0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kızlar mutfak temizliği olsun salon temizliği lavabo temizliği olsun anlayacağınız komple bir ev temizliği olsun böyle ne bileyim hani Yağ sökücü olsun cif olsun v.s benzer ürünler kokulu felan doğum yapacağım kullandığım belli markalar var Ama özellikle şu hamilelik döneminde acayip deterjanı önem verir oldum bol bol kullanıyorum da kendime engel olamıyorum şimdi doğumum var bu hafta ameliyat sezeryan bana önerebileceğiniz kokusu böyle temizlik yaptığında evde temizlik kokusu gelebilecek mis gibi kuracak deterjan ürünleri ve markalarını yazar mısınız

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yenidoğan bebek için bu tarz kokular çok zararlı. Ama sorduğunuz için yanıt vereyim, yüzey temizleyiciler olarak ABC markası hem uygun hemde tam temizlik havası veriyor.

Banyo ve WC için oda spreylerinden kullanıyoruz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepsi zararlı 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Ben evimi Arap sabunu ve sirke ile temizliyorum. Yumuşatıcı çamaşırlara kullandığım için ekstra durulama yapıyorum ki 2 yaşında bebeğim var zararlı olmasın diye. Bence önceliğin bu olsun ev kötü olmasında o yeterli canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
23 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde tgbdgl (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 449 göst.
14 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yelizffc (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 503 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 459 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,495 cevap

40,907 kullanıcı

Kategoriler

...