0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından
Kızlar aranızda çift rahimli olanlar yada tanıdığı bildiği kişiler olanlar varmı süreç nasıl hangi Dr gitmeli tedavisi varmi

7 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kzlar dalginliktan heralde unuttum yazmayı benim 4 yaşındaki kızıma dediler çift rahimli diye onuda tesadüf eseri tek bobrekli olduğu için kontrole götürdüm ultrason da gorduler
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Benim arkadasim cift rahimli. Ikizler iki kardeşde öyle. Evlendikden 3 4 ay sonra hamile kaldilar. Sadece erken dogum riski vardi bide normal dogum olmazmis. Tedavisi yok bence ama sezeryanda iki rahimin arasinda perde var onu götürdüler demişti. Yani hamile kalmaya engel degil sadece hamile kaldiktan sonra iyi bir doktorla yola devam etmeli
(780 puan) tarafından
Ben araştırdım kısırlık falan dediler korktum inşallah ilerde kötü bişi olmaz ben gene Dr gidicem
Çok sağol canım
(392 puan) tarafından
Yok ya ikiz kız kardeşler ikiside evlendikden sonra tedavisiz hamile kaldilar 3,4 ay sonra. Allah verdikten sonra tek cift olmus farketmez. InşaAllah sorun yaşamazsin canim
(780 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Ben çift rahimliuim kalp şeklinde 

Tedavisiz gebe kaldım 2 kez

Ama 2 hamilelikte riskli geçti 

İkisinde de düşük risikini yaşadım 5 aya kadr

İlki erken doğum oldu sezeryan

2.cisi 6.ayda serklaj yapabikiriz demişti Dr. Ama takip altinfa kalırsan gerek kalmayadanikir demişti

Şükür gerek kalamdi ve 38.hadtada sezeryan oldum 
(780 puan) tarafından
Amiiin inşallah canım
(5,350 puan) tarafından
Canim tam teshisi rahim filmi cekmeden veremezler onu da suan cekmezler evlendikten sonra cekerler dr bana teshisi rahim filmiyle koyabiliriz cunku demisti ben hamileligimde ogrendim
(780 puan) tarafından
Yaa inşallah o zamana kadar bı sıkıntı yasamaz meleğim
(5,350 puan) tarafından
Sen genede götür canım hic birsey yapmazsalarda en azindan bilgi verirler icin rahatlar
(780 puan) tarafından
Tabiyki randevum aldım çoktan diyer haftaya inşallah güzel birşey derler
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Benim kardeşimin eşi çift rahimli. Tedaviden önce hamile kaldı ve maalesef 12 haftalıkken bebeğin kalbi durdu. Daha sonra profesöre ameliyat oldu 2 tane çocuğu oldu normal yollardan biri 10 biri 7 yaşında şimdi sezeryanla dogum oldu. Iki sene önce tekrar bir ameliyat oldu ara kanaması olduğu için şimdi iyi bir şeyi yok. Ama ilk evlendiğinde kadın doğum doktoruna gitmişti çift rahimliler genelde tek böbrekli oluyor demişti doktor . Sonra urolojiye gitti ve tek böbrekli olduğunu öğrenmişti ona çok üzülmüştü ama şükür iyi bir sağlık problemi yok şimdilik. Bol bol su iç demişti doktor. Ara ara böbrek için kontrole gidiyor. 
(780 puan) tarafından
Yaaaa aynı benim meleğim oda hem tek böbrek hemde çift rahim
0 oy
(263 puan) tarafından
Bende çift rahimliyim .... ama tek yön çift rahim.deniyor oğlumu 7ci ayımda doğurdum hamileliğim boyunca riskliydi ara kanamalarim oluyordu tek yönde büyüdüğü için çok zorlandim 

7.ci ayimda suyum geldi şukür olsun şimdi 3 yaşinda 

Adet kanamaları cok oluyor  evet dr... gittim rahminin birinu alamam dedi ve almadi sürecim.cok iyi geciyor bende ilk evlendiğim ayımda sorunsuz bir şekilde gebe kaldim
(780 puan) tarafından
Sağlığını olumsuz etkilemez inşallah büyüyünce oda illaki çocuk istiyecek kötü bişi olursa diye çok uzuluyorum
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Arkadaşım çift rahimli adet olurken çok acı çekiyor hastanelik oluyor nerdeyse ama şuan bekar ilerde çocuk sahibi olmak istersen sıkıntı çıkabilir demiş doktoru herhangi bir tedavi görmüyor şuan sağlığına engel bi durum yok sadece hamileyken bir kaç müdahale gerekiyormuş 
(780 puan) tarafından
İnşallah iyi bı tedavi önerir dr
0 oy
tarafından
Benim kuzenim çift rahimli olabiliyor böyle evli üç çocuk üst üste doğurdu bı sorun teşkil etmez Allah'ın izniyle yinede bı gösterin 
(780 puan) tarafından
İnşallah canım yaa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
24 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
+1 oy
11 cevap 465 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (70 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,292 cevap

37,835 kullanıcı

Kategoriler

...