0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
2 çocuğumu da uyuttum dolma doldurcam sizler napiyorsunuz nasılsıniz :)

8 Cevaplar

0 oy
(3,136 puan) tarafından

Bici bici yapcam terledim :Dbenimkiler bugün dengesiz uyudu ya 

(27 puan) tarafından
Yap yap :D benimde oglan hasta ikide bir uyaniyor yanından da ayrılamıyorum
(3,136 puan) tarafından
Yaptım yaptım ☺️
-Reklam-
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Azı diş dönemi hiçbir ilacın ise yaramadgi anlar durmayan sipam uyumayan sipam :(((
(27 puan) tarafından
Malesef bizde öyleyiz butun dişleri ayni anda patlatıp bide üstüne boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz
(8,360 puan) tarafından
Yeni kusma ishal atlattık bizde şu herkezde olandan üzerine bu ateş huysuzluk çok kötüyüm perişanım çocukta öyle en pahalı ilacı aldık banamisin demedi ya
(27 puan) tarafından
Evet hasta olduklarında oyle perişan oluyorlar ki butun gun üstümden inmeyen bir çocuk oldu
(8,360 puan) tarafından
Evet ya kaç aylık 15 benimki çok pamuk gibi bir kızım vardı sjsjs
Nasıl aziysa dişse valla perişan olduk
(27 puan) tarafından
Benim oğlumda 15 aylik dis ve ates bizi perişan etti malesef
0 oy
(5,403 puan) tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım bende şimdi duştan çıktım meyve hazırladım inşallah onu yiyip uyuyacam artık 
(27 puan) tarafından
Sagol canim sizede afiyet olsun :)
(5,403 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ☺
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Bici bici ve sonra çay zamanı 
(2,114 puan) tarafından
Öpmesin kız dur kendimi orta yaşlı gibi hissettim abla da demesin :)) annem hep şey diyor askı memnudaki firdevs var ya bana anneanne demesin doğdupundada soruyorlar çocuk nasıl buruş kırış bişi işte ayy ben nerden bilim diyor bizim aile o kafa abla el öpme anneanne babaanne abla kavramı yok kabul etmiyoeım ben 18 lik çıtır arkadaşı olarak yanında gezmeyi tercih ediyorum :)) ❤❤kız olursa cilt bakım salonları erkek olursa piyasada kız bulmaya gıdecez tam gastamonluu olacak fasulye :)
(5,403 puan) tarafından
Hahahahahaa ne güldüm yaa o zaman bende annenin ellerinden öperim demiyeyim de o yanaklarindan öperim aşko ☺❤ aboooooo o zaman teyze de demiyoruz sana anam ☺☺☺ o zaman beraber arkadaş arkadaşa takilirsiniz bacım ben karışmam size bir de Rabbım sana da bir fasulye nasip etse de en kısa zamanda o zaman tadına doyum olmaz bak ☺❤
(2,114 puan) tarafından
Aha işte ozaman tam bir fasulye ler toplantısı olur ❤ :)
(5,403 puan) tarafından
Ahhhh Rabbım duysun sesimizi balım dualarım seninle ❤
(2,114 puan) tarafından
İnşallah canım ❤benimde sizinle ❤
0 oy
(8,634 puan) tarafından
Oğlanı uyuttum arabada çantayı unuttum şarjım içinde üşeniyorum inmeye bir soğuk kahve icesim de var pufff
(27 puan) tarafından
Malesef annelerin isleri bitmiyor
(8,634 puan) tarafından
Arabaya indim meğer çantayı cikarmisim:( uzandım.oyle süt sipariş verdim gelirse kahve yapacam vallahi bitmiyor jsler
(27 puan) tarafından
Malesef bitse yine iş cikiyor
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Kızım ayağımda sallıyorum şu sıralar hasta rahatsız sanırım diş çıkaracak çok huysuzz:((
(27 puan) tarafından
Benim oğlumda hasta ve surekli benle durmak istiyor dislerini hepsi 2 ser tane patlamış
0 oy
tarafından
Aileme gitmiştim eşimle çocuğumla yemek yedik eve geldik duşa girdim eşim kizimi uyuttu bende bize kahve yapıyorum çok sıcak ya ailem haftaya tatile gidecek bende girmeye cesaret edemedim hep kalabalık olcaz hemde kızım hassas denizden enfeksiyon kapsin istemiyorum onlar gidecek biz kalacaz  :D
(27 puan) tarafından
Evet havalar bu ara baya sıcak gidiyor millet kendini denize atiyor bizde evde pineklemeye devam :D
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Benım çocuklar ayakta yatsı namazını bekliyorum namaz kılınca, çocuklarda uyumuş oluyor masterchef izliyorum öyle işte ☺
(27 puan) tarafından
Allah kabul etsin:)
(2,511 puan) tarafından
Amin canım saol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
10 cevap 287 göst.
0 oy
7 cevap 152 göst.
0 oy