0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,393 puan) tarafından

Allah rızası için böyle bir rahatsizlikla karsilasan varsa yazsin.Kac aydır üzülüp duruyorum.Sol bacagimda menisküs yırtıgı cıktı üç doktora gittim ücü de ameliyat dedi.Yasim genc kimi ameliyat yaptirmamayı öneriyor.kimi ve doktorlar ameliyat diyor.Kolajen kullaniyrm fizik tedaviye baslicm ama ameliyat etkili mi iki sene falan ertelesem kötü mü olur .Ne yapabilirim agrılarımın gecmesi icin 

7 Cevaplar

0 oy
(2,163 puan) tarafından

Geçmiş olsun Annem ve kayınvalidemde var ameliyat olmadılar günlük yaşamda biraz etkiliyor ama idare ediyorlar Ağrı kesici krem jel ve hap kullaniyorlar Ağrı arttıkça 

(1,393 puan) tarafından

Kac yil olmadan durabildiler canım

(2,163 puan) tarafından

Kaynanam 5 6 yıl olmuş annem daha 2 sene 

-Reklam-
0 oy
(2,810 puan) tarafından

Eşim işte çalışırken yırtıldı doktorlar ameliyat dedi ama olmadı çalışmasına engel olduğu için fizige falan gitti onunda faydası olmadı şimdi ilaclarla falan idare etmeye çalışıyor 

(1,393 puan) tarafından

Bende gidecegim bakalim peki ne kadar durdu ameliyatsız

(2,810 puan) tarafından

Daha yaptirmadik canım cunku esim ise gittiği için erteliyoruz sürekli 

(1,393 puan) tarafından

Peki hareketlerinde kısıtlama olmuyor mu canım

0 oy
(101 puan) tarafından

4 yıldır var bende bu sorun Banada ameliyat dediler ama Sürekli aksilikler oldu hep erteledim Şuanda hamileyim ağrılar aşırı derecede arttı Ameliyat keşke kesin çözüm olsada bu ağrıdan kurtulsam ama emin olamıyorum Bakalım gebelikten sonra ne olur ona göre bir yol izleyeceğim Ve benimde sol bacak Bir gece ani bir iriklime sonucu oldu 

(1,393 puan) tarafından

Neresindeydi canım yırtık bayaga olmus senin agrın artmadi mı mesela benim sag bacakda agrimaya basladı .Dedigin gibi ameliyat çözüm mü o da belli degil.

(101 puan) tarafından

SOL DİZ MR Medial menüsküs arka boynuzda gövdeye uzanan horizontal yırtık izlenmiştir yazıyor raporda 

Ağrım hamilelikte önce ara ara arttı bazen çok yük binince ödem oluştu 1 hafta boyunca bükemedim 

Sonrasında geçiyordu bu ağrılar Hamilelikte dolayı sürekli ağrı yaşıyorum 57 kilodan 72 kiloya çıktım bu dönemde oda yükü iyice artırdı 

Dizimi hafif sıkı sarıyorum bu ağrıyı birazda olsa dindiriyor 

Umarım bu ağrıdan bir an önce kurtuluruz 

(1,393 puan) tarafından

Insallah ya evet kilo artisindan ötürü öyle olmus olabilir Allah sifamizi versin

0 oy
(5,031 puan) tarafından

10 seneden fazladır var çok ağrım oluyo ama bende ameliyata cesaret edemedim o şekilde yaşayıp gidiyorum bamya tohumu kullanıyorum o biraz iyi geliyo fizikte çözüm değil 

0 oy
(2,698 puan) tarafından

Bu yılın başında eşim ameliyat oldu. İstanbul Türkiye hastanesinde Tarık bey var, alanının en iyilerinden. O yaptı ameliyatı ve 1 saat 40 dk sürdü.

4 sene önce motor takla atınca eşim hem menisküsünü yırtmış hem çarpmaz bağları koparmış. Dizi boşa düşüp duruyordu, dönüyordu ve ara ara üstüne basınca onu taşımıyordu.

Futbolcuların doktoru olan bir adama da sordurduk ama Tarık bey daha kallavi geldi. Diğeri biraz fenomen gibiydi.

10 ay oldu, fizik tedaviye de gitmedi. Elhamdülillah eskisinden çok daha iyi. Spora da koç gözetimi altında başlayacak. Kolay değil çünkü.

Koltuk değnekleriyle yürümeye başlaması 1 hafta falan sürmüştü. Toplam 3 ayın sonunda kendi başına yürüyebilmeye başladı. Araba sürdü falan. İlk 6 ay biraz aksadı, sonraki aylarda daha düz ve normal yürüdü.

Şimdi ben dikkatli baksam bile anlayamıyorum. Bazen sağ bacak mıydı sol bacak mıydı falan diye düşünüyorum.

Elhamdülillah ve maşaAllah bizim için ameliyat daha iyi oldu. 

0 oy
(12,431 puan) tarafından

Bende de menisküs yırtığı var fizik tedavi gördüm doktor daha yaşın genç ameliyat önermem dedi yüzmeye git  falan dedi yazdan beri gidiyorum baya iyi geldi. 

(1,393 puan) tarafından

Ya öyle diyen doktorda göruyorum benim arastirmalarima göre de yas genc olunca falan öyle diyorlar ama benim gittiklerim hep ameliyat dedi canım sıkıliyor iyi bir doktor falan mi bulsam özel ona mı baktırsam bilmiyorum ki 

(12,431 puan) tarafından

Ben normal devlet hastanesi ve cam sakura ya gittim ikiside ameliyat önermedi

0 oy
(353 puan) tarafından

image

demin hemaorid için SS almıştım ama sizin postunuzu görünce sizede ataym dedim %100 bitkisel yardimic olmak isterm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
17 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,314 soru

24,443,190 cevap

353,448 kullanıcı

...