0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından
Taaa gecen haftaki mevzu. Olay su kızlar gecen gun aşağı ya indik gorevli fideleri sulamis masal kosmasiyla bi anda dustu eli ayagi poposu hep camur oldu azcik oynadı sonra terligini cikarip apartmana oyle soktum eve gittim yikadim ettm sorun yok o zamana kadar asagi indim herkes soruyor disardaki yasli teyzeler cocuk oyle bir dustu ki annesi hic aldiris etmedi demis guldum gectim bugun gorevli caldi kapiyi asansor e cisli kaka yapmislar adam da sorunca bizi soylemis abla cocuuga dikkat etsen hani çocuk yaptida kabasini alsaydn dedi o kadar sinirlendim ki masal yanimdaydi gosterdm bezli cocuk nasil asansore yapar ya dedim kim diye sordum soyledi. Aksam yemekten sonra asagi bakarken kadinlari gordum masali da aldim indim asagiya yasli kadin ama masallah dili up uzun dedim derdin ne senin gecen cocuk dustu bir suru laf soyledin bugun beni soylemissin dedim senin problemin ne ya dilini tut ya da tutturmasini bilirim yasina basina bakmam ddim anam bana kurtce biseyler soyluyor bir gorsen oysa turkce konusabiliyor dedim sus sen benim anneligimi elestirecegine kendi yetistirdigin cocuklar ortada. Oglunun elinden kocam aldi seni unutma bunu benim adimi agzima alma dedim anam bi anda kadini bir korumaya basladilar anlatamam yaslilar parka gittik geldik hala oturuyorlar bana tera ters bakiyorlar vallaha o an bogazini skmak geldi içimden

1 cevap

0 oy
tarafından

Teyzemin iki ayak çukurda hâlâ daha heyecan arıyor :D

(5,297 puan) tarafından
He kiz delimi ne.d
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 633 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ebruu3 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 662 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu

405,736 soru

12,158,912 cevap

36,600 kullanıcı

...