0 oy
104 göst.
Aile kategorisinde (148 puan) tarafından
Kizlar ishal beni maf etti kahve yuttum suyla geçti yine başladı bide bebek kasiliyor daha kötü oluyorum 1 haftadır ishalim günde en az 3.4 kez ishal oluyorum bugün dedim rahatım az önce karnimda top gibi kastirdi kendini ağrı oldu af edersiniz ishal oldum lavaboda çıktım kasilmam 2 dk devam etti şuan yok ve ben 7.24 sıcak üflüyor faydası yok ama vantilatör önündeyim o olmayınca nefes alamıyorum şuan hava 36 derece kendimi serinletemiyorum ne yapcam bilmiyorum bide ilk doğum sezeryan 2017'de  şimdi acile dr gitcem hep alttan bakmamız lazım diyor ben imza veriyorum kabul etmiyorum panik atagim sırf bu yüzden alttan bakcaklari acil di panik atagim yüzünden 2017 imza verip çıkmıştım özele gidip sezeryan olmuştum 

2 Cevaplar

0 oy
(12,073 puan) tarafından
Doktora gittinmi ishal icin şuan havalardan salgin var
(148 puan) tarafından
Gitmedim canım ama gidicem birazdan kasiliyorum çünkü daha doğrusu bebek taş gibi oluyor. Şimdi ishal olduğumu diyince alttan muayne etmek isticekler kabul etmicem yani saçmalik ötesinde
(2,896 puan) tarafından
Nstye girmeden alttan bakcaklarını sanmam ayrıca kasıntılarda başlamış büyük ihtimal sancında çıkar o zaman tabiiki bakar umarim gitmişsindir hastaneye
-Reklam-
0 oy
(3,123 puan) tarafından

İshal de doğum belirtisi, ben de olmuştum merak ettim şimdi seni canım. Ne yaptın, aldılar mı doğuma? 

(148 puan) tarafından
Canım uzandım geçti şuan çok iyyim çarşamba zaten kontrolüm var 1 gün kaldı Allah nasip ederse cuma beni sezerysn alcak doktor
(3,123 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
14 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy