0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar arkadaşım 98 kilodan 72 ye düşmüş. 3-4 ayda. Bu kahve ile detox u kullanmış. Kabızlık olanlara artı çayını kullanmış. Kız incecik olmuş. Geri de almadım dedi. İştah kesiyormis. Bende 90 kiloyum. 

Kullanıp memnun olan var mı?

Linç gelmesin lütfen 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Postumu hortlattim:D

(8,927 puan) tarafından
Kilo verdinmi
(6,365 puan) tarafından
Merakımdan yorumlarını okudum cidden bu kadar canım kıymetsiz mi baş dönmesi titreme bulantı çarpıntı mide delinmesi tehlikesi bile yaşayan var buna verdiğin paraya diyetisyene git bence
(8,927 puan) tarafından
Esra iron değilde başka bir tanesini içmiştim ben onda 2 gün öyle olmuştum sorna normale dönüyor
(6,365 puan) tarafından
Hepsi aynı ya yazık canına vallahi bak kalıcı zarar bıraksa ya Allah korusun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben pek anlamam ama ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum 
(38 puan) tarafından
Ürünler tamamen bitkisel ve bakanlık onaylıdır bire bir şirket gönderim sağlıyor orijinal olarak ve en önemlisi de nereden alındığı uygun fiyatlı ürünler genellikle sahte ve içeriği belli olmayan ürünlerdir eğer gerçekten sağlıklı kilo vermeyi istiyorsanız danışan eşliğinde kullanılması gereklidir
tarafından
Kahve+detox 1140 a aldım. Sizce nasıl?
(38 puan) tarafından
Nereden aldığınız önemli sahte ve sağlığa zararlı ürünlerde var maalesef danışan eşliğinde mi kullanıyorsunuz
tarafından
Valla arkadaşım kullanmış. Hatta wp da before after yapıyor kullanan arkadaslari. Kendisi de hem kullanıyor hem satıyor. Ondan alacağım
0 oy
tarafından

Post üste çıksın <3

(5,701 puan) tarafından
iron yeni cikani. ben eskisinden ilk kullanipda mmnun kaldim ma a sonra aldigim birkac paketden mmnunnkalmadim . iron yeni cikardilar guya icerik zenginlestirilmis. onu da bi denicem bakalim:)
tarafından
Bıraktığınız da geri kilo aldınız mi
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Beklim burda bende post yukarı
tarafından
Kız benim boy da var ama göbek bıngıl bıngıl. Moralim bozuluyor
(38 puan) tarafından
Şuan yeni bı ürünümüz çıktı jescoffee diye aşırı yağ yakiminda çok etkili ve cok güzel sonuçlar alıyoruz
(2,922 puan) tarafından
Kız benimde göbek var başka yok
(38 puan) tarafından
Gel başlayalım :)
0 oy
tarafından
Bunu bilmiyorum ama bende dioxteam kullanmıştım düğünden önce. tadı kusburnuna benziyor zorlamadi içerken bir ayda 10 kilo vermiştim 
(1,321 puan) tarafından
Geri aldın mı kiloları canm
tarafından
Doğumdan sonra doktor ve ebenin ısrarıyla aldım kilolari sütüm olmadığı için  :( şimdi emzirmeyi birakiyim tekrar alıp kullanıcam insallah
0 oy
(38 puan) tarafından
Bende iki ayda 13 kilo verdim şuan 3 üncü kutumu kullanıyorum ve gerçekten işe yarayan bi kahve şuan danışmanlığını yapıyorum istersen detaylı bilgi vere bilirim 
tarafından
Olur cnm valla. Kullanmaktan değil de bırakınca geri aynı kiloları alırım diye korkuyorum

İlgili bir soru bulunamadı

403,975 soru

12,102,027 cevap

36,418 kullanıcı

...