+2 oy
1,820 göst.
Diğer kategorisinde (7,147 puan) tarafından
Sabah ansızın küçük kaynım (17) geldi bende yeni kalktım pijama atletleyim ona rağmen yanıyorum o yukarı çıkana kadar bende üstüme tişört hırka giyidm başımı örttüm kahvaltı hazırladım beraber yedik kahvaltıdan sonra gider diye düşündüm yok o çayı içene kadar ben mi onu içtim o mu beni içti anlamadım ter içinde kaldım sonra af edersiniz adetim bitti yıkanıp abdest almam lazım zaten terden mahvoldum gitmiyor ki yıkanayın öğlen ezanı okundu kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sonra eşimin işi erken bitmiş bugün Allah'tan o geldi dedim kardeşini de al bi yere gidin de yıkanayım gitti konuştu yok dedi ben gelmiycem çakıldı kaldı yerinde insan azıcık düşünceli olur görüyor halimi bende oflayıp pufluyorum ama anladığı yok. Eşime dedim bari kapıyı kitliyim yıkanayım mecbur yıkandım ama sıcak havasız küçücük banyoda giyinene kadar tekrar terledim daha yeni evden çıktı gitti bu saate kadar boş boş oturdu .Kimsenin kimseye keyfi olarak evine gelip de rahatsızlık vermeye hakkı yok bence 

Benim teysem 10 dk uzağında oturuyor hava sıcak rahatsızlık vermeyim diye yazın başından beri bir defa gittim kadın kadına oldugumuz halde . Kayınpederim engelli çok kilolu üstünü çıkarıyor öyle oturuyor evde rahatsız etmeyeyim diye oraya bile gitmiyorum 10 günde bir ancak. Ama bu kaynım bi tane daha var iksii haftanın üç dört günü bize geliyolar evleri de 10 15 dk uzak ayıp değil mi ya bişey de diyemiyorum çatladım gidene kadar 

Linçleleyen linçlesin valla kimse kimseyi çekmek zorunda değil bu sıcakta insanlar sıcakta kendini ancak idare edebiliyor zaten 

39 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Kayınvalidenize söyleyin çocuklarını uyarsın. Size gelecekleri zaman arayıp müsait misin diye sorsunlar. Oluru budur. 
(7,147 puan) tarafından
Kaynanamın canına minnet canım başımdan gitsinler bi tabak eksik olsun diye bakıyor bu kaynım 3 gün eve gitmedi bisde kaldı sabah işe akşam buraya yemek yer uyur sonra yine işe bu şekilde üç gün annesi ne aradı ne sordu belki onu aradı bilemem ama belki yalan söylüyor belki yabancı birinin evinde ya insan gönlü rahat olsundiye arayıp gelinine sormazmı kkzım üç gündür orda mı kalıyor ne işi var evine gelsin filan hiiiç umrunda değil hatta diğer kaybına iki yıl baktım ben annesine söyledim bana dediği şey şu ne var abisinin evideğil mi kalın nolucak bunun için eşimle ben kötü oldum sen bizi istemiyorsuna geldi mesele yani anne anne olsa zaten çocuklarına terbiye verir ama erkek her istediğini yapabilir kadın da susmak zorunda söz hakkı yok o kafada yetiştirmiş çocuklarını
(1,123 puan) tarafından
Öyle kafada bir kadının böyle kafada oğullarının olmas kaçınılmaz zaten. Ayıp ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açma kapıları hatta müsait değilim sonra abin varken gelirsiniz de kabul etme. Birkaç kez kovulunca anlarlar gelmezler ama söz kıyamayip açtıkca daha beter devam edecekler 
(7,147 puan) tarafından
Sabah açmıyacaktım da perdenin arkasından göremedim elektrikçi fatura kesmeye gelir o saatlerde günü de geldi zaten o sandım da baktım bakmaz olaydım
0 oy
(9,111 puan) tarafından
Öyle canım benim yeğende mesela hergun annemde 
0 oy
(631 puan) tarafından
Haklısın canım ben kapalı değilim ama 3 gün kaynimlar kaldı bizde. Evde hep şort askılı gezen ben mecbur uzun eşofman pantolon valla üç gün piştim. Ama bizimkiler yurtdışında o yüzden sevindim gelmelerine
(7,147 puan) tarafından
Canım ayda yılda bir misafir olur zaten ama bunlar abarttı artık habersiz şeysiz tak diye kapıda bitiyolar gece günğdz sabah demeden
(631 puan) tarafından
Zordur canım ya biz ailelerden uzaktayız
0 oy
(8,361 puan) tarafından
Eşinde yokken kayninin ne işi varmış ki sizde tövbe yarabbim 
(7,147 puan) tarafından
Kendi evleri sanıyorlar burayı annlri çok rahat alıştırmış ne var ki abisinin evi değil mi nolucak diyor
(8,361 puan) tarafından
Bı kere haram yani başbaşa kalınması
0 oy
tarafından
Eşin yokken kayninin eve gelmesi hiç hoş değil 
(7,147 puan) tarafından
Tabiki hoş değil ama bunu kaz kafalılara anlatamıyorsun işte
tarafından
Bu benim eşim taraf da kardes gibi görüyoruz sorun olmaz derler ama ben asla izin vermedim bir kere kızımın bez paketini eltimde unutmuştum kaynım sabah geçerken bırakacaktı eşime dedim abini ara ayakkabiliga bıraksın ben alırım ordan dedim
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Vallahi haklısın bu sıcak havada testurluler daha çok zorlanıyor benm peder arada gelir yatmak bile bilmiyor su iicinde kalıyorum yazmayla bide salonun kapısını kapatoyor ev sıcaktan patlıyor 
(7,147 puan) tarafından
Sorma ben geçen sene 8 aylık hamileyken engelli kayınpederime baktım biliyor musun hemde bir ay ev en üst kat heryerim kapalı zaten havasız camlarım tek tarafı açılıyor ufacık hava gelmez hamilelikten dolayı ekstra terlerim kavrulurum ha gitti ha gidecek bir ay baktıdılar bana vicdansızlar
0 oy
tarafından
Yazını okurken bile bunaldım burda terledim aşırı sıcak bide kapalıysan off.
(7,147 puan) tarafından
Kadın kadını anlıyor işte gelde kaz kafalı erkeklere anlat
0 oy
(565 puan) tarafından
Eşin yokken niye ğeliyorki anası babası da sende değilmiş sonuna kadar haklısın bence 
(7,147 puan) tarafından
Burayı kendi evleri biliyolar canım bu mahallede arkadaşları var gelip burda gezip dolaşıp sonra gece yatmaya geliyolar bizde yatak odasının kapısı kapalı ölüyoruz geberiyoruz sabah oluyor eşim gidiyor ben bunlara kahvaltı hazırlıyorum aynı şekilde yine arkadaşları dışarı gelineye kadar burda duruyolar sonra gidiyolar akşam olunca bazen tekrar geliyolar kendi evleri gibi davranıyolar
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Benim kafa bu kayın meselesini almıyor. Eşim tek cocuk ama erkek kardeşi olsa asla böyle eve rahat girip çıkmasına müsade etmezdi. 
(7,147 puan) tarafından
Eşim de alttan alttan söylüyor bazen ama diyor ki ne diyim gidin mi diyim olur mu öyle diyor eviniz barkınız yok lan sizin diyor mesela anlamıyolar
(2,941 puan) tarafından
İşte öyle derse anlamazlar. Ciddi konusacak.
0 oy
(84 puan) tarafından
Valla çok haklısın klima yokmu evinizde
(7,147 puan) tarafından
Malesef canım kiracıyız zaten gittiğimiz her yer taşımamak için almadık
0 oy
tarafından
Acayip anlıyorum seni, Allah'tan bana öyle gelen giden yok, gerçi benim de pek birine gittiğim yok, haftadan haftaya kaynanamlara gidiyorum arada çağıran olursa ona gidiyorum. Benim kaynım küçük daha, 11 yaşında hani mahremlik bişey yok henüz ama birkaç kere birlikte yaşama konusu açıldı, eşime kesinlikle istemediğimi söyledim, bütün gün evde tesettüre uygun oturmayacağımı söyledim, diğer türlüsü zaten uygun düşmüyor 
(7,147 puan) tarafından
Birlikte yaşamak diyince kafamda şimşekler çakıyor yeminlen insan kendi çocuguna eşine tahammğl edemiyor bazen bide kalkıp kaynanasının çocuğuna mı bakacak yani anası babası sağsa herkes kendi eivnde kalsın bi zahnet
tarafından
Sadece çocuk olsa gene iyi annesi babaannesi babası
0 oy
tarafından
Benim anlamadığım eşin evde yokken kaynın nasıl geliyor...

Bizde mesela eşim şehir dışında olunca çok ihtiyacım olmadıkça asla gelmezler eğer ki bir şeye ihtiyacım olsun kapıya bırakırlar içeri girmek çok saçma tek başina
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Ay çok doğru 
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım iş birazda sizde bitiyor tamam onlar rahata alışmış ama açık açık gelmeyin diyeceksiniz alttan laf söylemekle olmaz eşin açıkça desin kardeşim gelme eşim rahatsız oluyor artık küçük değilsiniz eşimde her an müsait olmuyor  diyecek yani sende kapıyı açma zile bastı geldi diye kapıyı açmak zorunda değilsin müsait değildim dersin 1 2 derken anlar yani.. öyle şey mi olur orası eşinin ve senin evin ortak alan başkasi pat diye giremez özel alaniniza dahil etmeyin kimseyi 
0 oy
(524 puan) tarafından
Hak veriyorum sana. Bnde evde kış kollu kapri ile dolaşıyorum annemin evinde abim var babam var orda böyle olmuyor daha usturuplu giymek lazım pek durmuyorum annemde de
0 oy
(990 puan) tarafından
Bir vantilator al ama kafama takilan esin evde yokken neden size geliyor kaynin uygun dusmez ha kaynananla birliksen gelir de ama ayrisin 17 yas da kucuk bir yas degil esin bence ben yokken gitmeyin desin ya da kaynanana de kocam yokken gelmesin 
0 oy
(109 puan) tarafından
Daha bugün karşı komşuya 15-20 kişi sohbete geldi nasıl yaptılar Nasıl becerdiler nasıl yediler nasıl içtiler Bu sıcakta İnan bilmiyorum o kadar insanla
0 oy
(6,139 puan) tarafından
Ayy düşüncesiz insanın başi agryor benim öyle durumlarda basım agryor geçen gün ablamlara gttik eşim bende gelyorim dedi burnundan getrdim hadi kalk kalk dye kadın kocası yok cocuklariyla tek yaşıyor niye başını ortsun uzun kolu gtsin rahat edemiyor belki çektim kolundan. Eve gttik biyere gtmek istemiyorim abimler falan gelse kolsuz gyorim ama kayın olunca mecbur kalıyor insan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 381 göst.
0 oy
11 cevap 350 göst.
+2 oy
17 cevap 1,965 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esme42 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 383 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,209 soru

23,618,086 cevap

306,674 kullanıcı

...