0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (608 puan) tarafından
3.5 yaşında bı oğlum var bide yeni doğum yaptım bir aylık kızım var ama oğlum asla sözümü dinlemiyor birşeyi yapma diyorum yapcam diyor inat ediyor bazen yaptığı şey kendine zarar veriyor sürekli kizmaktan yoruldum bazen birakiyorum yap diyorum sonra canı yaniyor ağlıyor inattan tuvaletini bile yapmıyor altına çişini yapana kadar bekliyor götürmek istiyorum gelmiyor bile ben ne desem duymamazliktan geliyor ne zaman geçer ya da ne yapsam geçer 

2 Cevaplar

+1 oy
(721 puan) tarafından
Bol bol ilgilenmelisin.İlginin bebekte olduğunun farkında kendini yalnız hissediyor muhtemelen dikkatini çekmek için de böyle yapıyor.Bol bol konuş yaptıklarına kızma sarıl sen acıyınca ben çok üzülüyorum oğlum lütfen güzel oyna diyebilirsin.Kardeşi için de sende böyle küçüçüktün biliyor msn ağlıyorsun kardeşin gibi dişin yoktu yemek yiyemiyordun.Ellerine bak küçüçük senin de böyleydi hiçbirşey tutamazdın ben hep senin yanındaydım senin bezini değiştirdim emzirdim çünkü sen kendin yapamıyordun kardeşinde yapamıyor bize ihtiyacı var şuan.Ama o da senin gibi büyüyecek bak sen ne güzel kendin yiyorsun tuvalete gidiyorsun kardeşin senden görüp öğrenecek senin gibi kooocaman olacak tarzı konuş kütfen onun buna ihtiyaçı var.Benim iki kızım var.Biri 5 yaşında diğeri 22 aylık şuan o kadar tatlılar ki beraber.Küçüğüm uyanınca ablasını arıyor sarılıyor benden önce.İlk başta zordu ama büyüyüğü anlayıp bol ilgilenenince onlar da zamanla alışıyor.
(608 puan) tarafından
Bazen bebeği bırakıp onunla ilgileniyorum bebek gündüz genelde uyuyor oyun oyunuyorum temizlik bile yapmaya vaktim kalmıyor ama inatla beni duymuyor tesekkur ederim tavsiyeleriniz için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardeşini kıskandığı için mi bu şekilde davranıyor acaba? Önce altında yatan sorunu bulmak lazım aslında
(608 puan) tarafından
Eskiden de böyleydi ama bu aralar iyice beter oldu artık daha beter hiç duymuyor bana Özel böyle yapıyor kardeşim bişey diyince ona öyle davranmıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Samir bariye. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 789 göst.
16 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 797 göst.