0 oy
361 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Miyom ameliyatı geçiricem 28 yaşındayım bu güne kadar hiç ameliyat geçirmedim ilk kızım 4 yaşında . Çok korkuyorum çok stresliyim gece hiç uyumadım ..sezeryan gibi dedi doktor zor oluyor mu ilk kez narkoz alcam sizce zor olur mu ayılmak :(

Geceden beri kirk tilki dönüyor kafamda korkuyorum strese girdim uyku yok . Çevremde desen kimsem yok evime gelip bı süpürge tutan bı şeye ihtiyacın var mı diyen çok sancım var stres bı yandan. Annem gelecek birazdan anam da olmasa kimsem yok gerçekten insan böyle zamanda anlıyor ben herkese koştum kimse kosmuyor bana anamdan başka. Dün kontrole gittik annem baktı yine kızımı kayınvalidem pazar günü buradaydı kalmadi dün sabah 9 da hastane randevum vardı sabahın köründe kalkıp gitti çocuğu uykudan uyandırıp anneme götürmek zorunda kaldım bugün hala gelmedi sancım çok var evimi toplamam gerek şükür ki eşime izin verdiler onunla yapcaz annem çocuğuma bakcak kimseden fayda yokmuş insan böyle günde anlıyor gercekten 

8 Cevaplar

0 oy
(29,416 puan) tarafından

Evet zor günde anlaşılıyor Rabbim şifa versin

(4,669 puan) tarafından
Çocuğu annem bakcak biliyor sabah aramış diyor ki ben çocuğun yanına gelcem diyor dedim gelme çocuk sende durmaz annem bakcak onu eşimi aramış ağlıyormus ağlayarak çıkıyor işin içinden
(29,416 puan) tarafından
Değişikmis gerçekten
(4,669 puan) tarafından
Öyledir malesef ağlar ayilir bayılır işin içinden çıkar suçlu kendi geçen hafta eşimle dip köşe temizlik yaptık arıyor benim adamı bahceye niye gelmedin diye
(29,416 puan) tarafından
İnsanlar kendi işlerini gördürene kadar iyi
(4,669 puan) tarafından
Aynen öyle canım malesef gerçekten anladım artık kim neymiş
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Bana anamdan fayda yok kaynanamda sağolsun yardım eder ama bazen hiç yok. Dediğin gibi ben herkese koştum bana kimse nasılsın demedi. Valla yakın olsak bana getir çocuğunu annen yanında dursun kız ben bakarım
(4,669 puan) tarafından
Canım benim Allah razı olsun. Kabul ederlerse eşim kalacak devlette özel oda oluyormuş kaynanam kalırım diyor ama istemiyorum iş işten gecmis artık bu güne kadar kimse yoktu yarın da olmasın. Doğum da kaldı da sanki o doğurmuş gibi devrilip yattı ben baktım çocuğa o gece kalmasın gerek yok
(589 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor. İlk doğumumda benimde kaynanam kaldı yanımda. Doğumdan yeni çıkmışım normal doğum yaptım dikişim var kolumda serum var bezim değişicek tuvalete gittik kapıdan bezi uzattı bana ben o halde kendim değiştim bezimi ağlaya ağlaya. 2.de annem yanımdaydı afedersin şeyime kadar temizledi eliyle sildi kanlarımı hep. Ama işte annemide getirtmek mesele gelmiyor oda. Yine kalıyosun tek başına Allah bize güç kuvvet versin Rabbim kimseye muhtaç etmesin
(4,669 puan) tarafından
Ahh bende aynı bende normal yaptım . Çocuk emzirmek gerek kalkıp da mama yapıp getiriyor kucağıma vermeo yerine. 40 gün kalmadi çocuğu sevdi kaçtı
(589 puan) tarafından
Bi laf var ya kasaba minnet edeceğine kes şeyinin etini ye diye... Aynen öyle yapıcan valla
(4,669 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(14,898 puan) tarafından
ah ah duste gor diye bosuna dememisler yeni hamileyken bende hic iyi degildim bi elimden tutan olmamisti :/ Allah sifa versin de kimseye muhtac olma bosver 
(4,669 puan) tarafından
Rabbim kimseye muhtaç etmesin . Yarın gelecekmis kaynanam gerek yok. Eşim i kabul ederse devlet hastanesi o kalcak
(14,898 puan) tarafından
yumurta gelince mi aklina gelmis
(4,669 puan) tarafından
Gelip de bı bardak kaldırmadı evimde
0 oy
(506 puan) tarafından
Mersin Tarsus da olacaksan yardımcı olurum
(4,669 puan) tarafından
Yok canım Manisa Akhisar .

Allah bin kere razı olsun bunu duymak bile iyi geldi gözlerim doldu çok sağol :(

Kabul ederlerse eşim kalacak devlet hastanesinde ücretli oda tutcaz annem kıza bakcak kabul etmezlerse tam tersi
(506 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kızının yüzüne baksın inşallah yapılacak birşey olursa seve seve
(4,669 puan) tarafından
Çok sağol Allah bin kere razı olsun
0 oy
(706 puan) tarafından
Aynısı benimde başımda kimsem yok ama gelin misafirim olun diye arasam hemen gelirler ben böyle hayatın içineee 
(4,669 puan) tarafından
Ohoo hemde cumbur cemaat
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Annen varmış ya gerisini çok da önemseme. Ana gibi yar olmaz
(4,669 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Geçmiş olsun en kolay şekilde anlatırsın inşallah.. bu arada şükret ki anneciğin var yat kalk ellerinden öp. Sarıl kokla.. benim oda yok.doğummlarda kocam kaldı yanımda evdede kocam yardım etti . Ne ana var ne bacı bende. Bi kaynana var oda canım canım kendi canım der kızlarına koşar.
(4,669 puan) tarafından
Aynen öyle Allah sorsun çocuğu annem bakıyor biliyor aramış sabah çocuğun yanına gelcem bakmaya annem bakıyor sende durmaz gelme dedim bende
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Allah kimseye muhtaç etmesin canım neyseki annen ve eşin var çok geçmiş olsun 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 318 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 442 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu

411,566 soru

12,389,646 cevap

43,719 kullanıcı

Kategoriler

...