0 oy
1,469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (710 puan) tarafından
Kizlar bunu bi anne icgudusuyle soruyorum size konu su

Bebim yan tarafta 25 yaslarinda 3 cocuk annesi ve 3. Hamile bi bayan var 6 5 1 bucuk yaslaeinda kizlari bu kadin oglen 1 e kadar hergun yatiyor cocuklarina kahvalti yok cocuklar dolaptan soguk soguk ne bulursa onu yiyor yada biskuvi filan o en kucuk olan cocuk yeni yuruyor hep dusuyor heryeri yara bere icinde bezi pisik yapmis bebenin alti bildiginiz hep yarilmis kan akiyor pisikten bezi hep ya kaka ya cis dolu acliktan bagira bagira agliyor kadin uyaninca cocuk doyurmaz temizlemez hemen sigara kahve aksam kocasi gelmeye yakin bebeleri temizler doyurur evi toplar  yemek yapar adama da bakiyorum der cocuklari gorseniz yemin ederim oturur aglarsiniz bitane komsumuz kocasini uyardi bak boyle boyle diye adam inanmiyor polisi arayip cocuklara bakmiyor desem ki ustune bide felaket dovuyor aceba polis bisey yaparmi bide elinden alirlar cocuklari anneden ayirmis oluruz diye icim rahat etmiyor komsularla konustuk karar veremedik bi turlu boyle bi durumda bi anne olarak siz ne yapardiniz

40 Cevaplar

0 oy
(2,331 puan) tarafından
Ben olsam o sabah saatlerinde çocuklar ağlarken arardım polisi. Gelsin görsün çocukların hâlini, tutanak tutsun. İnanmayan babaları da görsün. Ha şu var hemen sosyal hizmetler almaz. Takibe alıyoruz sizi derler aileye. İşte belki o korku bunları kendine getirir, çeki düzen verirler kendilerine. Bence yani susmak çözüm değil, çocuklara yazık 
-Reklam-
0 oy
tarafından
E surakli girip cıkiyormussunuz gizlice goruntu kaydedin cocuklarin halini cekin video ses kaydi vs eşine gosterin yada esi eve gizli kamera koysun ben zannetmiyorum hicbirdusunceli  baba evlatlarini o sekilde barindirmaz bi kadinin yaninda bakmayacaksa niye cocuk yapiyor ya cocuklara yazik ama soylede bir durum var o surekli dusen cocugun heryeri  yara bere icindeumis babasi gormuyormu sormuyormu bu cocuga noldu diye ya babada da var biseyler benim aklima oda geldi acikcasi ama sosyal hizmetleri arardim ben olsaydim zaten direk elinden almiyorlar takip ediyorlar bir kere gitseler evine kontrole o korku yetebilir 
(710 puan) tarafından
Ya goruntu almayi arkadaslarda dedi burda ama arastirdim  birazda baskasinin evinde gizli goruntu almaninda cezasi varmis
tarafından
Kadinin kocasina gostermek icin demistim adamin tavri ne olur ama bilmiyorum sorun cikarmayacak biriyse cunku kadin dediginiz gibi kocasi gelmeden sipsak herseyi ört pas ediyorsa adam gorsun yani diye inanmiyormusya birde
(687 puan) tarafından
Ben bu cezaya razıyım söz konusu cocuklar var ortada görüntü cekmek için ceza alıcaksam alayım
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Sosyal hizmetleri arayın diğer komşularda şahitlik yapsin
0 oy
(219 puan) tarafından
 bizim benim Gibi  yıllarca evlat hasreti çeken kadınlarımız  var bu ve bunun gibi  kadınlarda  rabbim evlat verir annelik duygusunu tatırır bunların yaptığı nankörlük  yaptığı vicdansizlik ula sen daha 2. Ye bakamıyorsun zevkin için nasıl 3. Getire biliyorsun ey vicdansız raabim o çocukların vebalini çıkarsın inşallah senden kadın  o çocuklara çok üzüldüm rabbim sen böyle vicdansız kadınlarına annelik duygusunu yaşatma o çocuklara da yazık 
(710 puan) tarafından
Amin canim insallah ayrica yanlis yazmisim 3 degil 4. Yolda
0 oy
(137 puan) tarafından
Ben karismazdim kadınla da muhattap olmazdım açıkçası s... Bilen her altı bilir yani 
0 oy
(10,272 puan) tarafından
Felaket dövuyor diyene kadar neyse derdim de bence o çocuklar kendi psikolojileri için o evde kalmamalılar :(
(710 puan) tarafından
Kac kez tutup duvara yapistirdim yapma etme diye neler anlattim okadar konustimki ama faydasi yok
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Çok üzücü ama bilemedim anneden ayırmak doğru olurmu anneyle konuşma şansın varsa destek olma şansın varsa onu dene
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Yani bizim burda sana şikayet et dememiz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama inanın okurken içim parçalandı benim komşu dahi olsanız bir samimiyetiniz dahi olsa ben olsam şikayet ederdim ilkten uyarırım ben dayanamıyorum bak polise şikayet edicemm böyle davranmaya devam edersen derdim baktım hala aynı ses kaydı video VS çekerdim çocuk esirgeme kurumunu arardım 
0 oy
tarafından
Canım kanıt olması.lazim.bir görüntü yada ses kaydı olsa polise verirsin .yoksa sen kötü olursun
0 oy
(18,064 puan) tarafından
Allah'in belasi kadin ne diye doğuruyor o zaman 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benim kızım bir öğün yemedi diye aglayasim geliyor hergun yikamasam vicdan yapıyorum ya .böyle anne olmaz olsun birde dorduncuye mi hamile ayy . böyleleei neden uruyor ben anlamıyorum.aile hekimi olduğu kadar aile içinde her sıkıntı bir bakılmalı ya 6ayda bir falan ani bir baskınla.bence bı el atmalisiniz bu olaya susup kalıyorsaniz o çocukların vebali sizin de üstünüzde olur benden söylemesi.cok üzüldüm içim sizladi
(710 puan) tarafından
Ya goruntu al dediler burdan arkadaslar ama baskasinin evine goruntu almakta suc oluyormus bilmiyorum napcaz yarin komsularla bi konuscaz bakalim ben cocuklarim uyurken bile gece kac sefer kalkip terlilermi usudulermi aceba ates varmi vs vs 40 kez bakiyorum bu nasil  rahat uyyo bilmiyoru.
(2,546 puan) tarafından
Herkes anne olamıyor.esi de inanmak istemiyor belki o da durumdan haberdar.nasil iyi bir baba mi kocası .bana gelip biri böyle bişey dese kamera takardim her odaya izlerdim bu ne rahatlık arkadaş.video çekmek olmaz canim yasak .sosyal hizmetleri araman gerekiyir yada mahalle muhtarını devreye sokun o yönlendirir napmaniz gerektigini
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Buna ragmen tekrar mi hamile doverken ses kaydina videoya falan alin elinizde kanit olsun mutlaka arayin polisi hemen almazlar uyari vs verirler tekrar ederse oyle alirlar
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Siz karismayin eşleriniz kadının eşine anlatsın olayı bı gün kontrol için izin alsın onun eşi 
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Polisi ara sosyal hizmetlere yönlendirir bir iki gün içinde gelip icleme yaparlar hemen almıyorlar buna benzer durum yaşadım cocuklarini alıp sokaktan götürüyordum eve defalarca kadına bu çocuğa düzgün bakacaksın diye bagrindim bir daha olursa seni döverim dedim gene yok elimde kalacaktı kadın polisi aradım sosyal hizmetler geldi babasına ulaştılar dışarda çalışıyordu babası geldi o çocuğun hali düzeldi bence arayın yazık günah alirlarsada alsınlar yazık degilmi ya zaten sefil ilgisiz büyorlar içim parçalandı yazdıklarınıza aklım almıyor belki bir düzelme olur ama polisi arayınca döverken arayın özellikle dövme sesi var çok çocuklar büyük ihtimal zaten düzgün beslenmiyo bakimsizlar çocukları kurtarın elinde kalacak annelerinin diye söyleyin tutanak tutulsun darp raporu alınsın kamu davasına döner zaten 
0 oy
(7 puan) tarafından
183 e yani sosyal hizmetlere isim vermeden arayıp bildirin onlar çat diye geliyorlar. 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Allah o çocukların yardımcısı olsun ben sizin yerinizde olsam son kez uyarır bak çocuk esirgeme kurumuna şikayet edeceğiz devam edersen derdim sonuçta anneden ayırmak var işin ucunda diye oda bu umursamaz tavırla nasıl daha hamile çocuk yapıyor kızım ateşli yemin ederim zorla arkasında geziyorum iki lokma yesin diye annelik doğurup atmak değil rabbim olmayanlara versin ya
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ne kadr akşam dikkat etse de babalarının çocuklarının durumunu anlaması gerekirdi pisikden kan akıyor demişsiniz onu da mı görmemiş belki de onun da umrunda değil 
0 oy
(51,620 puan) tarafından
sosyal hizmetleri arayip anlatin canim çocuk ziyanligi
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Herkes çocuk doğurmasın. Ama böylelerine daha kolay. Sorumluluk almak yok bir şey yok. Doğur doğur at. Ohh ne ala 
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım ya:'(

Kıyamam onlara.

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,531 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 591 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy