0 oy
581 göst.
Aile kategorisinde (6,086 puan) tarafından
Kime sorsam eltiden dert yanıyor.  Benim eşim 2 kardeş bir ablası var arada sorunlar oluyo tabi . Bazen diyorum birsuru eltim olsa keşke kaynanama dönüşümlü olarak bakarlar :D

35 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Valla ben memnunum. Çok seviyorum. Aramızda 10 yaş falan var belki ondandır bana abla gibi arkadaş gibi geliyor. Dert ortağıyız uzağız hatta bayağı uzak ama olsun. Temiz titiz kadın dedikodusu yok yalanı yok. Ama kimse dört dörtlük değil tek sevmediğim huyu burdan taşındı çok rahatta. Çocuğu falan ailesiyle büyütüyor karışanı edeni yok. Ben burda aşırı sıkılıyorum, laf yiyorum bir sürü sıkıntım var. Ona ne zaman sorsam psikolojim bozuk falan deyip duruyor. Bir o valla. Ben de haline şükret diyorum :D

(356 puan) tarafından
Kız yaşla alakası yok tamamen karakter meselesi benim eltimde benden 12 yaş büyük ama benden başka hiç bir derdi yok :)
-Reklam-
+1 oy
(7,677 puan) tarafından
Bir eltim var iyiki de var çok seviyorum kendisini ❤
+1 oy
(2,728 puan) tarafından
Şimdilik yok ama bence eltiyle iyi veya kötü olmanın başı kayınvalide kayınpederden geçiyor. Eğer birisine yapmayıp diğerine yaparlarsa arada ister istemez çekememezlik olur. Ama onun dışında herkesle anlaşacağız diyede birşey yok. Herkesin karakteri uyumu farklı çünkü. İyi olsanda bazen karşındaki ters davranıyor elti, görümce, kayınvalide için bu böyle.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın 
0 oy
(2,932 puan) tarafından

Benimde yok o duyguyu merak ediyorum herkes dertli ama :)

0 oy
(4,611 puan) tarafından
Bir tane ektim var Allah razı olsun ondan cocuklarima aklı gider nasıl emirlerine döneceğini şaşar kalır ben erimirim kalkmam o kalkar yapar uyun kurar couklara keza bana da öyle kardeş gibiyiz
(386 puan) tarafından
Bendede iki tane elti var ama konusmayiz hele bi tanesi var köyde yaşıyor konusmadimiz halde çocuğunu gönderir bize bide 20 yaşında sevimsizin önde gideni yani
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Benım vardı ama boşandılar 5 sene olcak
0 oy
(11 puan) tarafından
Henüz eltim yok . 10 sene sonra anca olur. O zaman da çok yaş farkı olur. 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Kumanın suyu yürür eltinin suyu yürümez, demişler :D
(386 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım
(566 puan) tarafından
Katılıyorum buna altım yok ama çok doğru
0 oy
(41 puan) tarafından
2 eltim var buyuklrr bende 10 yaş kadar cok iyi anlisiyoruz.yani bazi ufak tefek seyleride gormezden gelmk lazim
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Benim elti buzdolabı gibi hiç görüşmüyoruz eşimle abisi de küs zaten buda soğuk nevale oldugu için gelmez gitmez bende gitmiyorum
0 oy
(761 puan) tarafından
1 tane eltim var kimse kimsenin etkisine sütlüsüne karışmaz ayda yılda bir evlere gider geliriz.gecen birlikte Deniz e gittik oda bende evimizde ne varsa götürdük.hic bir şey sakinmayiz ikimizinde gözü toktur.gidip gelmemizin az olma sebebi onun çalışıyor olmasi
0 oy
(782 puan) tarafından
Benim var çok iyidir kendisi çokta severim kendisini
0 oy
(536 puan) tarafından
Valla öyle olmuyor bacım kaynanm köyde anahtar eltımde ve bende var evr bakıyorız çiçeklere falan neyse her gitmeme kaynım kapıdan ceviriyor  biz varız karsılıklı evlerı ztn bnde yakınım en son surat yaptı sen git zahmey olacak aama bu sefer dedı bende abla onu kocana dicen dedim okadar cevirdi kapıdan eşim salmıyor onlar varsa gerek yok dedım bozuldu dahada bsy demedı ztn ufak uzakta yenı evli bu arada kannamın her işine ben giderim herzmn son gelir :) kaynnamda kendıleri bilir sen hep geliyorsn ztn takma az kendıleri yapsn istyorlarsa dedı :)) brnim işten kaçmadımı zorla yardım ettimi bilir 
0 oy
(16,901 puan) tarafından
Eltilerim de gorumcelerim de iyidir..belki uzaktayiz diye iyiyim bilemiyorum ama kötü olsalar belli ederlerdi ya. 
0 oy
(14,637 puan) tarafından
sukur kaynim yok :) 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Kıskanç egoist .....
0 oy
(1,476 puan) tarafından

Eltimi ayyyyyyy 5 tane varrr 555555 555555:'( aman düşman başına

0 oy
(28,783 puan) tarafından

Yedi eltiyiz.hepsini çok severim hiç sıkıntı yaşamadık yıllardır 

Karakteri düzgün insanlar şükür<3

0 oy
(3,874 puan) tarafından
İyi tarafları da var sinir olduğum tarafları da var. Ama ne eltiler var onlara göre melek kalıyor. Düşündüm de şimdi. 
0 oy
(4,476 puan) tarafından
cok şükür eltim yok  şuan evin tek geliniyim  ama kaynım  var oda küçük 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 354 göst.
17 Mart 2023 Aile kategorisinde Glcnm (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 748 göst.
9 Mayıs 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 763 göst.