0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar tatilimizi adet duzenime göre planladim fakat planlqdiigm gibi olmadı. Normalde adetim biter bitmez tatile gidecektik gecikme olunca ben de geciktirici aldım bari hiç olmayayım dedim. Ama içer içmez karnım ağrıdı lekenme oldu. İçmeye devam edersem kesilir mi acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(13,409 puan) tarafından
Kesilir buyuk ihtimalle diye duaunuyorum
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Aynısını ben de yaşadım normalde tatilin 4.günü adet olmam gerekirken tatilin ilk günü leke gelmeye başladı, leke geldiği ilk gün geciktirici başladım ve hemen kesti, sorunsuz tatilimi yaptım çok şükür, hemen başlarsan kesilir merak etme
(8 puan) tarafından
Ya başladım ama leke ve ağrı devam etti emin olamadım o yüzden kestim. Şimdi ağrım var ve kanamam o kadar az ki oldum mu olmadım mi anlamadım.
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Evet içmeye devam et canım halamın kızı da kullandı adetinden iki gün önce başladı olacağı gün leke oldu içmeye devam etti geçti sonra olmadı bıraktı iki gün sonra normal oldu
0 oy
tarafından
Kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalı. Geçen sene bilinçsizce kullandığımda hamile olduğumdan bı haberdim. Boşu boşuna ilaç içmişim bebeğime zarar verebilirdi. Ve ilaç yüzünden çok geç öğrendim hamileliğimi. Sizde de başka etkiler yapmasın. Doktora danışın derim
(8 puan) tarafından
Gebelik testi yaptım tabiki negatif
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Bende kullandım ama adet olunca o kadar çok ağrım olduki hastanelik oldum
0 oy
(84 puan) tarafından
Bende kullandım kullanmaz olaydım. Adetim 70 gün gecikti. Olunca da çok az ve leke gibi geldi. Oysa ki her ay düzenli oluyordum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alp (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asabii (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (584 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,388 soru

23,759,995 cevap

315,377 kullanıcı

...