 puan) tarafından
E tamam zaten kamu davasına döner o. Ay ben de yükseldim birden :D
(508 puan) tarafından
Boşanmaz direnirse kamu davasına dönecek savcı ile görüştüm birebir
(5,458 puan) tarafından
Şikayetçi olduysan her türlü dönüyor o ya. Ben öyle biliyorum yani. Hatta bazı arkadaşlar şikayetini geri oluyor falan da dönüşü olmuyor. Burda da vardı birkaç kişi
(508 puan) tarafından
Bilmiyorum şuan açıkçası öğrenecem...
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Sen darp raporunu filan naptın canım şikayetçi olmadın mı 
(508 puan) tarafından
Darp raporu var uzaklaştırılması var dava açık çocuk psikologu arıyorum iyisinden
(2,930 puan) tarafından
devletin psikologlari filan var onlar yardımcı olamıyor mu acaba
(508 puan) tarafından
Randevu alamıyorum ki dolu
(508 puan) tarafından
Çocuk bebek psikologları var ya
0 oy
tarafından
İkinci nazlı vakası gibisin. 
tarafından
Hep aynı şeyler bacım
(508 puan) tarafından
Onu tanımıyorum ama bu yaratık beni delirtecek
tarafından
Zor bir süreç ama burdaki insanları hep aynı şeyler ile yorma. Herkes aynı şeyleri soylicek. Biraz zamana bırak. Bebeginle ilgilen, kafandan at. Davani aç, raporun elinde, psikolog ile görüş, süreci bekle. Adamdan uzak dur boş teneke ses yapar.
(508 puan) tarafından
Doğru...
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Evliyken cocuklarinin bir tane işini yapmazlar gece analari uykusuz kalir kiclarini doner yatarlar bosanacaklari zaman alicam cocugu diye konusurlar.Alinca da annelerinin basina koye atarlar bakamazlar.Anneden cocuk almak hiiic de kay degil bu ulkede boş yapmasin.
(508 puan) tarafından
Ben kızımı hayatta vermem
Kızımı beni öldürmek istedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 841 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,110 göst.