0 oy
1,329 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından
Faydasını gören varmı

18 Cevaplar

+12 oy
(3,720 puan) tarafından

Postu bildiği için değil de ne olduğunu merak ettiğini için gelenler :D  aşıyla zevk mi verecekler, tıp bu kadar mı gelişti ya hu 

(5,657 puan) tarafından
yok kis daha cabuk uyarilsin diye. o bolgeyi hassaslastiriyorlar. kilcal damar varya birsuru o bolgede
(1,680 puan) tarafından
Evet canım , ne olduğunu artık burda yazmamaya karar verdim yaptəran varmı işe yariyormu diye soru açdım sadece
-Reklam-
+3 oy
(12,554 puan) tarafından
Kocan alkolik. Ana babanın evine gitmek istiyorsun sahip çıkan yok kabul etmiyorlar diyorsun. Nikahın yok. Kıymet görmüyorsun. Mesela bu kadar dert içinde ulan cinsellik nasıl aklınıza geliyor ya. Ben ufak bir tartışma yaşasak bir hafta kendime gelemiyorum. Büyük sorunları böyle kapatamazsınız bu sağlıklı mı
(1,680 puan) tarafından
Valla bitek bura. Vardı soru sormaya illa herşeyi açıklamasam hepiniz baska seyler dşüünyorsunuz
tarafından
AA olur mu nagiş? Sevişmek bu kadar önemli olmasa nikah kıymadan sevisilip çocuk yapilir mi ?
(12,554 puan) tarafından
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ablacım sorunlarını böyle kapatma Allah aşkına önce temel problemleri çöz. Sen diğer şeyleri anlatmasan biz ne bileceğiz bunları. Sorunun o kadar fazla ki bu sorduğun şey inan sorun değil onların yanında.
Meryem mantığı sanırım bari zevk alayım ben başka açıklama bulamıyorum
+2 oy
tarafından
Bence bundan daha önemli şeylerin var senin. Ayrıca maliyetli diye biliyorum. 
tarafından
Waqaftu musun nesin kendine gel , haddini bil. Şimdi hakaret ederek en iyi müslüman sen mi oldun? Sizin gibileri iyi bilirim. Dinde dört dörtlükmus gibi takılıp yapmadığınız dedikodu yoktur. Sen hangi resmi nikahlinin dini nikahlı karısısin söyle bakalım? Yaran var belli.
tarafından
İyi soyledin bak Mizgin , ben de şikayet ediyorum hemen cimere
(12,554 puan) tarafından
Ya siz neyi tartışıyorsunuz bu ülkede öncelik resmi nikahta. Zzzz Azeri. Kendi ülkesinde kurallar ne ise artık beni ilgilendirmez. Resmi nikah kadının hakkını koruyan akittir dini nikah şahısların inancı ve vicdanı ile ilintilidir. Ülkemiz hukuk kuralları çerçevesinde dini nikahın hiçbir hükmü yoktur. Şeriatın günümüz ülkelerinde uygulanabilirliği mümkün değildir eğer bahsettiğimiz belli bir zümreye hitap eden kurallar değilse tabi. Burada bu hanıma bu kadar tepki verilme sebebi zamanında resmi nikahım yok diye burada sızlanmış olması madem yeterli dini nikah o zaman neden ağladı bu kadar. Konuyu saçma sapan yerlere taşımanın manası yok. Madem dini nikah kafi hepimiz boşayalım kocaları o halde bakalım bir hanginizinki ne zamana kadar ikinciye yeltenmiyor resmi nikah kadının özellikle haklarını korur.
(12,554 puan) tarafından
Korkudan da basıp gitmiş haliyle. Saçma sapan fikirleri burada saçmanın manası yok. Okuduğunu da biliyorum şu an. Neyi savunduğunuza dikkat edin. Yarın bir gün kız çocuğunuz olur savunduğunuz şeyin kurbanı oluverir bir anda dini nikahım var diye gezinir üç gün sonra el elde baş başta kalıverir. Size verilen haklara sahip çıkın.
(566 puan) tarafından
En çokta bu zzzz nın boş portları na yorum yağıyor işin ilginç tarafı :)
+1 oy
(4,544 puan) tarafından
Toprak başıma 24 yıl odun gibi boşa evli kalmışım daha neler duyacağız kiii acep
(1,680 puan) tarafından
Aynen bende ilk defa duydum hemde genital bolgeye yapiliyormuş
+1 oy
(710 puan) tarafından
Ula biz s..ten kaciyoz millet igne yaptiriyor tovbeler olsun
(710 puan) tarafından
Kiz yokk seyden kaciyoz dedim yani
(1,680 puan) tarafından
Bak cinselliyin iyu ol ası en onemliside kadinin hazz alması tam bosalmasının ilişkiye etkisi var
(710 puan) tarafından
Valla canim konu ona gelene kadar daha cok onemli islerim var ayrica senin bundan önce  cozmen gereken daha onemli konularin var bence
(566 puan) tarafından
;))))koptum buna
(1,680 puan) tarafından
Pskologla cozuyorum canim
0 oy
(2,765 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum o nasıl bırsey öyle ya post Yukarı
(1,680 puan) tarafından
Bende bugun doktoru aradığmda ilk kez duydum
(2,765 puan) tarafından
Doktor neden tavsiye etti yani ne sordunuz da böyle dedı ilişki için sanirim
(566 puan) tarafından
Aradığndamı dedi bide bunu tövbe yarabbim
(1,680 puan) tarafından
Evet ben hormonal bozukluk diye düşündüm ama domtor sanmiyorum boyle bi aşı var dedi onu yapiyoruz genital bolgeye
0 oy
(9,332 puan) tarafından
Ömrü hayatımda ilk defa bunuda duydum.
(1,680 puan) tarafından
Bende bugun duydum
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Tövbeler olsun estafurullah :D
0 oy
(103 puan) tarafından
Siz ne için aradınız da doktor bunu önerdi 
(1,680 puan) tarafından
Orgazm olamama cinsel doyuma ulaşamama problemim var. Bend ebelki hormonal bozukluktur diye aradım ama sanmiyorum dedi orgazm aşısı yapılıyor onun icin deid
(103 puan) tarafından
İlk kez böyle birşeyi duydum sizden. İnternetten baktım yaptırın bence
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Garip oyle seyler var mi ya
0 oy
(566 puan) tarafından
Anaammm bu ne gıııı doğrumu gördüm okudum ben
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Öyle birşey mi varmış 
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Vay anasını sayın seyirciler daha neler duyacağız 

0 oy
tarafından
O ne kız ilk defa duydum
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Olabilir artık herşey gelişti birde ben hsg rahim filmi çekindim ondann sonra daha iyi oldu benim için çok farklılık var 
(1,680 puan) tarafından
Ne yaptırdın canim rahim filmi çekdirdikden sonra nası tedavi uygulandı
0 oy
(1,378 puan) tarafından

25 yaşındayım ilk defa duydum :angel: o ne ya öyle bı aşı mi var

0 oy
(2,819 puan) tarafından
İlla iğnesi varsa faydası da vardır. Ama herhalde yaptırmazdim asla. Tabii herkesin kendi tercihi canım 
(1,680 puan) tarafından
Genital bolgeye yapiliyormuş yaptrımak istemiyorum aslında yan etki edermi diye cogu kiside habersizmis bundan
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Genital bölge uyarması için yapılan birşey diye duymuştum canım ne kadar doğru bilmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,062 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humakus (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
8 cevap 793 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,226 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu

403,405 soru

12,084,499 cevap

36,367 kullanıcı

...