0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından
Merhaba kızlar Dr zeynep hocaya gittim takipli hastasiydim şimdi doktor gitti 3/4hafta kaldı çok üzüldüm iyi doktor varmı  doktor Sevcan nasıl bilginiz varmi

2 Cevaplar

0 oy
(198 puan) tarafından
Kesinlikle Veysi hoca var tavsiye ederim canım normal mi
(333 puan) tarafından
Sezeryan olcakti 1ay önce gittim dedi 1ay sonra gel şimdi işe randevu için aradım hoca kalktı  Sevcan demire gitinmi hiç yoksa bilginiz varmı sekreter dedi o var isterseniz geldiğinde 1gun önce arayin
-Reklam-
0 oy
(13,385 puan) tarafından
Bağlarda değil genesiste önerebilirim balım sağlıkla doğur inşallah 
(333 puan) tarafından
İlk genesiste yaptım doktor iydi ama hemşireyi hiç beğenmedim irkicilik yaptı o yüzden bidaha gitmem oraya canım ama çok çok tessekur ederim canım evet inşhallah sağlıkla gelir benim kizim
(13,385 puan) tarafından
Ne ırkçılığı Kız ana şaşırdım keşke şikayet etseydin. Amin canım inşallah ben ilkini orada yaptım bu da şimdi inşallah orada olacak
(333 puan) tarafından
Benim Türkçem ozamanlarda iyi değildi ve kürtce yavaş yavaş anlıyorum ama konuşamıyorum Türkçe konusdugzda çok güzel davraniyordu sonra eşimin ailesi Kürtçe nasıl konusuysa hemşire bam başka davrandı bizim cagrdimizdada çok geç geliyordu hala oturuyordu umursamaz oldu kızımin adinida 2defa sordu 2defa cevap verdik dedi tamam BEBEK (bizim soyadimizi koydu ) onun ismini yerine
(13,385 puan) tarafından
Anaaa kız oradakiler de Kürt yani çok şaşırdım he ben pınar hanımda doğurdum ekibi çok iyiydi. Keşke şikayet etseydiniz cidden

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 490 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UmAYElcin (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 406 göst.
0 oy
2 cevap 248 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Esra53.21 (2 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,520 cevap

43,427 kullanıcı

Kategoriler

...