0 oy
2,864 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Abla diye kaydetmiş ama yeni tanıyor yüzde yüz eminim bu ne samimiyet kızın profiline baktım abla diyecek kadar büyük değil ve watsap web var bende ondan baktım bu nedir Allah aşkına ya normal mi 

image

image

59 Cevaplar

+27 oy
(137 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşin yürümeye değil koşmaya başlıyor 
(650 puan) tarafından
Artiladim :))
(137 puan) tarafından
Sen yorum yapınca gördüm eşin yerine eşim yazmışım hemen duzelttm.d
(650 puan) tarafından
Olur arada yanlışlık  :))
(561 puan) tarafından
Aynısını yazacaktım sjjsj
-Reklam-
+7 oy
(12,472 puan) tarafından
Sen iyi ol da. Adamı bir iyi ederim bir daha yazı yazamaz
+4 oy
(15,214 puan) tarafından

Flörtleşmeye çalişiyor gibi :angel:

+3 oy
(1,751 puan) tarafından
Kadın dursada esin sanki gözüne girmek için kadına yaranmak için zorla agizina girceek şeklinde birşey israrlanma çalışıyor 
(264 puan) tarafından
Eşimin huyu böyle kadın erkek fark etmez ısrarcı bir yapısı var ama bu başka kadının numarasının ne işi var ne alaka
+3 oy
tarafından
Müdür vardı konuşamadım?? Sadece o kısım kafamı karıştırdı ve eşinin sen iyi olda demesi... Bilmiyorum hiç normal değil bu 
(264 puan) tarafından
Allah belasını versin işten gelsin ben biliyorum
tarafından
Bence sakin ol biraz takip et
(264 puan) tarafından
Eşim abla dediği kişiye ablam diye hıtap ederdi bu başka birşey ben yanlış anlamim diye abla diye kaydetmiş
tarafından
Orası zaten öyle ama şimdi seni manipüle eder sen yanlıl analdın falan diye ben olsam biraz takip ederdim
(620 puan) tarafından
Hemen parlama, evet çooooook zor ama bu yeterli delil olmaz sana. Aklını kullan. Senin eşin ölmüş abisinin karısının yanında saatlerce tek duran adam ne bekledin ki canım? Ayrıyetten ekran görüntüsü alıyorsun başka yere de kopyala alıp sinirden telefonu kırar veya siler elde birşey kalmaz
+2 oy
(9 puan) tarafından
Kız bunlar cok samimi konusmuslar valla ben asla izin vermem boyle bir konusmaya 
(264 puan) tarafından
Bide tanımıyor adım gibi eminim eşim abla dediği kişiyle daha farklı konuşur böyle değil
(9 puan) tarafından
Profilide genc yani ne ablasi bide gel kahve icelim sen iyi ol kusura bakma cevap veremedim cevap vermek zorundamisin bence bunlarin arasinda bi boklar var
+1 oy
(1,522 puan) tarafından
Canım kusura bakma da abla desede ben kabul etmem böyle biseyi numarasının  ne işi var kocamda bide kahve içelim demiş 
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ne derlerse desinler benım eşim yabancı bır kadınla yada tanıdığı iş yerinden biri bile olsa kahve içmeye gidelim yazsa hayırdır derim bu işin sonunda pek hayır olmaz 
(294 puan) tarafından
Hatta numarası niye var niye kayıt etti tamam işte konusa bilir belki ama konu sadece iş olsun ve işte hepsi kalıyor numarayla ne alaka iş hayat dışında
(2,546 puan) tarafından
Benımde eşimin muhasebecisi kadın sadece o ayın özetini der elimde tmm abla bu kadar kısadır muhabbet uzarsa zaten sıkıntı büyük olurdu
+1 oy
(362 puan) tarafından
Abla deme lazım olurlardan galiba
0 oy
tarafından
Yani bilemedim ama eşin samimi konuşmuş gibi yada samimi olmaya çalışmış gibi 
0 oy
(14,169 puan) tarafından
Bence biraz takip et 
0 oy
(305 puan) tarafından
İlerlerse kötü olacak sanki 
0 oy
(294 puan) tarafından
Bu yeni tanıma ne alakası var allahskina kadını tanımıyor yane numarayı nerden aldı ve ne için aldı derdi nedir sinir olurdum ben eşim asla konuşamaz bu whastapp web nasıl açılıyor eve gelince hele bak numarası ve mesaj kaliyormu
(264 puan) tarafından
Önce telefonu alacam mesaj yoksa direk kendimden ona atacam bu ne diyecem bende watsap web olduğunu bilirse beni suçlu çıkarır
(294 puan) tarafından
Önce takip et çok önemli kanıt olsun bişey çaktirma
0 oy
tarafından
Whatsap web nasıl oluyor ya bende kendi eşimin mesajlarini böyle görebilir miyim
(4,003 puan) tarafından
Valla kuzum kendi WhatsAppından bağlı cihazlara girip bakarsa görür bakazsa görmez (dip not:bazı telefonlarda giriş yapıldı diye bildirim gidebilir bilemem) benim telefonda eşimin WhatsAppı açık webden girdim o fark etmedi henüz
(409 puan) tarafından
Hmm teşekkürler cnm bnde eşiminkine bı bakayım, aldatmak söz konusu değil ama annesi ve kız kardeşiyle mesajlarına bakmak istiyorum.. sürekli onların mesajlarını siliyo bnm görmemi istemiyor çok merak ediyorum
(4,003 puan) tarafından
Bende eşimin işinden dolayı onun WhatsAppına bağlandım zaten şuan telefonu bozuk eşimin mesaj atıyorlar apartman grubundan kapıcı olduğu için eşim bir yerde iletişim kurmak gerekiyor
(409 puan) tarafından
İyi etmişsiniz mantıklı, bende baglaniyim inşallah eşim fark etmez.
(4,003 puan) tarafından
İnşallah fark etmez
0 oy
(641 puan) tarafından
Eşiniz yürümeyi bırakmış artık koşuyor karşı tarafta memnun gibi abla diye kaydetme sebebi de sen görünce yanlis anlama diye biliyor mu eşiniz WhatsApp gizli takip ettiğinizi 
(264 puan) tarafından
Bende bir yorumda ben yanlış anlamim diye öyle yapmış olabilir dedim hayır bilmiyor
0 oy
(557 puan) tarafından
Bozuntuya verme sakın delil topla. Şimdi üste çıkar ne var ki der ve daha dikkatli olur.Ama ilerde daha sağlam şeylerle çıkarsın karşısına 
(557 puan) tarafından
Gormeden yapsın diyorsun yani sen bilirsin
(1,522 puan) tarafından
Sen bu kafayla ooo aldatsada seviyorum dersin
(264 puan) tarafından
Aldatsa seviyorum mu derim saçmalamayin
(264 puan) tarafından
Görmeden yapsın ne demek yani
(1,522 puan) tarafından
Deme zaten canım gelince konuş bakalım ne dicek
0 oy
(710 puan) tarafından
Sen merdaneyi al kapida bekle canim yerler oyle ablayi onlemini al valla kocan resmen yurumus otekide musade etmis kahveler sen iyi ollar oh iyi valla ama daha oncesinde kapida bekleme kiz esin eve gelince bak bakalim o mesajlar telinde hala varmi yoksa silmismi o daha onemli suan sildiyse adamin icinden gec gerci silmediyse de gec hic normal degil
(264 puan) tarafından
Abla dediği kişiye çok daha farklı böyle değil
(710 puan) tarafından
Tamam iste bi sakin kal telefonu al bak bakalim mesaj duruyormu durmuyorsa sıkıntı  var demektir ayrica hic abla yazmiuor orda bence supelen cabim yol yakinken coz olayi
0 oy
(497 puan) tarafından
Baslıgı esımın ablasının mesajları dıye okudum. 

Senın koca bayagı bayagı ıyılık yapıyor hesap sorduğunda ne var bunda dıyecek kötü bırsey demedım ıhtıyacları olursa soylesın dıyecek :) ah edep ah sınır ah şeref ah namus ah ah 
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Tam yav.şak konusmasi özür dilerim,sen iyi ol da demek ne demek ne kadar salakça cümle, nasıl yavşiyor kadına 
0 oy
(4,647 puan) tarafından
Bunu nasıl inkar edecek acaba
(1,260 puan) tarafından
Dert etigin şeye bak kadının üstünde görsen erkeleri yaz kızım 50 torba çimento der

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 855 göst.
7 Temmuz 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
4 cevap 358 göst.
22 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Seyda06 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 951 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (264 puan) tarafından soruldu