0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Her gün değişik neler yapıyorsunuz kızlar iyice şaşırdım ben dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum oğlum bıkmaya başladı :) farklı tarifler arıyorum neler yapıyorsunuz kahvaltılara? Çocuklarınız en çok neleri severek yiyorlar? Pankek krep patates kızartmasından hariç değişik neler yapabilirim?

11 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Sucuklu yumurta

Pankek 

Meyvesiz çikolatalı waffle 

Patates kızartması 

Mayalı pişi

Bunları çok sever 
tarafından
Benimkide bunları yer ek olarak kuymak
-Reklam-
0 oy
(13,225 puan) tarafından
Kabakli omlet seviyo oğlum. Yumurtali ekmek kizartması. Kuymak
0 oy
(13,657 puan) tarafından
Pankek krep patatesli omlet ramazan yumurta göz yumurta patatesli gözleme favorileri. Yanında da düz kahvaltı malzemeleri bazen kavurmalı yumurta ister. Sucuk salam vs alıştırmadık yemiyor
0 oy
(4,283 puan) tarafından
Menemen ve domatesli yumurtayı severek yiyor  tahin pekmez yapıyorum peynir zeytin  
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Pizza, omleti her türü, kıymalı ya da etli yumurta, menemen, yulaf ezmesi, kaşık dökmesi, krep sarma gibi gibi. 
0 oy
(5,928 puan) tarafından
Pankek omlet patetes kizartmasi patatesli yumurta kasarli yumurta pogaca sıgara böregi bazende meyveli yulaf lapasi ama bu ara omlet yiyor surekli peynirli sade falan 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Kahvaltılık pizza, omlet, pancake, meyveli sütlü yulaf yer bazen. 
0 oy
(744 puan) tarafından
Mantarlı domates sote bayilirlaar benim kızlar.

Haşlanmış yumurtayı salça ile tekrar kavurup üzerine kasar eritiyorum onada baya bayılırlar.

Gözleme yapıyorym.

Patatesi şekilli kesip kızartıyorum.

Birde meyveli yoğurt bir sürü meyve bal pekmez yoğurt onuda severler. 

Yufka gevretirim tavada çıtır çıtır olur onu çok severler 

Benimkiler de peyniz zeytin falan yemez oyle. İlla pişmiş birşeyler olacak 
0 oy
tarafından
En sevdiği birşey yok canı isterse yer istemezse yemiyor benim kızım 
0 oy
(367 puan) tarafından
Kahvaltida patates kızartması hiç yapmadım yemek öğününde nadiren yapıp yogurtluyorum seviyor kızım. Kahvaltıda ise çoğu zaman yumurta çeşitleri yapıyorum:tereyağlı, zeytinyağlı göz yumurta,omlet,melemen,haşlama, patatesli yumurta yapıyorum. Bazı günler ise fırında ya da tavada peynirli ıspanaklı börek, kasarli domatesli tost, yine fırında bayat ekmeklerden bol malzemeli pizza benzeri bir şeyler , rutin kahvaltiliklar dışında ekmeğe ballı kaymak sürmeye,  zeytin yağ bandırıp yemeye, tahin pekmez ikilisine ve simite bayılır.
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Az önce kahvaltısını yemek istemedi benim hazırladığımı beraber tava böreği yaptık hepsini bitirdi

Bir yumurta azıcık süt istediğiniz peynir çeşidi azıcık maydanoz tuz karabiber Tatlı biber

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
31 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 364 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 412 göst.
28 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
5 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Berf (6,394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,378 soru

23,664,325 cevap