+2 oy
313 göst.
önce Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
ben cok isterdim kizlar arkadas gibiher derdimi soylemeyi rahatca olmayi  giyim kusam olsun konusmak olsun cekiniriz evlenmeden once birazdaba rahattim ama evlenince degisiyor insan daha cok cekingenoluyor babaya karsi bu duruma uzuluyorum biraz oyle bi dertlleselim kizlar 

31 Cevaplar

0 oy
önce (480 puan) tarafından
Babamı çok severim o da beni çok sever, bu kadar. Ne o belli eder be de ben sadece biliriz :) 
-Reklam-
0 oy
önce tarafından

Arkadaştan öteeee :D

Evlenme kararı aldığımız zaman babama dedim ki "Baba ben evlencem" 
Babamda dedi ki "Kim o enayi , bir an önce gelsin alsın götürsün kurtulayım senden" demişti :D videosu var hatta 
Kına gecemde de "Güldalım Kızım" dans müziği ile ağlaya ağlaya dans ettik , sonunda da ağlaya ağlaya salondan çıktı gitti babam  :D
0 oy
önce (2,147 puan) tarafından
Her dedigimi yapar sagolsun bende kirmam ben yurt disindayim onlar tirliyede gunluk ararlar beni konusmadigimiz gun cok nadirdir evlenmeden oncede oyleydik konustuklarimi vs bilirdi giyimime makyajima karisirdi sadece evlendikten sonrada o kadar kavga vs yaptik hep benim arkamda durdu allah razi olsun annemdende babamdanda allah eksikligini gostermesin
0 oy
önce (33 puan) tarafından
Babama çok düşkünüm. Aramız çok iyi. 
0 oy
önce (265 puan) tarafından
Maalesef öyle değiliz ben 1 hafta önce babamı sildim babam diye biri yok

Anneme 24 yıldır hep işkence ediyo dovuyo kiziyo 

Biz 7 kardeşiz en büyüğü benim 21yasindayim diğer kardeşim erkek 18 yaşında yeni

En küçüğü 5 yaşında annene dedim git devlete sığın yok diyo çocuklarım için kalıyorum diyomki bana gel oda yok yine bir hafta önce anneme saldırmış kolunu mosmor etmiş bende aradım o caniyi senin gibi bir babam yok artık dedim 

Küçüklükten beri babamdan biraz ilgi isterdim 

Haa çok seviyor beni aralarında en çok beni sever ama kızdimi gözü donuyo kimseyi tanimiyo küçüklükten beri hem kardeşlerim hemde annem onun elinden çok çektik ben evlendim o kabus hayattan çıktım çok şükür eşim ve eşimin ailesi çok iyiler çok mutluyum ama yinede babam böyle yapınca mutsuz huzursuz oluyorum 

Yani kısacası babam hiç olmadı artık olmicakta :(
0 oy
önce (468 puan) tarafından
Çok şükür babamla bütün dertlerimi konuşabiliyorum babam hep der her daim arkadanyim diye ve her daim de arkamdadir düştüğüm an elini uzatır bir olay oldu mu baba böyle böyle oldu ne yapayım ne yapmalıyım sen olsan nasıl tepki verirdin diye babamla sohbet edebiliriz
0 oy
önce (5,200 puan) tarafından

Rabbim babamın yokluğunu göstermesin , anneminde tabi. O kadar babamla yakınız 3 baciyiz en küçük bekar parayiyen ortanca ben olsada olur olmadasa olur para diyen ablam sürekli para isteyen :)

. Biz çok rahatız bazen annem baban geliyor toparlannfalan der yaw babam benm babam derim. Oda karışmayın kizlarima der. Son söz her Zaman kızlarda biter hep bize danışır.  Ayaklarının altını öperim onun çok severim ya. Ha bu değil saygısızlık elhamdülillah o Bizim basbtaciniz akraba olarak çok özenen var babamın bu tavrı için  o kadar pamuk gibi  Mario babam benm <3

0 oy
önce (1,403 puan) tarafından
Baba mı  o neydi    13 sendir görüşmüyorum   ondan baba kız arkadas olma gibi şeyleri bilmiyorum 
0 oy
önce (3,075 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ergenken cok tartistik babamla. Universite yillarimdan sonra hep iyiydik. Evlendim hala oyle. Iyi ki var canim babam.
0 oy
önce (1,312 puan) tarafından
O benim ilk aşkım, ilk kahramanım, ilk sevdiğim adam, ilk arkadaşım, ilk öğretmenim, ilk koruyucumdu. Arkadaştan da öteydik biz.

Eşime daima babamı ve bize hissettirdiklerini anlatıyorum ki o da en az babam kadar muhteşem bir adam olsun.

Görüp görebileceğiniz en bilge adamdı. En komiğiydi. En akıllısıydı. Herkesle nabzına göre konuşurdu, sanırsın en çok beni seviyor.

Kabiliyetini çözmek için hep cesaretlendirirdi. Bir amacın yoksa sana bir amaç vermek için neyi sevdiğini, istediğini daima sorardı.

Kafası esince anneme kırmızı, bize beyaz güller alırdı. Her akşam cebinden envai çeşit çikolatalar çıkardı. Parası yoktu ama asla yüzüstü bırakmadı.

Çok zeki bir adamdı, matematik konusunda aklı diğer herkesten üstündü. Ezberi kuvvetliydi, anlayışı çok sağlamdı. Sen leb demeden o çorumu kavrardı.

Göz takip ederdi, sen neye nasıl bakıyorsun iyice öğrenmek ister, buna göre seni tanırdı.

5 kızı 1 oğlu vardı ama bize hep benim 6 arkadaşım var yeter derdi.

Daha sütten kesilmeden annesi onu ve ablasını tüpü açarak karanlıkta bırakıp ölüme terk ettiği için karanlıktan korkardı.

Sahip olunabilecek en iyi baba, koca, arkadaş, kardeş, abi, dayı, enişteydi.

Çok merhametliydi, ufacık bir şeye bile ağlardı. Utandığı için de hep saklardı. Biz ondan bir şey istemediğimiz için bize hep kızardı. Yapamayacağından değil, ihtiyacımız yok diye istemezdik.

"Siz ne olursanız olun, isterseniz şu kapıdan katil olarak girin, isterseniz kucağınızda bebekle, yine de benim evladımsınız." Derdi. Bu güveni kaybetmemek ve sarsmamak için hep kendi içimizde disiplin sahibi olduk. Annemle babamı hayal kırıklığına uğratmak kardeşlerce en büyük korkumuz olabilir.

2 sene evvel vefat etti. Ben en yakın arkadaşımı toprağa verdim, kendi mühletim gelene kadar da her gün benden ona hediyeler gitsin diye okuyorum. Babamsız yapamam sanıyordum, meğer bize hayattayken onsuzluğa nasıl alışacağımızı da öğretmiş.

Çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar, babası öldüğünde büyür, annesi öldüğünde yaşlanırlar. Ben, 8 kişilik ailenin en sevilen, en güzel ferdini toprağa verdikten sonra büyüdüm sandım, meğer devleşmişim.

Giderayak bile bizi en yükseğe çıkarttı.

Vasiyeti bile tamamen kendi hayat düsturuydu. "Sev, say, dürüst ol, kalp kırma, doğrudan şaşma. En önemlisi cesaretli ol, her zaman ve her yerde kendin ol."

Ruhuna fatiha.
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Eğer yaşasaydı öyle olurduk eminim. Babam hayatımız boyunca bizi hep dövdü eziyet etti. Kedilere yemek verdim diye mi dersin, parka gittim diye mi dersin hep öldüresiye döverdi. Annem vefat etti yine aynı devam etti. 9 yıl önce de babam vefat etti. Ama vefat etmeden önce düzelmişti. Tam ilişkimizi oturtucaz derken vefat etti... 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 880 göst.
21 Haziran 2020 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 517 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

389,230 soru

11,637,041 cevap

35,428 kullanıcı

...