0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından

29.haftam bitmek üzere. Göbeğim kocaman oldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Yan yatıyorum canım acıyor sırt üstü yatıyorum hem bebek rahat değildir diyorum hem ben rahat edemiyorum. Zaten aşırı hareketli maşallahı var sanki derimi yırtıp çıkacak. Gerçi çoktan yırtılmaya başladım. Nerdeyse 2 yaşında kızım var. Durmuyor o da bunalıyor sürekli evdeyiz. Hep ağlak beni Bi yerlere götürüp duruyor ama yapamıyorum sıcak cabası. Ev işleri gırla. Biri bitse biri başlıyor. Afedersiniz tuvalete gitmek için bile kalkasım gelmiyor. Oturduğum yerde terliyorum günde kaç kez soğuk suya giriyorum belli değil. Bir de bu aralar midem bulanıyor. 2 haftadır geçmeyen bulantı var. Hastaneye gittim bir şey yok ama niye öyle bilmiyorum. Uykumu alamıyorum. Ama sürekli uykum geliyor. Doğacak çocuğa sadece bir tane takım alabildim dahası yok. Kızdan kalanları ayırdım ama yetecek derecede değil. Onları koyacak yerim yok. Kaç gündür evdeyim bunaldım. Yarın güya serinleriz hem de erik ağaçlarım var çocukluğumdaki gibi erik toplarım diye yaylaya gidicektik eşime babası çağırmış köye. Adam bu saat oldu eve gelemedi işten. Yarın bir de bahçede çalışacak o ayrı dert. Her şey dert. İyice bunaldım. Doğum korkusuna girmiyorum, kızımı geride bırakmaya hele hiç girmiyorum bile. Anlatırken yine bunalıma girdim djdjd oturup ağlayasım var ama çok sıcak ona da üşeniyorum :D

3 Cevaplar

0 oy
(1,460 puan) tarafından
2 buçuk yaş oğlan ve 3 aylık kız bebek annesinden selamlar 

Buralar çok karışık anın tadını çıkar 

Kızın gazı bitmiyor oğlanin kıskançlığı istedi bitmiyor çok yoruluyorum amaa iyimi varlar öpmeye doyamıyorum 

Her anın guzelligi var sende kaarnindayken ki halini sev iyi şeyler düşün doğduktan sonra kucağına alacagini kokusunu düşün 

Uyuyor yatağına koyasim gelmiyor koklamaktan:))

Ama çok zor iki çocuk gerçekten Allah yardımcımiz olsun 
(666 puan) tarafından
Aminnnn
İnan anın tadını çıkarmak istiyorum ama yok arkadaş ya olmuyor aşırı bunaldım
-Reklam-
0 oy
(2,544 puan) tarafından

Her zaman ayni duygu durumunda olmuyoruz ki sen hamilesin, bu arada bende hamileyim seni anliyorum;) bazende çekilesi oluyor hayat. Yaş aralıkları azmış, fazla destek veren cevrende kimse yoksa bunalman doğal. Hepsi geçiyor, yerine yeni kaygilar, sevinçler, zorluklar geliyor. Yanliz değilsin 37 haftalik hamileyim ve 3 yaşında kızım var. Zaman zaman ayni duygulari hissediyorum ama iyiyki varlar iyiyki kadinim iyiyki anneyim dediğim zamanlar daha çok. Bazen biraz erken kalkip kendime zaman ayırıyorum iyi geliyor. Saglikla gelsinler 

(666 puan) tarafından
Evet iyi ki varlar. Çevremde de eşimden başak kimse yok. Çok insan var ama yoklar gibi, destek yerine köstek olan çok. Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Ay hic sormayin bende 28 im bazen hemen dogsunlar istiyorum hemen onlari kucagima almak gidılarındaki o mis kokuyu icime cekmek istiyorum sonra diyorumki ne guzel ayni bedendeyiz boyle kalalim diyorum sanki bana sorcaklar ikilemde kaldım resmen dogum yaklastikca düsunceler sariyo insallah bütun hamileler kolaylikla alır bebislerini kucağina 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 345 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anneyimmm03 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu