Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eltisinden menmun olanlar varmı:D benim eltim yok .
0
oy
544
göst.
23 Temmuz 2024
Aile
kategorisinde
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
soruldu
Kime sorsam eltiden dert yanıyor. Benim eşim 2 kardeş bir ablası var arada sorunlar oluyo tabi . Bazen diyorum birsuru eltim olsa keşke kaynanama dönüşümlü olarak bakarlar :D
dertleşmek_konusmak
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
35
Cevaplar
0
oy
23 Temmuz 2024
nurr001
(
2,254
puan)
tarafından
cevaplandı
1 tane eltim var, zaten aynı yaştayız. Ufak tefek sorunlar olsada büyük bir sorunumuz olmadı hiç
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Temmuz 2024
Umudayolculukkk
(
566
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim yok olmasınıda istemezdim böyle iyi bence.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Sence
(
1,216
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizimki çok kıskanç du günümüzden berı bıze düşmanlar herseyı kıskanıyo bıde benden 10yas büyük düşün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Berilinannesi
(
1,717
puan)
tarafından
cevaplandı
4 kaynım var şimdiden 2 elti adayı belli beni cekemeyip arkamdan konuştuklarını duydum bağlantım yok daha evin gelini değiller şimdiden konuşuyorlar kisakndiklari için diyorum bunlar böyleyse şimdiden sonrası ne olur acaba keşke olmasaydı kar tek gelin olsaydim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
ipek4161
(
2,974
puan)
tarafından
cevaplandı
Öyle olmuyor kız yine bakmıyorlar 5 eltim var benle 6 eltiyiz yanında 5 eltimde ben farklı sehirdeyim kimse bakmıyor ya aç kalmışlar ben burdan alışveriş yapıp yolluyorum hepsi birbirinden beter
23 Temmuz 2024
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
yorumlandı
Maaşı varsa 2 ay birisi bakacak maaşı alacak . 2 ay diğeri bakacak maaşı alacak . En adil bu olur
23 Temmuz 2024
ipek4161
(
2,974
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla hiç biride bakmıyor canım onuda teklif ettik baktık bakan yok bir tek biz kiradayiz ama biz bakıyoruz
23 Temmuz 2024
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsun bizde yaslanicaz. Ne ekersen onu bicersin
23 Temmuz 2024
ipek4161
(
2,974
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle yapacak bir şey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
2 boys mommy
(
2,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynim var ama eltim yok henuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Dilaraecrin
(
287
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz 5 eltiydik kaldı 4 bitane boşandı iyikide boşandı aramızda birtek o fesat dedikodu yapardı çok kinci biriydi biz şimdi 4 eltiyiz birlikte oturur birlikte kalkarız çok seviyorum eltilerimi
23 Temmuz 2024
Asya15
(
164
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı evde mi oturuyorsunuz
23 Temmuz 2024
Dilaraecrin
(
287
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok evleri ayrı ben kaynanam ile yaşıyorum eltimlerde hemen karşımızda yani biz her gün birbirimizin evlerine gideriz
24 Temmuz 2024
Asya15
(
164
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah sizi hep şöyle Mihriban etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Alena21
(
2,114
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltim şuan yok ama elti adayımız var kız biraz sıkıntılı ciddi düşünüyorlar evlenecekler yüksek ihtimal ama yönetmeyi seven bir tip daha iş ciddiye binmeden aileyi yönetmeye başladı bile evlenınce ne olur bilmiyorum ama sıkıntılar olacağı belli
1 önceki yorum göster
23 Temmuz 2024
Alena21
(
2,114
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım biz zaten gurbetteyiz ayrıyız ama kız heryere yetişme çabasında egoist bir tip kayınçom gelir mesela salonda oturur ayda yılda bir gelmiş zaten bizden küçükler yok odaya yengenmi girdi yok odaya kedi mi girdi dışarı çıksın yani resmen benim evimden beni kovuyor kayınçom ortak alanda oturmuş kızla konuşuyor geçen kayınpederim anahtar almaya salona girdi niye giriyorlar vs vs diyorum git içerde konuş kayınçomda gitmiyor ailecek vakit geçiriyoruz söylüyor zaten ayda yılda bir araya geldik kız sürekli arayıp oğlanı odaya tıkıyor istekleri hiç bitmiyor daha tanımas bizi onlardan daha lüks düğün istiyorum benim nasıl evlendiğimi nerden biliyorsa ferihanın bodrum katında evlendim bir üstü bahçe olur desem kalacak haberi yok bilmiyorum kayınvalidemde kızıyor bazen kime ne yapıldıysa o başka bişey istenmesin diyor ama şimdiden böyle sürekli ara odaya tık gibi şeyler olursa işi zor
23 Temmuz 2024
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah kolaylık versin adama .
Ben olsam öyle dirdirciyla evlenmem az çok tanırsın evleneceğin kişiyi:D
23 Temmuz 2024
Alena21
(
2,114
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız diyoruz çok taviz veriyorsun hatta öyle manipüle etmiş ki kız uyuyakalıyor akşam benmi bişi yaptım acaba yenge özür dileyin mi sen diyorum delimisin uyuyakalmış neyin özürü inanılmaz sindirmiş bizimkini başka ilişkileri oldu yüzü gülmedi onlardan ama buda çok ayrı boyutta yani işi yok askerlik yok kız bu şekilde kabul ediyor daha 23 yaşında eşimin aileside evlensin istiyor hemen diyorum işi yok vs yok nasıl yapacaksınız bulur eder diyorlar kolay bir durum gibi dedim bizden yardım bekleyin biz kendimize anca yetiyoruz kayınçom sürekli yok 7 bilezik 10 bilezik diyip başımızın etini yiyor biz evlenirken şöyle anlaştık ben hiçbirşey talep etmedim gücünüz neyse o dedim ama bana yaptığınızı ne varsa aynısı yapın ne azını ne çoğunu hak geçmesin paranız yetmezse bile biz yardım edelim az olup hak geçmesin diye anlaşmıştık 4 bilezik bir kolye takıldı bana kız bunu duydu başının etinin yiyor çok altın diye kayınçomda bizi yiyor biz zorundaymıaız gibi yok yüzük yok bir sürü bilezik yapmak zorunda değiliz biz herşeyi kendimiz yaptık sadece 4 bilezik bir kolye takıldı bana onun harici hepsi eşim ve benim aileme ait en son sinirlendirdi bana bu yapıldı sanada bu yapılacak kes sesini otur aşağı annemleri de bizide bunaltma dedim kayınvalidem de aynısknı dedi kıza ne yapıldıysa onada o ona göre gelsin diye ama başımızı daha çok yiyecek gibi duruyor malesef napıcaz inan bilmiyorum
23 Temmuz 2024
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaderinizde varsa çekersiniz yapacak bisi yok. Bence bir geline ne alınıyorsa digerinede o alınmalı haksizlik yapilmamali
23 Temmuz 2024
Alena21
(
2,114
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım öyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Eltilerim iyi görümcem pislik elti candır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Minnnnak
(
2,449
puan)
tarafından
cevaplandı
Büyük eltim akrabam oluyor seviyorum ama eşim ile abisi araları bozuk olduğu zamanlarda banada tavır alıyor benim ne suçum varsa :) bende ona göre davranıyorum şu sıralar da konuşmuyoruz görüşmüyoruz hiç. Küçük olan eltim de çok soğuk birisi öyle samimiyetimiz yok pek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Prensesp
(
8,369
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben sevmiyom hiç ısınamadim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Es25
(
3,813
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz iyiz sayfamiz bile var elticigimle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Busra05
(
2,075
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltinn yoksa niye bu sorunun derdine düştün canım
23 Temmuz 2024
Kralice55
(
5,329
puan)
tarafından
yorumlandı
Merak ettim. sürekli eltim söyle yaptı böyle yaptı postlari görünce ..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Ferzey
(
741
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir eltim var bayramdan bayrama köye gidersek görüşürüz.Aramiz mesafeli hep. Yani bende oda mesafeyi seviyoruz böyle daha iyi .Bir sorunumuz yok çok şükür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Temmuz 2024
Grcemr1365
(
276
puan)
tarafından
cevaplandı
Bnm yok şimdilik ama bı kaynım var illaki olacak, ama ne kayınpeder var ne kaynana herkes kendi evine, bide kaynım eşimden büyük
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy