0 oy
133 göst.
Aile kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar selamın aleyküm hayırlı akşamlar birşey soracağım 

Biz dublex de oturuyoruz alt katta kayınvalidemler üst katta biz kapı yoktu çocuklardan dolayı bi sürgülü kapı yaptırdık . Bu detayı girişler farklı olmadığı için verdim :) 

Görümcem geldiğinde bazen kayınvalidemle çıkarlar yukarı birkaç günde bir de kayınvalidem çıkıyor yukarı çocuklarla oynamak için ama gidişler hep sıkıntılı . Güya çocuklar ağlamasın diye biz büyük oğlumla ya tuvaletteyken yada yemek vs yedirirken kaçarak gidiyolar ve çocuklar çığlık çığlığa ağlıyor arkalarından sebebi de alt katta daha fazla teknolojık eşya ve sınır olmamasından dolayı aşağı inmek için yapıyorlar. Çocuklar yaklaşık 10 dakika çığlık çığlığa ağlarken bende dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorum. Çözüm önerisi ne yapmam gerektiğine dair tavsiye verecek olan var mı 

1 cevap

0 oy
(890 puan) tarafından
Benim annemde geldiğinde oğlum hep arkasına ağlardı saatlerce keşke 10 dakika ağlasa bende en son anneannene hastaneye gitti iğne yaptırmaya dedim o günden sonra hiç ağlamadı annem geldiği zaman gideceğini anlayınca anneanne hastaneye mi gidiyor dedi evet dedim alıştı sizde hastanedeler evde değiller de gelince birlikte ineriz de sonra 30 dakika da olsa birlikte inin ki hep çocuk alışsın hemde annem sözünü tuttu hastaneden geldiler birlikte indik desinler
(359 puan) tarafından
Bizimki hastaneden korkmuyor ki böyle bişey diyeyim :D iyi bir yöntemmiş ama:)
(890 puan) tarafından
Benim oğlum yanık geçirdi ondan dolayı çok korkuyor yoksa bende hastane ile korkutmayı sevmem sürekli hastaneye gittiğimiz için eziyet oluyo ağlaması ama yandığı zaman korkunca öyle kaldı bende öyle yöntem buldum yoksa saatlerce susmaz
(359 puan) tarafından
Benimkiler çığlık durumunu baya abartmaya başladılar site ayağa kalkıyor resmen rabbim korumuş evladını bacım
(890 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum hepsini korusun Rabbim inşallah
(359 puan) tarafından
Amiinnn inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
11 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevilay09 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 412 göst.
0 oy
4 cevap 182 göst.
6 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Summer33 (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde gokce123 (681 puan) tarafından soruldu

403,620 soru

12,092,748 cevap

36,386 kullanıcı

...