0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 hafta oldu Altus yoğuşmalı kurutma makinesi aldık 8 kg olandan ama biraz önce çarşaf nevresim takımı attım klavuzda yazan programa çekme yapmış bir yastık kılıfı diğerinden biri enden biri boydan eşimin atletini de çekmişti bu marka kullanıp böyle sorun yaşayan var mı ne yapmam gerek nasıl kullanmam gerek yardımcı olun o kadar para verdim üzülüyorum hep böyle yaparsa kullanamam eşim kıyafetlerimi atma diyor 

7 Cevaplar

0 oy
(3,559 puan) tarafından
Canım ben de 3 hafta önce aldım ama Hoover marka aldım 3 haftadır kullanıyorum gayet memnunum hiçbir şeyimde çekmedi olmadı kırışıklık falan da yapmıyor aksine ütü derdim azaldı markası ile alakalı olabilir kusura bakma ama Altus çok kaliteli bir marka değil belki de ondandır
(645 puan) tarafından
Kaç kiloluktan aldınız? Biz de bu hafta aldık da eşim sesinden rahatsız oluyor. Sizinki nasıl? Genel kurutmalar sesli çalışıyormuş sanırım da
(3,559 puan) tarafından
Evet benimki de sesli çalışıyor ama benim kapalı balkonum var banyomda koyacak yerim olmadığı için kapalı balkonuma koydum ben zaten balkonun kapılarını kapattığım zaman neredeyse hiç ses gelmiyor o konuda çok rahatsız değilim yani 10 kiloluk aldım canım ben zaten bu kurutma markasını ilk çıkartan marka bu benim arkadaşlarımda da hep aynı marka vardı hepsi de çok memnundu ben o yüzden bu markayı tercih ettim
(645 puan) tarafından
Ben de 10 kiloluk aldım. Biz dolap yaptirmistik antreye onun içinde duruyor. Çalışırken dolap kapağı açık olsun demiş servistekiler. İnşallah sorun çıkarmaz ben de biraz çekinerek aldım.
(3,559 puan) tarafından
İster istemez dışarıya biraz ısı yayıyor canım sıcak hava ile kuruttuğu için o yüzden dolap kapağı açık kalsın demişlerdir dediğim gibi benimki balkonda olduğu için çok sıkıntı olmuyor İlk başlarda ben de çok çekinerek almıştım hatta ne gereği var gerekli mi diye düşündüm İzmir'de yaşıyoruz çünkü yaz aylarında gerçekten olmasa da olur ama kışın özellikle küçük çocuğumuz varsa elimiz ayağımız olacak bir şey ayrıca ben çalışan bir anneyim o yüzden evde çok fazla vakit geçiremediğim için çok iyi oluyor benim için çamaşır işi aynı günde bitiyor en azından
tarafından
Canım hover da araştırdım çevremde kullananlar arıza durumunda servis ilgilenmiyormuş o yüzden almadım yoksa hoveer daha uygundu
-Reklam-
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Bazi makineler cekme yapiyor bizimki samsung kot pantolon ceket vs o tarz seyleri atmiyorum cekiyor
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Hover aldım bir kaç hafta var çekme falan yapmadi acaba yanlış ayarami attiniz
0 oy
tarafından
Bu kurutma seviyeleri var, l1 l2 l3 diye mi ne gidiyodu tam hatırlamıyorum şimdi, özellikle onlarda çekme yapabiliyomuş bazı kumaşlar, ben genelde karışık programı kullanıyorum
tarafından
Regal benim makine, alalı bir ay falan oldu hani riske girmedim açıkçası o kurutma seviyelerini deneyerek, kuzenim söylemişti onu. Ama şimdi baktım bi makineye neyi değiştiriyomuş bu diye, her seviyede 5 dakika daha ekleniyo, ısıda artış olur mu bilmiyorum. Hassas programı ve bebek giysileri programı var makinede, çekmesinden endişe ettiklerini o programlarda da kurutabilirsin bence
tarafından
Narin var bende bide hijyenik onlarda çekme olur mu acaba ya o kadar para verdim kullanamadıktan sonra üzülüyorum
tarafından
Makinenin kendisini araştırmak lazım işin aslı a+ mı b mi ne olduğu da önemli sanırım internetten araştırma yaparken bi yazı çıktı karşıma, hani 2008 yılında yazılmış muhtemelen değişmiştir mesele ama a+ 60 65 derecede kuruturken b sınıfı makine 80 derecede kurutur türü bi yazıyla karşılaştım. Makinenin programından ziyade kaç derecede kuruttuğu önemli anladığım kadarıyla
tarafından
Benim makinenin kaç dereceyle kuruttuğunu çözemedim açıkçası, bununla ilgili bilgi verilmemiş hiçbi yerde
tarafından
B sınıfı canım
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Hangi programda kaç saat kuruttun
tarafından
1 saat pamuklu ekstra kuru kullanma kılavuzunda çarşaf öyle yazıyordu
0 oy
tarafından
Grundig kullanıyorum hiç böyle sıkıntılar yaşamadım şaşırdım şuan sıkıntı var o zaman markayla görüşün mutlaka.
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Kurutma makinem yok belki birgün olur :)
tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 346 göst.
0 oy
9 cevap 258 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 247 göst.
16 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,041 soru

23,659,043 cevap

308,879 kullanıcı

...