0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (893 puan) tarafından
Kızım 3 yaşına girecek..kahvaltısı hiç yok gibi bir şey.. hergun sadece yumurta yiyor kahvaltı öyle bitiyor..o da hep sucuklu yumurta hep aynı tarz..oglen bir kase çorba içiyor.. her çorbayı seviyor şükür.. meyvelerden muz ve karpuz seviyor sadece..o da rica minnet..bazen 1 bardak balli süt içiyor.. akşam yemeğinde sadece haşlanmış yağsız yoğurtsuz manti yiyor..cok çeşit yemiyor..mesela akşam yemeği sadece 3 kofte oluyor ne pilav ne salata ne yogurt..yanında hiçbir şey yemiyor..33 aylik 13 kilo..boyunu tam bilmiyorum ama orta halli..sizinkiler nasıl.. 

5 Cevaplar

0 oy
(4,341 puan) tarafından
Tam 36 aylık yani 3 yaş oldu oğlum. 14.5 kilo. Benimki de yemekle arası olmayanlardan ama doktorumuz boy kilosu ortalamada dediği için ısrarcı olmuyorum. Seninki de çok düşük değil gibi ama öğün aralarında mesela meyveyi ve yoğurdu sen meyveli yoğurt haline getirebilirsin. Her ikisinden de yemiş olur böylece. Sucuklu yumurtaya sebze rendeleyip koysan belki farketmez ve yer. Benimki yoğurdu sevmez mesela. Yoğurt meyve ceviztozu ve biraz da ekmek içi koyuyorum ama püre kıvamına getirmeden o şekilde veriyorum en azından vitamin almış oluyor.
(893 puan) tarafından
Deneyeceğim teşekkür ederimm
-Reklam-
0 oy
(11,750 puan) tarafından
Her çorbayi yiyosa karisik sebze yap. Benimkide sebze yemiyo mesela ben kirmizi mercimege ne bulursam atiyorum. Patates havuc kabak brokoli karnibahar kereviz maydonoz sarimsak sogan ispanak ne varsa evde. Et suyu koyuyorum bide. Zaten blender yaptigim icin anlamiyo severek iciyo valla. Hatta bzelye ve taze fasulye attigim bile oluyo icine. Baska turlu asla sebze yemiyo cunku
(4,341 puan) tarafından
Sen eşittir ben. Ben de öyle yapıyorum valla, mercimekten başka her çorbaya benziyor pişince :)
(11,750 puan) tarafından
Haha aynen ama ne diyo biliyomusun anne çok lezzetli heo bundan yap :D
(11,750 puan) tarafından
Bide krep tarzi falan hic yemiyomu. Ben sabah kabakli omlet yapiyorum mesela onuda severek yiyo. Icjne maydonoz peynir taze sogan falan koyuyorum. Bazen dereotu
(4,341 puan) tarafından
Bizimki gene de bayılmıyor ama zorla öyle böyle yiyor. Napalım, yemeyen çocuğu Allah düşmanıma vermesin. Çok zor.
(11,750 puan) tarafından
Kiz benimkinin kilosuda iyi aslinda 19 kilo. 4 yasini dolduracak agustos sonunda. 2 yasina kadar yine guzel yerdi. Ondan sonra 2 senedir. Dogru duzgun yemegimiz yok ozelliklr aksam yemegi. Bende iste biseylerin icine biseyler saklayarak. Peynir yemez peynirli yumurta yer. Domates yemez. Salatalik yiyo yine havuc yer. Kuruyemis cok seviyo. Iste oyle boylr bi yerlerden takviye yapmaya calisiyorum. Çirbalarina hep et suyu tavuk suyu sarimsak ve tereyagi koyuyorum en azindan. Kefir ayran seviyo yogurt iste. Bi ara çok takiyodum onuda aglatiyodum kendimde agliyodum saldim artik valla
0 oy
(153 puan) tarafından
Benim oğlum tam 36 aylık yani 3 yaş oldu

20 kilo 

Çok şey yemez kahvaltıda sucuklu yumurta pankek kızartma waffle yer meyvesiz

Yayla tarhana tavuk çorbası sever

Köfte pilav yer 

Bazen farklı şeyler veririm ya yer ya Yemez bende şikayetciyim 

Meyve olarak da karpuz elma yer sadece
(893 puan) tarafından
Maşallah kilosu çok iyiymiş..
(645 puan) tarafından
Yemiyorsa nasıl bu şekilde kilo aldı?
(153 puan) tarafından
Az yiyor hepsinden ama sık veriyorum
(431 puan) tarafından
Neyinden şikayetçisin orasını anlamadım canım. Kilosu 20 zaten maşallah ta daha da mı kilolu olmasını isterdin. Bizimkiler 13 kg aynı yaşta. Şükür et bence. Ben makarna çorba dışında birşey yediremiyorum
(153 puan) tarafından
Tabiki şükür 10 kilo olsa da şükür
Sebze yemiyor malesef salatalık yoğurt  zeytin peynir hiçbişi yemiyor buda doğal olarak üzüyor
0 oy
(645 puan) tarafından
Kızım 34 aylık boyu 100 cm kilosu 15 kg. Yani benimleyken doğru düzgün yemez ama nazi gecmeyen biri olursa gayet güzel yiyor. Peynir yerdi bıraktı sonra tekrar yemeye başladı geri bıraktı. Kefir içmeyi seviyor Allah'tan kafama takmıyorum. Omleti e falan peynir katıyorum. Her gün versen pilav makarna yer. Sebze de öyle ahım şahım yemiyor ama sıfır da diyemem
0 oy
(2,903 puan) tarafından
Bizimki 3 buçuk yaşında ve fazlasıyla yemek seven bir çocuk  13 kilo şuan sağlıklı olsunlar da 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
19 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meltem05. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
4 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensim ve prensesim (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
29 Aralık 2020 Aile kategorisinde Smkrbber123 (372 puan) tarafından soruldu

401,080 soru

12,003,480 cevap

36,188 kullanıcı

...