Sonunda oldu olan hep eleştiri alaylı tavır,, konuşma taklidi mi yapıyor geçmişte bi iki sıkıntı yaşamıştık ikide bir ***** VS ki ortada kahpelik yok neyse ikide bir sanki kadın 4 tane çocuk büyütmüş şunu şöyle yap bunu böyle yap çocuğu emzir şöyle giydir böyle yedir böyle yatır,, ister istemez 10taneden 3üne ters cevap veriyor insan yemek hazırladım gel beraber yiyelim dedim ben yeniycem neden aç değilmisin dedim açım tokum yemiycem,,,one biçim cevap ya dedim açım tokum yemiycem bak sus zaten burnumdasın felan dedi,, böyle kabadayı kabadayı el kol hareketleriyle yeter bak kendine gel dedim neyse sinirim laçka ama bebeği hem yediriyor um hem konuşuyorum bebekle sözde aman en iyisi gidiyimde dans edeyim müzik açıp deşarz olayım dedim,, demesinmi siz zaten.
G... T atmaya meraklısınız ****** felan siz kim ya siz biz dedim ayağa kalktı ulan yeter dedi vurmaya büyük kızım farletti bebeği aldı çıktı bende ona saldırdım bacaklarına bi yapıştım suratına yüzüne gözüne bi yandan da bağırıyorum bu ne lan erkeksiniz ya tartışma anlayışınız döverim vururum vur ulan dedim,, bu kez beni tutmaya çalışıyor git belanı başkasından bul diye... Neyse çok uzattım sinirden gittim balkona biraz oturdum elim ayağım titriyordu,,, şimdi o ayrı odada ben ayrı,, neden normal tartışamıyor anlamıyorum boğuluyorum halbuki konuşmak istiyorum bak şu şu hareketlerin beni üzüyor felan diycem fırsat bırakmıyor sen adammışsın ******** sen kimsinki gibi