0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (2,744 puan) tarafından
Bir geçersem başına çok iyi olacak. Kol, üst bacak, iç bacak, basen ve alt karın saldı kendini. 20 kilo verdim. Spor ile desteklmediğim için kötü duruyor. Ağir şekilde değil ama bunları sıkılaştırmak istiyorum. 

Şimdi bölgesel olduğu icin hergün bir bölgeye mi çalışmalıyım yoksa tüm vücut mu? Leslie yaptım çok fazla ama o istediğim sıkılaştırmayı sağlamadı. Nasıl yapayım ne yapayım? Tavsiye ettiğiniz biri var mı? Haftada kaç gün yapayım. Evde plates lastiği ve dumbel ile yapsam diyorum bilemiyorum. 

8 Cevaplar

0 oy
(8,674 puan) tarafından
her yere ayrı çalışman lazım canım. imkanın varsa salona git yoksa evde pilates yapabilirsin. görümcem ebru şallıyla yapıyor ile yaradığını söyledi 
(2,744 puan) tarafından
:/Malesef canım. Bekarken hep gittim çok fayda gördüm ama şuan imkan zor :) ebru şallı biraz zorluyor sanırım ama bakayım hiç oturup izlemedim tam.
(8,674 puan) tarafından
sıkılaşmak için zorlamak lazım
(2,744 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun bakalım canım. Hepsine bakıcam.
-Reklam-
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Haftada 4 gun her gun ayri bir bolge calisman lazim 

En guzeli salona gidip bir uzmanla calisman eger kafana gore yaparsan  bir yerini sakatlayabilirsin
(2,744 puan) tarafından
Malesef imkan yok bacım :) bende kendim birşeyler yapma derdine düştüm.
0 oy
(633 puan) tarafından

Pilates ile gebelikten önce olan basenlerimden,  gebelikte kurtuldum :) youtubede ebru şallı var ama hızına yetisebilir misin bilemem. Felaket çalıştırıyor. İnstagramda @brooklynhillfit var. Spor salonunda onun hareketleri ile spor yapıyordum. Evde de istersen kendine uyarlayabilirsin. 

(2,744 puan) tarafından
Bakıcam canım. Çok teşekkür ederim. Plates topu ile olan çalışman verdiğin sayfadan mı? Topumda var yaparım :) nasıl olacaksa?
(633 puan) tarafından
Örneğin ben 2 gün kalça basen , 2 gün kol sırt ve omuz göğüs ,  2 gün karın,  1 gün bacak çalışıyordum ( cunku bacak cok zor). Veya 6 gün çalışıp 1 gün dinlenebilirsin.
(633 puan) tarafından
Yok canım,  hamile pilatesi yapıyorum. Elçin Demirel var youtubede. Hamile olmayanlar için de egzersizleri var daha çok hamilelere yönelik. İyi ter atan egzersizleri var bakabilirsin Elçin hocaya da istersen.
(2,744 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle bakıcam :) insallah halledebilirim.
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Hanımlar hanımlar :) 
0 oy
(138 puan) tarafından

Benim de göbek simit üst bölge aldı başını gidiyor çok biçimsiz durmaya başladı bu sıcakta nasıl spor yapıyorsunuz ben nefes alınca bile terliyorum yoksa bende niyetlendim yapmaya :)

(2,744 puan) tarafından
Yapamıyorum :) yapmaya niyet ediyorum suan. Benimde çok kötü durmaya başladı bölgesel olunca. Bıngıl Bıngıl oldu
(138 puan) tarafından
Ay böyle konuşarakda verilmez ama havalar biraz serinlesin ondan sonra başlim diyorum ben
bu sıcakta gerçekten nasıl yaparım hiç düşünemiyorum bile ama cidden artık vermem lazım  bi görsen oturunca çok kötü duruyor sıkılaşması lazım yumuş yumuş olmuşum
(2,744 puan) tarafından
Ben aksam kız uyuduktan sonra yapmayı düsünüyorum. Gün icinde imkansız cünkü. Zaten klima ile duruyoruz. O zaman yapsam hasta olurum. En iyisi diyorum gece yapmak. Ama bir türlü işin başına geçemiyorum.
0 oy
(5,431 puan) tarafından
Tavsiyem bir personel trainer ile çalış. Ağırlık kardırıp kası strese sokan lazım. Çabuk dönüş almak istiyorsan 
(2,744 puan) tarafından
Ona imkan yok bacım :) olsa keşke 3 ayda toplardım.
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Leslie ztn kastan ziyade yağ yakımını sağlıyor. Bölgesel çalışmalısın. Bı gün karın kol,  diğer gün bacak kalça şeklinde.
0 oy
(58 puan) tarafından

Google play veya App Store artık hangisiyse telefonun oraya egzersiz yazarsan bir sürü program çıkıyor karın ayrı işte bacak kol vs. Oradan uygulama beğen ve uygulamayı uygulamaya geç :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ayten Ozdemir (41 puan) tarafından soruldu

393,736 soru

11,774,604 cevap

35,790 kullanıcı

...